Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PSP Go – a japán debüt

Múlt vasárnap megvolt a PSP Go japán premierje: a hétvége és a holnapi – ottani – ünnepnap miatt ugyan nehezen álltak össze a számadatok, de a Famitsu/Enterbrain mai állítása szerint 28,275 darab “UMD-mentesített” gép talált gazdára egy nap alatt. A vasárnap egyébként eléggé szokatlan debütnap Japánban: a hardvergyártók rendszerint a tipikus japó bevásárlónapra, azaz szombatra szokták időzíteni az efféle történéseket.Mint azt egy korábbi mai hírünkben már közöltük, a múlt héten összesen kb. 40 ezer PSP fogyott Japánban, így mindenki döntse el saját belátása szerint, hogy a 28 ezer megfelelőnek vagy kevésnek számít-e erre az egy napra.A szoftvergyártók is készültek az eseményre, olyan friss címeket kínálva letöltésre, mint a Persona 3 Portable, a Dissidia: Final Fantasy Universal Tuning, a Disgaea Infinite vagy a LocoRoco Midnight Carnival.2004. december 2. és 2009. október 25. között eddig 12,797,180 különböző verziójú PSP-t vásároltak Japánban. Legutóbb a PSP-3000 volt napirenden: ebből 140,000 ment el négy nap alatt.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Gratula a Sony-nak, megcsinálták. *hüvelykujj felfelé*

 2. Objektíven?Roppant gyenge kezdés!

  • azazörülök hogy te még sosem gépeltél el egy betűt sem egy netfelületen..végülis az én mondanivalóm is ebben merült ki, amit te megláttál!:)köszi

  • “esetleg valami érdemi tényeken alapuló saját véleményed?vagy csak azért írtál mert találtál egy betűelírást?mert akkor “”roppant gyenge kezdés”” volt! :)”

   • üldözési mániád van?sztem rohadtul nem arra írta, hogy elírtál egy betűt

    • az van.te már csak tudod mire írta Ő.magyarázd el kérlek had legyek én is okos!

     • kösz nem :)beszélgess csak magadban

     • aha, látom te sem tudod hogy értette, csak én értettem rosszul szerinted… világos, te vagy a jani jól megaszontad hogy magammal beszélgessekgratula

     • a fórumnak, rájöttem már az a hibája, hogy különböző stílusú emberek próbálnak szót érteni egymással, és az ártatlan megjegyzések is akár halál komolyan jönnek lesztem itt is erről van szó, de ezt már megdumáltuk :)off vége

     • Feleslegesen próbálsz szót érteni vele, a csávó olyan degenerált módon erőszakos, mint egy veszett kullancs. Wilsonnal sikerült annyira összeugrania, hogy bannolta az 576-ról, itt már 5 blogban vívta meg a háborúját különböző emberekkel, és velem is próbálkozik, amíg ki nem rakom. Hagyd inkább, beteg az agya.

 3. Az a dissidia universal tuning az valami bővített verza?

 4. A megszálott játékos szívem azt súgja, hogy kell, az eszem viszont azt, hogy nem.

 5. Szép debut

  • “obiektíven:szerintem japánban ez gyenge starta világon meg fosgyenge…ezt hívják buktának, ezért is jön a 4000-es hibrid modell umd-vel.de mindjárt jön Martin, aki megaszongya hogymár mindenki lecserélte a psp-jét góra, csak én vagyok a hülye, meg hogy merek beleszólni a “”kicsinyes tény érvekkel”” a “”szakértésbe””pedig én csak obiektíven olvasom a tényeket, ennyiahogy eddig is, ezután isszerintem…”

 6. gogogo

 7. elég gyenge

 8. “Szerintem amit nyújt annak megfelelő az eladás.Nincs benne semmi egetverő újdonság (számomra), inkább csak érdekesség az “”új”” PSP.”

 9. Ez baromi gyenge. De hát ezt lehetett látni előre.

 10. szolid.

  • Hanyadik verzó ez PSP-ből, a negyedik? És még mindig viszik.

   • Persze azzal nincs gond. Csak ezeknél a revíziós relöncsökön általában nagyon durván sokszorozódni szoktak a debütkor eladott példányszámok. Persze gondolom kint is úgy tekintettek rá, mint a világ többi pontján.

 11. Valahol sejtettem, hogy nem kell okosabbnak lenni a sonynál, hogy ekkora meg akkora bukó lesz. 🙂