Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSP Engine – szerszám a PSP Remaster játékokhoz

A Sony Computer Entertainment frissebb leleplezései közé tartozik a [B]PSP Remaster[/B] széria bejelentése, mely PSP-ről PS3-ra átpakolt, HD-sített és két analóg karos kezeléssel bővített – többek között – játékokat jelent. Azoknak a fejlesztőknek, akik érdeklődnek az opció iránt, az SCE mostantól egy speciális eszközt kínál, melynek neve [B]PSP Engine[/B]. Ennek segítségével könnyebben és gyorsabban lehet a Playstation 3-ra szánt szoftvereket átportolni.A PSP Engine-t Kentaro Suzuki Sony szakember mutatta be a “Game Tools & Middleware Forum”-on Tokióban. A rendszer a következő lehetőségeket nyújtja:- renderelés nagyfelbontásban- duál-analóg kontroll-támogatás (DualShock 3 / SIXAXIS)- sztereoszkopikus 3D megjelenítés- Ad-hoc Party kezelés- grafikai és elsődleges memóriabővítés- save data kezelésAz első játék, mely a PSP Remaster sorozatban érkezik, a Monster Hunter Portable 3rd HD Ver. lesz a Capcomtól.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Igen nagy kib*aszás… ezek szerint nem is lest MH P 3rd kiadva PSP-re, mi? ….

 2. fasza… én meg pont mostanában vettem psp-t! :S bár nagyon jó áron volt, szinte ingyen, de akkor is! :S

 3. Tessék, lássék Mr. Sega, még törnie sem kell különösebben magát. Most pedig legyen szives átportolni a Valkyria Chronicles 2-t (+3-t) PS3ra DE RÖGVEST!

 4. Biztosan én vagyok az egyedi eset, de én az exkluzívokért veszek gépet.Ezért vettem nintendo ds-t is, meg psp-t is. És ezért érzem kicsit kib@szásnak, h. most kiadják másra is, mert, ha tudom előre, hát akkor nem adtam volna pénzt a psp-ért.

  • Ez velem is így van, de hát ez a jó öreg marketing, vagyis hogy egy termékről húzzunk le annyi bőrt, amennyit csak tudunk. Így kiadhatják különlegességként ps3-ra. Ennyi erővel minek vegyek PSV-t, ha majd arról is átportolják az összes game-et PS3-ra (PS4-re)??? Fogadok, h ugyanezt nem fogja megcsinálni a Nintendo a 3DS-el mikor majd évek múlva kivonja a forgalomból.

   • Ezt azért csinálják mert feltörték a pspt és próbálják menteni a menthetőt. Nekem is ki van ütve a pspm de vannak eredeti játékaim is pspre. de azért nem kéne annyit elkérni egy psp játékért mint egy ps3mas játékért.

 5. Csak viccelek,.. még mielött fegyverkeznél.

 6. Ja célpont lettél. Mond el a pszihiáterednek is..

 7. Áá, én csak a sony reklámokban láttam, h. tömegközlekedésen játszanak..Itthon sosem. A Magyar valóság az, h. egy csapat lákátos meglátja nálad a buszon, aztán volt psp nincs psp.

  • Ezzel most biztos celpont leszek, de en szoktam jatszani… metron is, amikor meg vonattal mentem a repterre, akkor is mindig nyomtam… A lenyeg, h 15 percnel hoszabb legyen az ut es tudjak ulni…. akkor mar tolom is 🙂

  • nem valami poénos

 8. Ez a legnagyobb baromság amit a psp-vel tehetett a sony. Vajon milyen létjogusáltsága van egy olyan konzolnak, amelynek a játékait jobb minőségben kiadják egy másikra. Mi a p@csnek vettem psp-t, ha most ps3-mon is végigjátszhatom a játékait? És vajon minek vegyek Vitát ezek után? Majd türelmes leszek, és megvárom míg a sony kiadja akkor is a feljavított grafikájú nagygépes verziót,..olcsóbban, szebbet, f@szán..

  • a ps3-at még mindíg nehéz lesz a hónod alá csapni tévéstül

  • “””Mi a p@csnek vettem psp-t, ha most ps3-mon is végigjátszhatom a játékait? És vajon minek vegyek Vitát ezek után?””talán azért, mert a ps3-at kissé kényelmetlen buszon használni.”

 9. “Kijöhetnének egy “”PS3 porting for dummies”” kittel is, hogy az Activision és más dilettáns stúdiók értelmes porttal jöhessenek elő sírás helyett.”

  • Vagy olyan kittel, hogy mint mezei felhasznalo, otthon atkonvertalhatom a kedvenc PSP jatekaimat :PCsak mert van par jatek, amit szivesen latnek a remastered sorozatban… de 99%os biztonsaggal tudom, hogy nem fog kijonni 🙂