Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSC PODCAST – Special #6

Soron következő különkiadásunkban az [B]Assassin’s Creed[/B] játékokról folytat baráti csevejt Petunia és Onimushaman. Hozzájuk csatlakozik még a PSC friss szerkesztője, MolonLave. (Az adásban a beérkező AC témájú olvasói kérdéseket is megválaszoljuk.)
[YOUTUBE]01dFJGOJ_VE[/YOUTUBE][URL]http://mega.nz/#!Lw41RZJY!rrV0D0IlOppARaB_Daifm7JJX01VwUDncG5rq3BVADk ]MP3 letöltés[/A][URL]http://youtube.com/playlist?list=PL17ouaWkEN2Uq-xIO_VzRYfFwR9H79Qr-] Lejátszólista a PSC videotesztekhez [/A]

17 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Lehet jobb lenne ilyen 3-4 emberes, tematikus adásokat nyomatni, mint a tömeges-kocsmahangulatost. Bár annak is megvan a szórakoztató értéke. 🙂 Tetszett ez az adás is!Amúgy a Desmond (meg úgy az egész jelen) vonal azért szakadt meg a harmadik résznél, mert akkoriban a téma (hogy jön majd valami nagy katasztrófa és kihal az emberiség) aktuális volt. Ugye emlékeztek, hogy ment a para, hogy 2012. 12. 21.-én jön el a világ vége? Így előtte két hónappal kiadták a játékot, a világvége nem jöttel (mert Desmond megmentett minket:), a készítők meg kifogytak az ötletből, hogy mi legyen a jelenkori orgyilkosok célja. 🙂

  • Desmond nem akadályozott meg semmit, juno feltámadt és elakarja pusztítani az embereket pont ezért érthetetlen, h mért nem csináltak ezzel semmit azóta.

   • Amúgy az egész teljesen jól fel volt építve és nem 2012-re, persze az is közre játszhatott, de ez egy kidolgozott dolog volt egészen a 3 végéig.

    • Pedig már a második résznél pedzegették, hogy majd történni fog valami (pólusváltás, vagy mi) és akkoriban röppent fel ez a majás dolog is. Szerintem nem véletlen a párhuzam.A harmadik rész végén meg volt két választás. Az első, hogy nem tesznek semmit, a barlangban túlélik az egészet, majd összegyűjtik a túlélőket, blablabla… A másik, hogy Junot kiereszti Desmond, aki megakadályozza a katasztrófát, de akkor Desmond meghal.Erre emlékszem.

  • Tervezunk meg ilyet termeszetesen.A jelenkori szal sajnos egyelore meghalt Desmond komaval.

 2. nem akarom elhinni, hogy ennyire gáz lenne ez a Unity.igaz még csak 2-3 órát láttam belőle, de az tetszett. remélem nem nagyon változik majd a véleményem később se xD

 3. Szexi a hangod Petúnia, kis fiatalos! 😀

  • Köszönöm. Már gondolkodom, esetleg beleszálljak-e a hangoskönyv bizniszbe. :PTémánál maradva: tableten most játszom a legelső Broken Sword-del, melynek alcíme The Shadow of the Templars (1996). A modern kori Templomosokról, világuralmat biztosító ereklyékről etc. szól, és az ellenfeleiket pedig Assasinoknak hívják. 🙂 No és a Syndicate pedig platinázva, várom nagyon a Jack The Ripper DLC-t. 🙂

 4. Én szeretem ezt a sorozatot, most a Rouge-t nyüstölöm.Nem csodálkozom, hogy a 3. részt Petunia abbahagyta. Szerintem az a sorozat legrosszabb darabja.

  • Egyet értek, sokszor majdnem bealudtam rajta, olyan rohadt monoton az a játék.A podcast pedig szokás szerint király volt, köszi a válaszokat!

 5. Jó volt köszi:) De szerintem nem visz rá az élet hogy én ezzel játsszak XD Sose ment 😀

 6. Ugyan nekem ez a játék sorozat valahogy kimaradt, de az adás azért érdekes volt, köszi!