Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 Pro – speciális logo a játékdobozokon

A Sony Interactive Entertainment speciális logóval látja majd el a [B]PlayStation 4 Pro[/B] konzolra megjelenő játékok dobozait, hogy egyértelművé tegye a kompatibilitást. Ez az új “PS4™ Pro Enhanced” bélyegző nem csak a fizikálisan megvásárolható szoftverek csomagolásán jelenik meg, de a PlayStation Store-on is látható lesz a termékek adatlapján. A hivatalos leírás alapján a logo a következő, játékonként eltérő funkciókra mutat:- Tuningolt látványvilág-minőség- Tuningolt képfrissítés- HDR 10 támogatás- Tuningolt felbontás[70950]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Elegáns.Tetszik.

 2. valami nem kerek…a hírt olvasva az az érzésem, mintha külön szoftverek lennének a simára és a pro-ra.

 3. Ugyan a Witcher III, GTA V, Bloodborne szent háromság valamelyikére, várható-e még az idére Pro Enhanced vígasz-tapasz ? 🙂

  • Szerintem azokra nem lesz. Visszamenőleg ezekre a cuccokra lesz biztosan patch, főleg Sony közeli címeket takar érthetően:Uncharted 4: A Thief’s EndThe Last of Us RemasteredDeus Ex: Mankind DividedInFamous: Second SunInFamous: Last LightMiddle-earth: Shadow of MordorParagonCall of Duty: Black Ops 3The Elder Scrolls OnlineThe Witness

 4. …de jó lenne.

 5. Engem az érdekelne ettől most várható-e, hogy a játékok árán emelnek?Erről nem igen esett szó, de ha egy fejlesztőnek plusz munkát kell végeznie az pénzbe kerül… amit meg szoktak fizettetni.

  • nem hinném, mivel sok mindent utólag peccselnek, azért kerülnek ennyibe a játékok mert felszámolják utólag a peccseket is, szal nem csak a dlckért fizetünk! 😀

   • “Csak mert olvastam olyat, hogy a “”PRO patch-ért pénzt is kérhetnek a stúdiók””… akkor az akár a teljes játékra is rámehet.Ne legyen igazam, de erről nagyon nem beszélnek. Majd megjelenéskor kiderül.Ahogy szokott a kellemetlenségeket addig nem mondjuk amíg nem kérdeznek rá.”

  • Ezekért szerintem (majd) a Sony fizett és a show-t látva fizetett is, akárcsak az Microsoft a x360-as játékok One-on való futatás megoldásáért. Aztán majd ők is fizethet még a Scorpióra való patch-ekért is. 🙂 A lényegről viszont hallgatnak, hogy ezekből a 4k-s és HDR-es graf-csodák után a sima PS4-en mi marad ?Szép a Watch Dogs 2 Pró-n, de sima ps4-en mit tud, a 900p-s első részt látva? Rise of Tomb Raider 3 féle grafika beállítással Pró-n és ugyan az eredeti PS4-re ebből is mi jutt ? Szép kis szakadék lesz itt a két PS4 között hamarosan !

  • Ilyeneket ne is írj! Még a végén ötleteik támadnak.

 6. akkor a broforce fog már menni 1080p 60 fps-el a pro gépen? :Degyébként vicc, h böngészőből megnyitva stabil 60 fps-el megy a laptopon, ps4-en meg 5 fps……

 7. Nem indítotok egy szavazást ki fogja leváltani címszóval a jelenlegi konzolját prora? Érdekes lenne

 8. BTW minden saját SIE kiadású PS4 játék kap majd Pro patchet.

 9. “””Tuningolt látványvilág-minőség””Ettől féltem. Reménykedtem, hogy a sima és a pro gépeken futtatott játékok csak felbontásban és képfrissítésben fognak eltérni egymástól. Sebaj, veszünk majd egy Pro-t. :)”

  • Azért nem kell kapkodni, az egy opciós lehetőség, szvsz nem hinném h sok fejlesztő fog tuningolt látványvilágért plusz munkát végezni, főleg a multi címeknél. A legtöbb játéknál lesz majd egy 4K-s felbontás pluszba és kifújt. Meg az esetleges extra látványtuning is kimerül majd az esetek többségében jobb élsimításban vagy hasonlóban, szóval álleejtős különbségek tuti nem lesznek. Nem egy új generációba léptünk, ezt ne felejtse el senki azért.

   • Miért jelentene plusz munkát? A végleges eredmény mindig butítás eredménye. Létrehoznak egy részletesebb látványt (karaktermodell, textúrák, stb.), amivel a program még szépen fut a fejlesztői környezetben, viszont a célhardvernek már sok, így elkezdik visszavenni a dolgokat. Kb. annyi munkát jelentene két grafikai opciót (sima és Pro) létrehozni, mint PC-re. Így simán elképzelhető, hogy a Pro játékok a felbontáson és a képfrissességen túl textúrában, karaktermodellben, látótávolságban és effektekben is szebbek legyenek.

 10. Tuningolt pénztárca is kéne.

 11. Innentol kezd ez erdekes lenni. Mi az, hogy jeloles? Most kiadjak a turbo gepet, de nem tamogatjak az osszes jatekban?

 12. “2017 végén jön a Scorpio, és van egy olyan érzésem, hogy rá egy évre megint kidob a Sony is egy még erősebb, “”igazi 4K”” konzolt. :S”