Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PSP Go! 2009 végén?

A 1UP.com [I]halálbiztos[/I] belsős információkra alapozva pletykálja, hogy Japánban idén szeptemberben, Eutópában és Amerikában pedig október végén, november elején érkezik az új Playstation Portable modell, amely a [B]PSP Go![/B] nevet kapta a keresztségben.A “PSP2 – PSP 400” téma nem először merül fel, mi is többször megvitattuk már, [A http://playstationlive.hu/note/891]például itt is[/A], meg [A http://playstationlive.hu/note/394]itt is[/A], ha lemaradtál volna az eszmecseréről. A Sony minden esetben cáfolta az ilyen-olyan forrásból származó, de mégis hasonló infókat szellőztető híreszteléseket.A PSP Go! UMD nélkül működik, helyette 8 vagy 16 gigás flash memóriát építenek bele. A szétnyitható kivitel lehetősége eléggé biztosnak látszik. A megjelenéssel egy időben 100 letölthető PSP címet pakolnak majd fel a PSN-re, köztük a régen beharangozott Gran Turismo-t is! A hivatalos bejelentést az E3-ra várják. (Ha igaz, akár elsöprő Sony dominancia is várható az idei expón.)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””Eutópában”” – javításra szorul :)UMD nélkül? xO Kevés az a 16 GB memória …”

 2. “A Capcom nem éppen támogatja a “”NINCS UMD”” dolgot.Pláne, hogy megy a Monster Hunter szekér a gépen.Ezzel a letölthető cuccokkal megszűnik létezni a GYŰJTŐI KIADÁSÚ játékok megjelenése is.Tedd ki a virtuális játékodat a virtuális polcodra a virtuális szobádban a virtuális házadban…Az biztos, ha ezt akarja a Sony akkor világra kiterjedő STORE hálózatot kell kiépíteni neki. Mert amelyik országban nincs store abban nincs bevétel sem. Vagy bevezeti a MagyarStore-t vagy nem veszünk játékot PSP-re. Ja és ha lehet ne csak Amerikan Express Blue meg GOLD kártyákat támogasson, mert szegény a magyar paraszt.”

 3. A gép sztem tuti jó lesz. De, hogy csak letölthető…

 4. nem lenne rossz egy UMD nélküli PSP, a msotani gép nagyon hangos és nem lehet megszokni :s

 5. nem örülök akkor ide ha jol gondolom csak letölthető cuccok lesznek?marmarhára nem örülök neki

 6. Dugják fel a letölthetős játékaikat. Ha már kifizetek 8-9 ezret egy játékért igenis kérek valami kézzelfoghatót cserébe.

  • Viszont ha emiatt mégis olcsóbbak lesznek a játékok, akkor én nem bánom.(persze csak akkor) + először kíváncsi leszek a gép támogatására, mert ha ugyanaz az lesz, mint a mostani psp-nél, akkor nem pattanok vissza psp vonatra.

 7. Én vmi ilyesminek örülnék,az ötlet jó,csak finomítani kéne:http://www.crunchgear.com/wp-content/uploads/2008/07/three_psp2.jpg

 8. Érintő képernyőt, és MGS Touch-ot rá! xD

 9. Remélem nem ilyen lesz. Gyakorlatilag alig van benne valami uj az elcsusztatható gombok és a flash memória mellet. Második analóg kar pedig továbbra sincs.

 10. kép nincs róla?

 11. oh azért remélem nem fognak két évente új psp-t a piacra dobni.

  • Hát a psp lassan 5 éves, így ez egyáltalán nem meglepő. Túl sok már a pletyka körülötte, hogy ne legyen igaz.

 12. Vicces, hogy csak pár hete volt, amikor teljesen kiálltak az UMD mellett …

 13. Ez most nem ellentmondás? Ha meghagyják az UMD-t akkor a doboza is felkerül a polcra. Vagy máshogy érted?

 14. Azé hagyják meg az UMD-t. Nem akarom polcon tárolni majd a szép dobozokat.

  • Egyből nekem is ez ugrott be, hogy az a fránya UMD meghajó hiányozni fog. Ha helyhiány miatt nem is fér bele, valami külső UMD meghajtó-számítógép-PSP kombinációt kitalálhatnának, hogy legalább rá tudjuk tölteni, amit akarunk, meghát egy tuti PSP toknál nincs is szebb, pl. Resi Retribution Collector’s Edition…

   • És az eddig megvásárolt UMD-vel mi lesz? Biztos jó móka lesz majd felrakni az UMD meghajtó nélküli gépekre. 🙂

    • Aha, csak nehogy kitalálják, hogy UMD-ről semmilyen formában nem tudunk játszani, hanem csak a kártyáról. Mondjuk a lemez 1,8 Gb kapacitása mára kicsit érdekes, mikor 16Gb-os kártyákat árulnak…

 15. 16GB lópikula….

 16. Ez igazán örömteli hír! :)Játékok terén mi a helyzet? Szebbek lesznek?

 17. Nekem szimpatikus ez az only letöltés dolog. 6$ a PS1 címekért, és 15$ a PSP-játékokért már most is baráti ár. Én töltök a PSP-Store-ról most is, de azért hiányoznának a dobozos-díszdobozos játékok a polcomról…

 18. Egyébként tényleg ciki ez a sok változtatás. Premieren vettem a gépet, és sokkal szebb a külseje mint az utána következö slim verziónak. Aztán jött a 3ezres modell aminek a kijelzöje fura megjelenítést produkál, az élénkebb színek ellenére. Szeretnék venni egy újat mert a GO messengert senki nem használja. De mindig eltolom egy évvel a vásárlást, mert pletykálják az újabb, jobb verziót, és tényleg évente is érkezik. Nem tudom mikor kéne megvennem, hogy ne bánjam meg fél év mulva…

  • A GO!Messenger szolgáltatást meg már le is lőtték.

  • “egyetértek, nem arról van szó hogy más rendszerű, vagy más játékokat adnak ki rá, csakhogy kicsit “”kicseszés”” azokkal akinek az előzőp van, de ahelyett hogy arra (is) lenne jó járték, csak a vasat cserélgetik… így az újabb fejlesztések sem hoznak átütő sikert, hisz továbbra sincs mit játszani rajtuk…. (szerintem)”

   • Szerintem azért ez ki van találva.Ugye ha kiadnak valamit az egy darabig jól fogy aztán a legjobb lépés, ha kiadnak egy kicsit ráncfelvarrott gépet ami árban magasabb, de tudásban ugyan az mint az elődje pár pici extrával. (lásd ps1-ps one, ps2-ps2 slim, psp- psp slim)Muszáj ezt így csinálni, hogy el lehessen adni még több cuccot, de a visszafelé kompatibilitás miatt nem lehet egy jobb hardvert kidobni.A psp-nél a ráncfelvarrást 2x is megpróbálták elsütni ami nem nagyon jött be, de ideje a nagyobb újításnak ami remélhetőleg egy fejlettebb technológiával lesz megspékelve ami lehetővé teszi a jobb játékokat.

 19. Tudom, hogy maradi vagyok meg minden, de én lexarom, hogy kinyitható, meg érintő képernyő. Jobban érdekel, hogy mi van a dobozban!?Pl, ha egy mobiltelóval építenék egybe, meg egyéb huncutságokat is beleraknának, a GPU/CPU fejlesztése mellett, akkor talán elkezdenék ráutalómagatartást tenni, hogy kiverjem.

 20. Nekem PSP 2 kell nem ilyen 1.51 version..

 21. Már csak az a kérdés, hogy a Gran Turismo elsö vagy második részét teszik e fel? GT5 előtt nem állnak neki a portable verziónak úgy tudom.

  • “Én is ezt olvastam : “”psp-re gt-t csak a gt5 (ps3) után készítünk”” – mi van , kész a gt5 ?”

 22. Tehát mégis igaz?!?Várjuk ki a végét!

 23. Nekem na jogy tetszik és kuva jó!!!!4

 24. “””A szétnyitható kivitel lehetősége eléggé biztosnak látszik.””Ez mit akar jelenteni?Nekem olyat adjanak, amin függőlegesre állítható a képernyő. :D”

 25. “én még a psp3000-nél tartok…szerintem saját magát öli meg ez a cég így, hisz az előző “”fényesképernyőjű””-re sem volt túl sok gém, s ha erre sem lesz sok (jó) akkor mindegy hányévente adnak ki újat, akkor is bukta…gondolom a kézikonzolok élettartalma persze rövidebb mint a nagygépeké, de én ezt akkor is korainak tartom…. lehet hogy nincs igazam, de akkoris….”

  • serintem ez is PSP-é1 lessz mint az edigiek csak kicsit más dizájnossággal. Arra a fényesre nem kűlőn adtak játékokat hanem eggyformán mindegyikre……………

 26. Remélem karácsonykor ott lesz a fa alatt.

 27. A PSP-s Gran Turismo csak városi legenda 😀

 28. Tetszik az elgondolás, kíváncsi vagyok milyen végső fogyasztói árban gondolkodnak egy ilyen masina esetében.

  • Kb. alap gép 70ft lesz,szerintem.

   • Hát szerintem meg itt jóval több újítás lesz, mint egy PSP 2000-ről 3000-re váltás esetében, az innovációs költségeket pedig velünk fogják megfizettetni. Azért remélem a végén neked lesz igazad! =D

 29. Csak megmutatkozik az idei E3-on,valami kis technikai demo jól esne a szervezetemnek.

 30. Hihetetlen ami itt van.Jó értelemben.

 31. Gyűjtenem kell erre,PsP go go go!!!