Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSC – Tekken 7 Nyereményjáték

Lefutott klasszikus “válaszbeküldős” [B]Tekken 7[/B] nyereményjátékunk. A szerencsés nyertes:[80765]Gratulálunk! (Küldj nevet és pontos címet privát üzenetben martinnak, megy a lemez a héten.)[B]*FRISSÍTVE*[/B]Nyereményjátékunk nyertese a mai napig nem jelentkezett. Amennyiben nem kerül elő június 20. keddig, újra feldobjuk a játékot sorsolásra!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. :/

 2. Megjött a nyertes, ne basztassátok egymást hülyeségekkel. Nyaral a srác.

 3. Ha meg lehet akkor: GON!!! Amugy tudtam, csak lemaradtam. A Gon egy kiraly manga, kb akkor kezdtem el csekkolni mikor lattam az introjat. Meg blogoltam is rola. 🙂

 4. Háh. Van még remény! 😀

 5. Lassan 9 éve vagyok itt, de az úriember neve még csak nem is rémlik.Egyébként ez érdekes, mert a nyereményjátékoknál olyan nevek tűnnek fel, amiket soha sehol semelyik PSC fórumban, hírnél egyszer sem láthatjuk, mégis ezeknél a jó kis játékoknál, hirtelen tömegével tűnnek elő, mint a zombik a vérszagra 🙂

  • “Vannak olyanok akik csak olvasgatják az oldalt, s nem szólnak hozzá, beszélgetnek olyan “”hangosan”” és feltűnően. Tudod, a jelenség, amelyről mindenki megfeledkezik szavazásoknál stb.: “”the silent majority”” (néma többség, vagy bárhogy is nevezik magyarul).”

   • “:D 😀 :DÍgy lenne ötösöm a lottón, a jó öreg “”csak olvasgatom az oldalt”” duma :DTudod, az ezzel a baj, hogyha valaki csak olvasgat, az nem reggel be, és nem csak és kizárólag a nyeremények miatt lép be. Szal hagyjuk ezt a hülye dumát”

    • Hát, pedig engem is azok közé lehetne sorolni. Lassan 8 éve, hogy az oldalon vagyok és inkább csak olvasok mint írok. Meg is látszik a szintemen. Persze vannak olyanok is, amiket te mondasz.

    • “Én több mint 8 éve regisztráltam be, és elsősorban csak “”olvasgatok””.Főleg azért regeltem be, hogy követhessem a kedvenc fórum témáim alakulását. Biztos, hogy többen is vannak így.”

    • “””hogyha valaki csak olvasgat, az nem reggel be””Aki meg beregisztrált akárcsak egy hozzászólás erejéig (de ezt tudjuk, hogy sose fordulhat elő, ugye?), az meg többet ne is merje használni a profilját! Pfuj! Még a végén elveszik szegény penge bácsitól a jól megérdemelt nyereményét! Csalók!Viszont abban egyetértek, hogy aki a nyereményjáték meghírdetésének pillanatában készít profilt, az szánalmas.”

     • “ó jajj te szegény, gondolod a “”penge bácsi”” indulni szokott a nyereményekért? megsúgom, nem :)ha nem érint a dolog, akkor miért veszed magadra?”

  • Lesipuskasok. 😛

 6. Mindjart kuldom a cimet! 😀

 7. Lehet nem véletlen a neve… ☺Gratuláció visszavonva, ha eddig nem észlelte.

 8. Bírom amikor olyanok nyerik az ilyen nyereményjátékokat, akik annyit sem látogatnak fel, hogy észrevegyék, hogy nyertek. 😀 A konzolvilágnál is nemrég nyert egy konzolt egy gyerek, és alig tudták megtalálni, nem nézte az eredményhirdetést sem, nem jelentkezett még azon az elérhetőségen sem, amit megadott.De itt is emlékszem évfordulós PS4-re, azt a csávót sem láttam itt mióta megnyerte.Persze ilyen egy játék, mindenkinek egyenlő esély kell, csak szimpatikusabb az, akit legalább érdekel az a hely annyira, ahonnan kapja.

 9. Grat!

 10. gratula!

 11. Errol csunyan lemaradtam, dikk.

 12. Gratulálok. De persze kicsit irigy is vagyok. De csak kicsit… Jó szórakozást kívánok hozzá!

 13. Grat!

 14. Grat ! Sajna erről is lemaradtam .

 15. ez a játék mikor volt? 😀

 16. Gratulálok, add el és vegyél belőle egy Mortált ha akarsz egy jó verekedőst! 😛

 17. :/

 18. Gratulálok, jó verekedés 😀

 19. Gratula!