Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PSC – Karácsonyi Nyereményjáték #12

Life is Strange 2. *SORSOLVA*

A PSC tizenkettedik karácsonyi nyereményjátékában a PS4-es Life is Strange 2 című játékból sorsolunk ki 1 példányt EU promóciós lemez formájában. Ha meg szeretnéd nyerni a cuccot, egy lépést kell megtenned:

 • Írd be ide, e hírhez, számodra milyen év volt 2020.

A játék ma, péntek – 01.01. – 23h-ig tart.

(A lemezeket a karantén- és járványhelyzet miatt 2021 januárjában vesszük át és ezután kerülnek majd postázásra.)

34 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Gratula a nyertesnek!

 2. Gratula!

 3. Igazából nem volt rossz ,sikerült sokat játszani munka is van ,max probléma az utazások hiánya meg a kicsit sok bezártság volt.

 4. Végletes. Tavaly volt életem legboldogabb és legmélyebb időszaka is. Az utóbbit nagyjából sikerült lezárni, amit kaptam, azt pedig meg kell tartani ezek után.

 5. En a szerencsesek koze tartozom, h a kovid miatt nem vesztettem el a munkam. Ettol fuggetlenul nekem nem volt rossz evem, de remelem azert hamarosan javulni fog a helyzet. Buek!

 6. Vegyesen volt jó és rossz élményem is. Sajnos a rendezvények elmaradtak, ezért sok baráttal, ismerőssel nem tudtam találkozni 2020-ban.

 7. Lehangoló év volt. Sok elszalasztott lehetőséggel, illetve megakadt projekttel. Reméljük 2021 jobb lesz.

 8. Lehetett volna jobb

 9. Szar.

 10. Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is. Remélhetőleg ennél jobb lesz.

 11. Igen eseménydús, jó és rossz történésekkel teli volt ez az év.

 12. Mindent összevetve jó volt. A járvány azért nem hiányzott, de jól sikerült, kivéve, hogy még mindig nincs PS5öm…

 13. Nekem mindent összevetve jó év volt,ha egy kívánságom lehetne azt kérném: Ennél rosszabb soha ne legyen!

 14. A maszkviselésen kívül semmi hátrányát nem éreztem az évnek.

 15. 2020 nekem egészen jó volt, leszámítva, hogy a család külföldre költözött részét csak egyszer sikerült látni, még januárban.

 16. 2020 elég szürreálisra sikeredett, de volt már sokkal rosszabb évem is. A bezártság sok pozitívumot is hozott: új hobbikat, önfejlesztési lehetőséget, több szabadidőt. Ráadásul a sok helyen alkalmazott home office miatt olyan barátokkal is heti szinten beszélek/játszok online, akikkel eddig elfoglaltságaik és a földrajzi távolság miatt maximum havonta, de inkább negyedévente tudtam csak összefutni. Összességében a bizonytalanságot leszámítva egészen jó év volt. 🙂

 17. Nekem nagyon jó volt mindent összevetve a tavalyi év, Covid nekem pozitív dolgokat hozott az életembe,tudom én vagyok az elenyésző százalék, de legalább van ilyen is😅 BUÉK mindenkinek!

 18. Számomra olyan volt 2020, mint a többi év előtte. Történt velem olyan, ami korábban még nem, de ez minden évről elmondható. Egyébként nem az éveket szoktam értékelni, annak nem látom értelmét. De annak látom értelmét, hogy ezt a játékot megnyerjem, úgyhogy 2020 számomra egy remek év volt.

 19. Számomra a türelem éve volt. Minden év szar, csak másképp szar, ahogy jó is. Egy pozitívum volt a covidban, hogy a sok egybites utazásbuzi otthon kellett üljön a sggén, öröm volt nézni. 🙂 Maradhatna ez így mindig. A többi dolog elment. 2021 egy aktívabb év lesz, jó és rossz értelemben is.

 20. A sok “itthon üléssel” jutott idő bőven játékra. Videojátékok mellett a társasjátékok világában is egyre jobban elmélyedtem. Most már ott tartok, hogy karácsonyra festéket, ecseteket és egy olyan társasjátékot kaptam, amikhez minifigurák járnak 😀 összességében jó év volt, de a szabadabb társasági élet hiányzik.

 21. Nem mondanám a 2020-as évemet rosszabbnak, mint a többit. Ha nem kellene egész nap a melóban maszkban lenni, engem nagyon nem is érdekelne ez a vírushelyzet.

 22. Egyezzünk ki egy JÓ-ban. 😁
  Nem volt semmi tragikus vagy tragédia.
  Ugrott a párizsi nyaralás, de ez legyen a legnagyobb bajom. Vettem viszont a pénzből egy switch-et a PS mellé és ha valaki nem tudná: Nagyon cool Mario kart-ozni a budin! 😅😅😅

 23. Sz.r mint a többi.

 24. Nem volt jó, de megmutatta, hogy kik azok akik haszon véget foglalkoznak velem..

 25. Sz@r

 26. Egynek elment! 🙂 Remélem 2021 azért jobb, nyugodtabb lesz globálisan. Azért az év vége egész jól sikerült, beszerváltam egy PS5-öt! 🙂 BÚÉK/PÚÉK!

 27. A lehető legeslegsz@rabb…. 🙁

 28. Számomra az év sokkal több jó dolgot hozott mint rosszat. Megszületett a kisfiam áprilisban, berendezkedtünk az új házunkba. Munka téren is szuper volt minden, az egyéni vállalkozásom szépen beindult.

  Mi a vírushelyzetből nem sokat észleltünk, szerencsére egészségesek voltunk végig. A munkánkra sem volt kihatással a vírus, sőt inkább még többet is kellett dolgoznunk.
  Az év végén nagy volt a hajtás és jó volt végre megpihenni egy kicsit.

 29. Örülök, hogy vége!

 30. Globálisan biztos szar volt, de nekem személy szerint nem volt vele gondom. Új, jobb munkahelyem is lett, és jó csendes az utca 8 után, mikor leviszem a kutyát.

 31. Egy elég elcseszett év volt, le kellett mondani sok dologrol meg tervröl.Visszon ebben az évben szereztem a legtöbb platinám.

 32. 2020 nem volt rossz nekem. Sikerült pár dolgot elérnem megvalósítanom abból amit célul tűztem ki. Persze többet is szerettem volna, de azért nincs okom panaszra.

 33. Több rossz volt benne, mint jó. Talán az idei év kárpótlást hoz.

 34. A szar 2019-hez képest egy fokkal jobb.