Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 – vajon meddig megy majd a megosztás?

A PlayStation 4 pár napja már kapható Amerikában, az Ígéret Földjén. A konzol egyik nagy újdonsága a könnyű tartalommegosztás, melynek egyik eszköze a Twitch. Ezen az online felületen keresztül pár kattintás után azonnal és könnyedén lehet sugározni – példának okáért PS4 játékokat, mint ahogy tesszük azt mi is holnap, 16h-kor, saját PSC csatornánkon. Amennyiben valaki kamerát is vásárolt a konzolhoz, a játék képe mellé azon keresztül is megoszthat képet és hangot – mondjuk saját magát, ahogy játszik és alámondja.Legalábbis ez volt a Sony eredeti, meglehetősen naiv elképzelése…Források szerint a felhasználók világképe más. Állítólag több olyan user is akadt, aki a megosztást mondhatni szabadosan kezelte. Egyesek disznólkodtak, mások malackodtak, megint mások gusztustalanodtak a bekapcsolt kamera előtt, figyelmen kívül hagyva azt, hogy publikus csatornájukat bárki nézheti. Egy felhasználó például csak vedelt a partnernőjével, addig a pontig, míg a hölgy beájult. Az úr kapva az alkalmon először csak a nő melleit tárta közszemlére, később azonban teljesen le is vetkőztette.Nyilvánvaló, hogy a PS4 felhasználók számának növekedésével a Twitch-nek is tuningolnia kell adminjait és moderátorait, ellenkező esetben hamar búcsút inthetünk a megosztás – amúgy – remek funkciójának.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remek. Mire kijön nekünk a PS4 addigra letiltják a megosztást.

 2. Köszönjük HAMBURGERZABÁLÓK , B@***ÁTOK EL EZT IS !! Hihetetlen népség . :S

 3. A hülyék bármit képesek elrontani, ami jónak indult. Talán kevesebb szabadságot kellene nyújtani a megosztósdin keresztül.

 4. Ez ilyen is… én élből nem tudom, hogy mit és hogyan képzeltek el a mai világban (még egy hónap sem telt el bazz) :DKíváncsi leszek a fejleményekkel ezzel kapcsolatban.

 5. Divide et impera.

 6. tessék, az ingyen pornó a böngésző mellé.

 7. “””Legalábbis ez volt a Sony eredeti, meglehetősen naiv elképzelése””ja mert erre aztán tényleg senki nem gondolt…”

 8. mit kell prüdnek lenni, ez az emberi jogok korlátozása, tegyenek ki szöveget, mint a porno oldalon, hogy elmult 18, akkor léphet be a szobába

  • Ha normális pornót csinálnának, akkor lehet működne is a dolog, de ez így ebben a formában már nyílvános megszégyenítés, nem is akármilyen módon, ami azért már durvább, mint a pornó. A másik, hogy attól, hogy kirakják, hogy 18+, attól még ugyanúgy be fog lépni a 10 éves gyerek. Persze a pornó oldalra is be tudna lépni, de azt le lehet korlátozni bármelyik böngészőben. Nem tudom, hogy ilyen esetben a Twitch-t le lehet-e korlátozni, de egyszerűbb lenne, ha arra használnák az emberek, amire való.

   • megugranak majd az eladások, jo kis video chatelések lesznek, egy bannt simán megér, kell a 15 perc hirnév 🙂

 9. Anno a Home is ebbe bukott be. Vagy hagyják, hogy az emberek xarrá customizálják és perverzkedjék, vagy egy steril, sótlan, uncsi világot csinálnak.Nézzük meg a Youtube videók átlagszintjét, azért ott sem veri ki a biztosítékot az ájkju, pedig az már szűrve is van, ha máshogy nem eleve a keresésnél.

 10. Tuti lefogják tiltani a képmegosztást. Vagy tényleg sokszorozzák meg az adminokat és ha valaki ilyenre készül, töröljék az accountját a Twitch-ről.

 11. Nagy az isten állatkertje…

 12. Ilyesmit…..

 13. Szerintem a kép felesleges. Az ember úgyis a játékra, meg a kommentre kíváncsi.

 14. Baszki mit is lehetne ehhez szólni?Inkább hagyom…

 15. az a szomorú, hogy ezen meg sem lepődök:/

 16. Nos igen, sajnos + IQ nem jár a PS4-hez…bár igazából ez nem is IQ kérdése. Egy megfelelően szocializálódott gamer tudja hogy hol a határ, de jópár agysejthuszárnak ez felhívás keringőre….

 17. Egyszer engem is megtalált egy ilyen gyökér. Kérdezte, hogy lány vagyok-e mire írtam volna, hogy nem, már ajánlotta a recskázást a kamarába. Gondolkoztam, hogy jelentsem, vagy csak egyszerűen ignoráljam. Az utóbbit választottam, mert azzal kevesebb a macera.Ha belegondolok ez még a jobbik fajta, mert legalább előre szólt, hogy mire készül.

  • Rögzíteni kellett volna a brácsázós videóját és azzal a lendülettel felkúrni tecsőre

  • “Én is találkoztam hasonlóval. Én speciel felajánlottam, hogy úgy tökön rúgom, hogy többé nem kell “”recsiznie””. Kimondtam a varázsszót, mert mazoista is volt. Inkább kikapcsoltam a gépet, mert nem akartam megtudni, hogy a kollégium szomszéd szobájából netezik-e.A cikkhez kapcsolódóan meg csak ennyi: Szörnyű !”

 18. Sajnos az emberi hülyesèg hatàrtalan!Remèlem azèrt ezek az extrèmebb agy szülemènyek ritkàk lesznek.Mert mèg az is elöfordulhat hogy a sony letiltja,az amùgy szòrakoztatò ès igen hasznos funkciòt.

 19. Nagy az isten állatkertje -.-

 20. megszűnni úgy sem fog… ha meg igen, akkor tévedtem 😀

 21. Nagy Isten állatkertje, mit lehet ehhez hozzáfűzni

 22. jo hir 😀 😀

 23. “Most őszintén ezen valaki meglepődőt ? Mai világba ez már “”ásit”” hírhez tartozik . Szerintem közeljövőbe fog még ilyen történni .”

 24. Adjatok kamerát az embereknek és máris elszabadulnak dolgok…

 25. Nem lep meg.

 26. “Mondjuk miért nem úgy oldották meg ezt az egész megosztás dolgot, hogy csak echte játékból lehetne jeleneteket megosztani? Közvetítéshez alámondás bőven elég, nem kell mellette kép a képben, a kommentátor feje is(szerintem elég zavaró, még ha nagyon kicsiben, fent a sarokban lehet csak látni az illetőt), és már nem lehetne megosztogatni ország világgal, hogy vered a farkad ps-ezés közben…Saját magukat és (Twitch-t) szívatják meg sony-ék. Gondolniuk kellett volna rá, hogy mennyi balfasz ember van, akik azon a szinten vannak, hogy az ilyen dolgok “”mekkora poén már””.”

 27. USA

 28. Martin nyugtass meg hogy holnap ti nem fogtok egymásnak esni a kamera előtt kérlek! 😀

 29. Az emberiség ismét elbukott.

 30. Tiszta Chatroulette 😀

 31. Egyszerű, képet ill hangot nem kell sugározni, patch formájában sztem ez megoldható!

  • LOL akkor aztán kurva nagy okosság a dolog, főleg egy olyan oldalnak, mint a PSC. 😀

   • De több mint a semmi! 😀 Csetelni még lehet a kis ablakban. xDEnnyi b@lfaszt de komolyan, az ilyet lekel tiltani fél évre, csak megoldható sztem, h bannolják ideiglenesen.

  • Kepet? Akkor minek a megosztas.De legalabb lesz felvetel a sonyhoz 😀 Mert Twitch sok mindent nem nyel le egymaga. Mondjuk ha esetleg frissitik a policyt,hogy akit rajta kapnak,annak banoljak a gepet,IP-t,bankszamlajat,baratnojet stb stb stb…..Gep banolasal csak az a baj,hogy ha valaha eleadjak a gepet,akkor az uj tulaj cummant. Es levelezhet a sonyval.Vagy a masik kell egy sony sex csatorna,mert tuti,hogy megszunni nem fog az 100.

 32. Isten barmai az emberek.