Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSC – Nyári Nyereményjáték

A Cenega Hungary és a PlayStation.Community új nyereményjátékában a PlayStation 4-es [B]Ace Combat 7: Skies Unknown[/B] című szoftverből sorsolunk ki 1 példányt promóciós lemez formájában. Ha meg szeretnéd nyerni a cuccot, egy lépést kell megtenned a beszálláshoz:- Írd be ide, e hírhez, pár mondatban* összefoglalva, hogy neked melyik a kedvenc vadász / harci repülőd és miért ezt a típust választottad.(* Mivel mostanában voltak tagjaink, akik nem igazán vették a fáradtságot, hogy a megszabott játékszabályoknak megfelelő módon szerepeljenek nyereményjátékainkban, szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy az egyszavas-egymondatos alibi-belépőket nem áll módunkban elfogadni.)A játék vasárnap (június 9.) 22h-ig tart.[B]*SORSOLVA*[/B] [106521] Név + cím privátban martinnak.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. ZsupiDav = Hunhatrix fake reg.

  • Te miről beszélsz? 2010 óta regisztrált tagja vagyok az oldalnak…Ha nem tetszik valami, akkor írd le nyíltan és ne dobálózz b@romságokkal.

   • Ez csak poén akart lenni. Korábban mentek a viccelődések itt,hogy minden sorsoláson Hunhatrix nyer.Egyébként sokminden nem tetszik,de az nagyon téma idegen lenne egy ilyen oldalon.

    • Ezt még eddig nem olvastam máshol, ezért vettem személyesnek. Mindenhol vannak trollok és több profillal próbálkozók (főleg a nyereményjáték miatt), de ezeket hagyni kell főni a saját levükben.Béke

 2. na ezé nem jácok sose mer mozst se nyertem sztem jobban is megérdemeltem volna de má mintety

 3. Sosenyereksemmitbazzeg

 4. Köszönöm szépen. :)(Ment a privát üzenet)

 5. Gratulálok a nyertesnek, jó játékot! 🙂

 6. Sorsolás nincs?

 7. A-10 Thunderbolt becenevén Warthog.Mert nincs is annál badass-ebb, mint építeni egy vadászgépet egy Avenger gépágyúra, ami képes egy bunkery darálni egy bunker alá. És beszarás milyen hangja van.

 8. Messerschmitt Bf 109Megelőzte korát és rendkivül sok ideig a legjobb vadászrepülőgépnek számított.Véleményem szerint ha többet tudtak volna belőle gyártani időben az komoly fegyvertény lett volna a Harmadik Birodalom számára.Tekintélyt parancsoló megjelenés lenyűgöző tehcnologiai megvalósítás .

 9. F-14D Super Tomcat. Nagy és szexi 🙂 A Top Gun c. film nagy hatással volt rám annak idején.Anno a játékteremben volt egy After Burner játékgép,amiben egy Tomcattel lehetett repülni.Egy nagy joystick volt az irányításhoz és külön gázkar a sebességhez. Nagyon szerettem.Amúgy mindig tetszettek a változtatható nyilazású szárnyú gépek. Pl. F-111 Aardvark, Panavia Tornado. De azokkal nem készítettek filmet.

 10. MIG29 Számomra az örök klasszikus.A szovjet hadiipar egyik örök érvényű gyöngyszeme.

 11. Lockheed SR−71 Blackbird Emlékszem, hogy volt egy mappám, amiben repcsiket lehetett gyűjteni. Asszem újságban lehetett vásárolni, és a mappába betenni. Nagyon durva gépek voltak. Akkoriban kívülről fújtam az összes paramétereit. Imádtam őket. Meg volt jó pár repülőgép makkettem. Iszonyatos nagy hangulat volt össze rakni, kifesteni, és kiakasztani az álmennyezetre. Aztán valahogy elmaradt ez a rajongás az életemből. Szinte el is felejtettem mindent ezekről a gépekről. Most ha kínoznának akkor sem tudnám megmondani, hogy 1 Mach hány km/h órának felel meg. Viszont a Blackbird és a B–52 Stratofortress alakja nagyon megmaradt a fejemben. Főleg a Blackbird. Amit a ’60-s években készítettek, de annyira emlékeztettet egy űrhajóra, mint amik a Star Trek-ekben voltak láthatóak, hogy kilóra megvett. A mai napig a kedvenc repülőgépem. Noha nem vagyok már tisztába a mai repülök képességeivel. De akkoriban is annyira, de annyira meghaladta a korát, hogy még szerintem!! A mai napig is a leges legjobbak közé tartozik. Röhögve repült a Sztratoszférában. Ez a játék is nagyon, de nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Viszont idő hiányában még nem vettem meg. Viszont, ha már van ez a lehetőség, akkor szerencsét próbálok. Úgy sem nyertem szinte soha sem semmit. Csak 14 éves koromban egy öngyújtót, amit 3 db Golden Gate cigiben található kód vissza küldésével lehetett megnyerni. De a fasz postás meg a nagyapámnak adta oda, ő meg mikor a suliból haza érkeztem a szemem láttára vert szét ripityára. Aztán meg magyarázkodhattam, hogy én nem is dohányzom.

 12. A Northrop Grumman B–2 Spirit lopakodó. Egy régi filmben láttam anno azóta imádom, ha minden igaz a rés a pajzsonban is ez volt!

 13. Messersmichmitt és stuka. Mert egyszerűen imádom a második világháborús német technikákat.De azért az angol méregzsák is szép példány volt.

 14. F-22 Raptor.Nagyon brutál a kinézete, hasonlít egy lopakodóra mégis inkább vadászgép. A hajtóműve nagyon bitang, majd 2000 km/h a végsebessége!

 15. MIG 21. Negyven éve ez volt az első repülőgép modell, amit összeraktam.

 16. A-10 warthog a hangja miatt.

 17. F–117 Nighthawk lopakodó vadászbombázó – ez a repülőgép típus nagyon megmaradt gyermekkoromból, emlékszem, hogy még egy műanyag távirányítós játékom is volt belőle. Ez volt számomra a nagybetűs lopakodó repülőgép 🙂 Nagyon tetszik rajta a fekete, szögletes külső formája, kicsit olyan, mintha egy 80-as évekbeli sci-fiből szedték volna. Persze élőben még sohasem láttam, ellenben a magyar Gripenekkel, amik most májusban felettünk gyakorlatoztak.

 18. Több dokfilmet is láttam az A-10 Thunderbolt II-es- ről,ami ugye valójában nem is vadász,hanem egy csatarepülő,bár rakétákkal és nehézbombákkal is fel tudtál szerelni az öbölháborúban.Kimondottam a szovjet T sorozatú páncélozott harcjárművek ellen fejlesztették ki,elképesztő látni ahogy szétroncsolja a tankokat az orrba épített gépágyúval.Hamar kedvencemmé vált.

 19. Junkers JU87 StukaMert a rotoros gépek mindig is jobban tetszettek illetve a második világháborús era, ennek a gépnek iszonyat jó formája van. Van egy 1/48-as modellek is.Tetszik a zuhanó bombázás mint bevetési forma, ebben pedig a Stuka volt a legjobb. Sok innovációt hozott.Na és ugye az ikonikus sziréna 🙂

 20. Alapvetően nem vagyok nagy repülő rajongó, de azért a B–2 Spirit lopakodó nehézbombázó igencsak tetszik, pusztán a különleges, áramvonalas kinézete miatt.

 21. Eurofighter Typhoon EF–2000Az összes általam játszott AC-ban benne volt és mindig is szerettem. Kicsi gép test (mint a II. WH-s gépek) , jó manőverezhetőség és nagy sebesség. Európa jó pár hadserege használja már jó ideje.

 22. Lockheed Martin X-35 a nagykedvenc.Fejlett fegyverzete, kis termete és gyorsasága repítette nálam az első helyre.

 23. AV-8B Harrier GR9.A függőleges le és felszállása nagyon hasznos és egyedi. Illetve megannyi összecsapásban használták, ahol állta a sarat.

 24. AV-8B Harrier II. Hogy miért? Mert helyből fel tud szállni. Brutál előny.

 25. “F-16 Fighting Falcon. Valamiért az “”F”” ek közül ez a típus tetszik a legjobban. Örök kedvenc marad, főleg a két pilotás C verzió:) Anno, mikor még volt remény, hogy ne törje össze valaki a makettjaimat, több F-16 osom is volt, mind típus, mind pedig festés formájában:) Azért nem lettem pilóta, mert kinetózisom van.”

 26. Természetesen a 2. világháború két nagyágyúja: a Spitfire és a Messerschmitt (Bf 109). A következő korszak az a hidegháború, amikor is olyan gépek születhettek meg, mint az SR–71 Blackbird, F–117 Nighthawk és a Szu–33. A modernebb gépek közül pedig egyértelműen az F–22 Raptor. Ez a gép egyszerűen mestermű, ha a műszaki oldalát nem nézzük, csak a külcsínt. Viszont az F-15-höz is sok szép emlék köt a JAG sorozat kapcsán. Szóval ezek lennének. Én egyszerűen képtelen lennék választani vagy egyet kiemelni. Biztos lenne még, de most hirtelen nem jut más az eszembe. :)Az első nagyobb ilyen jellegű játékom a Tom Clancy’s HAWX: Air Combat volt. Egyszerűen imádtam. Az AC-hoz nem volt még szerencsém, de szemeztem ezzel a résszel korábban. Talán majd most 🙂

 27. +1 játékon kívül, ha már a szépségnél tartunk:F-100 Super Sabre ❤

 28. B7A2 Ryusei torpedó bombázó :)))))Ez az egyetlen gép eddig (WTben) amire azt mondhatom hogy pozitív mérlege van. Azok az anyahajók, rombolók, cirkálók, tank konvojok elleni sikeres támadások :))))) Amúgy a játékban nem szeretnék részt venni, csak érdekesség képp írtam be. Most túl sok jó játékom van.

 29. A-10 Warthog.Mert badass, mert a mai napig nincs jobb, és nem tudják kiváltani érdemben, és mert a legszebb hangja a világon az orrába épített gépágyúnak van.

 30. “F14-Tomcat, “”because I was inverted. “”Egyébként különösebben nem értek a gépekhez, de imádom a Top Gun c. filmet(egy csomó szöveget kívülről fújok belőle) szóval szinte csak ezt a típust ismerem.”

 31. Messerschmitt E109 ENem vagyok egy nagy repülőkedvelő, de ezt a típust már annyi II. VH-s cuccban szétlőttem, hogy egészen megszerettem a típust!:)

 32. Su-27Az egyik legszebb vadászgép, kiváló repülési tulajdonsággal, rahedli fegyverzettel. Rengeteget repültem már vele, persze csak virtuálisan.

 33. F-14 Tomcat. Nyilván mindenki megírta már hogy a Top Gun miatt. Nekem is emiatt, de a comodore 64-es változatra gondolok. Emlékszem milyen fura volt fekete-fehér tv után színesben látni 😀

 34. MIG-29, azért, mert erről olvastam legelőször részletesebben, azóta sem találok ennél kidolgozottabb és izgalmasabb gépet. 😀

 35. F14, tomcatMi mas mint a top gun film miatt. Legi és földi celpontok ellen is bevethető.Az áramvonalas formája meg egyszerűen verhetetlen.

 36. Számomra az F-117 Nighthawk az abszolút favorit, több okból is.Először is ez volt az első lopakodó. Megaztán nagyjából egyidős velem, születésem évében szállt fel az első. A 80-as évek végéig tagadták a létezését is, de idővel bemutatták és az emberek a csodájára jártak.Tizenévesen ez volt az első modell amit összeraktam, és ez az egyetlen ami máig megmaradt, túlélve a sok költözést.A B-2-es sokkal jobb konstrukció, de én imádom az F-117-es szögletes vonalait, annak ellenére is, hogy emiatt egy elképesztően suta, nehezen irányítható, lényegében nem valami hazsnálható gép.Egy igazi különc. Ma már úgy gondolom emiatt vonzódom jobban mindenben a szögletes formákhoz (autókál is pl).

 37. “SR-71 BlackbirdBár ez egy felderítőgép ugye, de véleményem szerint máig a legszebb repülő szerkezet. A mai napig rengeteg hivatalos sebességi és magassági rekordot tart, ráadásul ez volt az első csökkentett észlelhetőségű (köznyelvben lopakodó) repülő.Ha belegondolunk, hogy ezt a gépet az ’50-es (!) években tervezték -az első repülése ’62-ben történt- és milyen akadályokat kellett leküzdeni, hogy ez a gép megszülethessen, be kell lássuk, hogy a kor technológiai szintjén ez a gép felfoghatatlan mérnöki teljesítmény.Elképesztő történetek övezik a gép pályafutását.Az USA nem rendelkezett megfelelő mennyiségű titánnal, ami a gép rendkívül hőálló borításához kellett, ezért kis mennyiségekben, különféle fiktív civil vállalkozásokon kereszetül vásárolták meg a “”baráti”” Szovjetúnióból.A Blackbird gyorsabban repült, mint a kor légvédelmi rakétái. Nem meglepő,hogy egyetlen darabot sem sikerült lelőni belőle. Az utolsó repülését 1999-ben teljesítette.https://totalcar.hu/belsoseg/2015/11/03/a_katonai_pilotak_vicces_sracok/https://totalcar.hu/belsoseg/2015/11/21/puskagolyo_voltunk._csak_gyorsabbak/

 38. A MIG-29-es a kedvenc vadászrepülőm, mert egy jó képességű, klasszikus darab, gyönyörű áramvonalas testtel – számomra ez a jellemző vadászrepülő forma. MiG-29A Fulcrum a játékban is szerepel, szívesen kipróbálnám!

 39. Valakinek a Top Gun, nekem a Végső Visszaszámlálás adta meg lökést a harci repülők irányába.De érdekes módon nem az F-14 hanem az A-7 Corsair II lett a kedvencem a filmből.Volt szerencsém ülni a pilótafülkéjében és láttam repülni is élőben!

 40. Gripen, mert a magyar légierőnek is ez van.

 41. Focke-Wulf Fw 190Gyerekkoromban egy kiállításon annyira megtetszett, hogy kaptam végül egy makett készletet a szüleimtől. Igazándiból azért nőtt a szívemhez ez a géptípus mert apuval raktuk össze a modellt. Meg hát a németek egyik legjobb modelljei közé tartozik.

 42. Még az Ace Combat 2-ben a MiG-31 Foxhound nyerte el leginkább a tetszésemet. Nem éppen a legjobban manőverező gép, de az a robosztusz, időtlen forma, a két batár hajtóművel, nekem örökre aladta magát.

 43. Fokker Dr.IA maga idejében az egyik,ha nem a legjobban manőverezhető gép.Nekem pont az egyszerűsége tetszik a legjobban.

 44. Hú nehéz a választás. Alapból a Varacskós disznót mondanám, de azt Hatrix kilőtte… :)Ezért: F-117A Nighthawk.Nem valami szép, de mégis kedvelem. Lopakodó, UFO-gép. Lehet a legendája, titokzatossága többet ér mint a képessége. Imádtam vele repülni az Ace Combat Infinity-ben.

 45. MIG-29szerelem volt első látásra, szerintem a leggyönyörűbb vadászgép amit valaha terveztek, szerencsére volt lehetőségem közelebről is látni

 46. Jas-39 GripenNagyon jó kis vadászgép.És ha már mi is ilyet használunk akkor érdemes kipróbálni 🙂

 47. F-14 TomcatGyerekkorom óta szeretem (ennek természetesen a Top Gun is az oka), mind megjelenésben, mind pedig alkalmazhatóságát tekintve számomra egy etalon. Ez volt az a típus, aminek hatására vadászrepülő pilóta akartam lenni 🙂

 48. F16-os vadászrepülő, klasszikus és gyönyörű, soha nem megy ki a divatból!

 49. Játékon kívül: Messerschmitt Bf 109!

 50. “B2 – nem vagyok egy nagy repülő fan, de volt egy anno egy harcirepülős matricás albumom, ott találkoztam ezzel. Nagyon futurisztikusnak tűnt az egész, egyrészt a formája, másrészt meg az, hogy “”lopakodó””. Gyerekként valahogy úgy képzeltem el, hogy váltogatja a színét, mint a Predator :D”

 51. F-16 Block 70Azért ez a kedvencem, mert számtalan harcban bizonyította, hogy a mai napig az egyik legjobb repülő. 🙂

 52. Junkers Ju 87 Stuka, klasszikus német taktikai bombázó. Ha másról nem is de jellegzetes hangjáról mindenki felismeri.

 53. A–10C Thunderbolt IIMindenre IS jó. 🙂 Brutál gépágyúja szétkapja a járműveket, mint foxi a lábtörlőt. Elképesztő hangulatos vele darálni. Szinte nincs szükség rakétára. A bombái/rakétái már csak ráadás pusztítás a szórakozás fokozására. 🙂

 54. F35. Igazi sci-fi repülő. Játékokban, filmekben ezerszer láthattuk ezt a koncepciót (úgy landol mint egy helikpoter) , és úgy tűnik végre sikerült ezt valóságban is létrehozni. Nekem nagyon bejön, bár gondolom jópár év mire ezt tömegesen tudják gyártani.

 55. “MIG 27. Ennek az lehet az oka, hogy sok filmben ezt a harci repülőt használták/mutatták és ha meghallom, hogy “”harci repülő””, akkor erre gondolok. A másik ami nagyon tetszik, az az Apache helikopter.”

 56. F22 Raptor.Mivel nem ismerem a gépeket behatóan, így pusztán a formája miatt tettem le a voksom mellette.Megjelenésekor igencsak sci-fis látványt nyújtott.