Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSC – MARVEL nyereményjáték

A PlayStation.Community szerkesztőségének új nyereményjátékában egy darab bontatlan, kemény fedeles, magyar nyelvű MARVEL képregényt (Amerika Kapitány: Új Irány) és egy vadiúj MARVEL Avengers tornazsákot (Kapitány / Vasember minta) sorsolunk ki, mindkettőt egy szerencsés nyertesnek. Ha el szeretnéd vinni a cuccot, egy lépést kell megtenned a beszálláshoz:- Írd meg ide, e hír alá, pár mondatban* összefoglalva, mi a véleményed Amerika Kapitány karakteréről.(* Mivel korábban voltak tagjaink, akik nem igazán vették a fáradtságot, hogy a megszabott játékszabályoknak megfelelő módon szerepeljenek nyereményjátékainkban, szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy az egyszavas-egymondatos alibi-belépőket nem áll módunkban elfogadni.)A játék hétfő (augusztus 19.) 22h-ig tart.[B]*SORSOLVA*[/B][107564]Név + cím martinnak privátban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ohh köszönöm Nem volt időm netez i, de köszönöm 🙂

 2. Grat!

 3. Gratu!

 4. A képregényekben eléggé egysíkú karakter, legalábbis azokban, amiket olvastam. És a filmekben is az volt egészen a végéig. Eleinte úgy éreztem, hogy az, hogy ott maradt leélni az életét Peggie-vel, az eléggé karakteridegen volt, hiszen korábban sosem volt önző, mindig is maga elé helyezte a világ sorsát. De senki sem hordozhatja a vállán a világot a végtelenségig, még egy kitalált képregény karakter sem :). Szóval a végére megtetszett a karakter, hiányozni fog a filmekből.

 5. Én csak a filmekből ismerem, a karakter szerintem nem túl erős. Illetve, pont hogy superman feeling, túl erős a karakter és igazából nem tudnak vele mit kezdeni, ezt a bosszúállókban úgy oldották meg, hogy nem is szerepelt kábé. Tipikusan olyan szuperhős, amit nem lehet jól használni, hol izgalmas az, hogy ha tudod a hősödről hogy legyőzhetetlen? Kár belekezdeni az akcióba 🙂

 6. “Én csak a filmekből ismerem, de szerintem Amerika kapitány egy nagyon jól eltalált karakter.Nagyon tetszik a “”születése””, tetszik, hogy mindig értékrendjéhez hűen viselkedik és ez alapján rendre teremti társait. “”Language!”” :)”

 7. Nem tudom , eleinte nem kedveltem Amerika kapitányt . Mivel a többi karakter független , könnyen lehet azonosúlni velük addig a kapitány egy propaganda gépezet szüleménye . De az idő múlásával már elengedhetetlen kelléke lett a marvel univerzumnak . Igaz sokszor kicsít túl sok erőt tulajdonítanak neki 🙂

 8. Amikor fiatalabb fejjel először találkoztam vele, nagyon untam. A jellegtelen amerika kapitány, aki esetenként nem tudja megtenni amit meg kell, holmi magasabb erkölcsi rendszerre hivatkozva. Bár géppel kigyúrták, igazából még mindig az a kis csetva gyerek. Még csak rendes szuper ereje sincs. A Civil War során ugyanezt gondoltam. Maximálisan TeamStark voltam.Aztán elkezdtem valamiért megkedvelni a karaktert. Valószínűleg nem ő változott, hanem én értem be. Egészen addig jutottam, hogy borsódzon a hátam attól, amikor felemeli Thor pörölyét az Endgameben. Egy fasza csávó. Ma már TeamCap lennék.

 9. Nem a kedvenc marveles karakterem, de a tisztánlátása és igazságérzete talán neki a legjobb. A fegyvere szerény, de annál több funkcióval bír.

 10. “A képregényt nem ismerem, de a filmekben látva a karaktert simán csak kedvelem. Kedvelem az efféle karaktereket, akik nem vele született szuper képességekkel rendelkeznek, hanem később egy kísérletnek, vagy bármi egyébnek köszönhetően válnak szuperhőssé. Többek között ezért az egyik kedvenc karakterem a Pókember, a másik pedig a Batman, akinek ugye nincs is szuper ereje, csak a “”kütyüi””. Nem mellesleg cool a pajzsa és a szerkója. A kontaktlencse tartóm is Amerika kapitányos a pajzs mintával. Nagyon csecse!”

 11. Az egyik legszinpatikusabb hős. Az igazság bajnoka, kb. olyan mint Diana (Wonder Women). Legalábbis a Marvel filmek alapján. Iszonyat rég olvastam képregényt amiben ez a karakter is benne volt. Szerintem legtöbbször nem használja ki a teljes potenciálját és erejét. Pl. a Végjátékban képes volt felemelni Thor kalapácsát, de a korai Avengersben még csak elmozdítani tudta. Lehet hogy ennek a karakter fejlődéséhez is köze van, de talán inkább az öszpontosítás, lelki-tisztaság vagy talán csak ekkor vált teljesen méltóvá hogy forgassa ezt a kalapácsot. A bosszúállók élő lelkiismerete, ő tartja össze a csapatot és irányítja is őket.Az erő, kitartás és a morál példaképe számomra.

 12. Barátnőm véleménye szerint Amerika Kapitány az egyik legjobb képű karakter ( persze csak a filmben alakító színész miatt 😀 ). Sajnos a képregényekben feltűnő Kapitányt nem ismerem így én is csak a filmek alapjáb tudok ítélkezni. Számomra az ügyeletes jófiú szerepet játssza aki mindenben a legtöbb jót akarja véghez vinni. Túlságosan kedves ami engem zavar de remélem megváltozik a véleményem ha egyszer majd sikerül a képregénybeli Kapitányt megismernem :)Ui. Az előző komment valamiért csak részben küldte el és ez lenne a valós kommentem

 13. Barátnőm véleménye szerint Amerika Kapitány az egyik legjobb képű karakter ( persze csak a filmben alakító színész miatt

 14. Szerintem a karakter eredettörténetében nincs túl sok érdekes dolog, a képességeit sem tartom nagy számnak. A pajzsa és a motorja menő, de szerintem őt az ellenfelei miatt lett igazán nagy. Nem sok pénzt nem öltem Amerika Kapitány képregényekbe, de például a filmekben megjelent Hydrát képregényből előbb ismertem és nekem akkor is nagyot ütött.

 15. Nálam ha szuperhős akkor inkább Batman vagy Pókember. Amerika kapitányt csak a filmekből ismerem, de tervbe van véve a képregények beszerzése. A karaktere nekem túl hazafi, de mivel minden jöhet ami szuperhős Amerika kapitány sem marad ki. Viszont valami jó gamet lehetne rá csinálni.

 16. De mégis annyit, hogy a multkori időutazós elmélkedő kapcsán jutott eszembe, hogy milyen lenne, ha mondjuk a nagyapámat a huszas éveiben áthoznám 2019be. Milyen ember lenne? És milyen ember maradna?Erről szól Steve története is nem? Egy drámai John Spartan! Mások az elvek és más a kivitelezés, a problémamegoldás. És mivel egyedi karakter, arra van kárhoztatva, hogy egy izolált világben éljen, ahol már senki nem osztja az ő gondolatait és értékrendjét.A világ legjobb embereit sosem ismerjük meg igazán, mert ebben a tehetetlen izolációban élnek, ahol olyan dolgokat látnak, amire mi vakok vagyunk. Ezért van az, hogy néha a céljaik érthetetlenek és a motivációik kifürkészhetetlenek.Ez Nagyapám Kapitány története!

 17. “Captain America’s been torn apartNow he’s a court jester with a broken heartHe saidTurn me around and take me back to the startI must be losin’ my mind—””Are you blind?””I’ve seen it all a million timesTake me downTo the paradise cityWhere the grass is greenAnd the girls are prettyTake me homeTake me downTo the paradise cityWhere the grass is greenAnd the girls are prettyOh, won’t you please take me homeSemmi többet nem tudok elmondani Amerika Kapitányról, amit a Guns ‘n Roses ne mondott volna el :)”

 18. Képregényekből nem ismerem a karaktert, de a Marvel filmeket mindet láttam. Az eredettörténete tetszik, de igazából szinte bármelyik másik szeperhőst jobban kedvelem, mint őt. Pedig nem tudok rá semmi rosszat mondani, azon kívül, hogy szerintem a hősruhája nevetséges, főleg a maszkja.

  • “pedig az MCU-ban csinálták meg a legjobb ruháját… ami azóta begyűrözött a képregényekbe is.Az első második világháborús volt az etalon… a sisak alakú maszk nagyon adta magán… majd amikor az első bosszúállókban megkapta azt a vicces “”szart”” utána mindenki követelte vissza a régit 😀 amit szétszedtek a jelmezesek .D”

 19. A legjobban a karakter fejlődése az ami engem megfogott benne. Ilágháborús veterán, múltban ragadt eszmék, majd rendszerellenes lázadó. Minden korban mikor szerepel egy bizonyos földhözragadt katonát és bajtársiaságot mutat. Kicsit olyan mint Rambo az első filmben ha értitek.

 20. Először a 80-as évek közepe felé találkoztam vele (természetesen akkor még külföldről hozott képregények formájában a haverok által) úgy mint az X-Men-el és a Hulk-al. Akkor ez nekünk óriási volt. Állandóan ezeket bújtuk… még úgy is hogy egy kukkot sem értettünk belőle.

 21. “Őszintén, korábban mindig idegenkedtem tőle és más hősök jobban érdekeltek. A Mervel vs. Capcomban is inkább troll karakternek raktam be mert kíválóan tudtam utánozni a “”Stars and Stripes!”” ill. “”Final Justice!”” mozgásainak a hangját, amivel agyára mentem épp az aktuális ellenfelemnek. Hiába na, verekedős játék az pszichológiai hadviselés is :DViszont miután láttam Az első bosszúállót ill A tél katonáját, nagyon belopta a szívembe magát. Chris Evans egy zseniális választás volt erre a szerepre, újjáélesztette, számomra ezt a karaktert és ma már ott tartok, hogy Logan/James után ő az egyik kedvencem.:)”

 22. Én csak a filmes univerzumbol ismerem a karaktert. Az alapján az elsőben nem igazán kedveltem meg de ez leginkább a film minőségének volt köszönhető. Ahogy jöttek a jobb folytatások ugy lett egyre szimpibb. Elég csökönyös de amit tesz arrol hiszi h jo szoval egyszeru vele azonosulni. En birtam. 😀 bocsi ha jobbam belemennék akkor sirnék h már nem lesz a vásznon. :/

 23. “Bár nem tartozik a legnagyobb kedvenceim közé, azért a megingathatatlan igazságérzettel ellátott karaktereknek mindig lesz helye a “”polcomon””. Igazából csak az MCU-s filmek kedveltették meg velem igazán. Furcsa, hogy az egyik leggyengébb (Az első bosszúálló) és az egyik legjobb (Polgárháború) Marvel film is hozzáköthető.”

 24. “Mivel a 40et taposom, amikor én fiatal voltam bár voltak már Pókember és Superman képregények, sajnos Amerika Kapitány mint olyan nem jutott el hozzám, így csak a most futó filmes karakterét ismerem. Anno az első Bosszúállók előtt pótoltam minden elmaradt filmet és ami nagyon meglepett, az pont az Amerika Kapitány volt. Annyira érződik nála, hogy ő jó és mindig jól és igazságosan akar cselekedni. Ez nem egyszer visszatért a filmekben is mint vívódás, hogy “”Biztos jó az amit tesz?”” Ezt szeretem benne a legjobban. Lentebb írtakkal részben egyetértek és nem. Szerintem is “”gyenge karakter””, DE én ezt inkább csak az első Bosszúállók részeknél éreztem. Ott valahogy nem működött, nem illett abba a helyzetbe és nem láttam ott a helyét. Viszont a különálló filmjeiben a Tél katonájában és a Polgárháborúban nagyon is jól működik a karakter, ott erős és fejlődik. Ezen fejlődés pedig hol máshol érhetne be jobban, mint az utolsó két Bosszúállókba. Mert végre megérett a karakter arra, hogy ott is működött. Az amikor Thor erejét kiérdemli… best!!!! UI: … és tény: Övé a világ legjobb feneke! 😀 😀 😀 😀 :D”

 25. Ő a legjobb és legnagyobb.

 26. a legelső számtól kezdtem el olvasni úgy 4 éve kb. azóta az összes számot sikerült elolvasnom, és bár nem a legtöbb szupererővel rendelkező hős, mégis az egyik legösszetettebb és legjobban megírt marvel karakter. eszméletlen jó volt végignézni, hogyan változik a karakter a 60-as évektől egészen napjainkig. nálam vasember és Pókember után Hulkkal áll együtt szorosan a második helyen mint kedvenc szuperhős!

 27. “Rühellem Amerika Kapitány karakterét. Szerintem iszonyat gyenge, jellegtelen, nem jó szuperhős. Az oké, hogy amikor kitalálták, még menő volt az amerikai zászlóba öltözött, szupererős figura, de a mai mezőnyben már nagyon gyenge. Semmilyen szinten nem tudott megújulni, az elmúlt évtizedekből két sztorija volt emlékezetes, egyik amikor meghalt (persze hamar visszatért :), a másik pedig a nem is olyan régi “”Hail Hydra”” jelenet (persze az is végül hülyeség lett, de érdekesen indult). A filmekben is utáltam a pasast.Ettől függetlenül elfogadnám a nyereményt, az Új Irány pont nincs meg.”

  • Nézd nehéz hagyaték amit cipel szegény Steve Rogers, de számomra valamiért az egyik legszimpibb figura.Már magában az a tézis, hogy egy 1945-ös karakter megjelenik a jelen korban… és a múlt értékeit állítja szembe a jelen problémáival számomra már ez is önmagában szerethetővé teszi a karakterét. Egy kiválló vezető aki nélkül a bosszúállók nem lennének azok akik.A tél katonája történetvonal számomra a két legjobb story … sajnálatos ugyan akkor ,hogy egyesek a mai napig propagandára használják a karaktert…

  • Nem mindenki nyúl hozzá jól, de pl. Brubaker sorozata elég jó, abban van a Tél Kapitánya, Amerika kapitány halála, stb… Ezeket ajánlom

   • Szerintem Brubaker előtt és után sem sikerült annyira zseniálisan hozzányúlni a karakterhez, mint ahogy neki. Gyakorlatilag mindegyik Kapitányos sztorija aranyat ér – és akkor ehhez vegyük még hozzá az önálló Winter Soldier sorozatot, ami szintén zseniális, és remek kiegészítése előbbinek. A Marvel stúdió rengeteget köszönhet neki, nélküle a filmes Kapitány is sokkal kevesebb lenne.