Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 Pro – csepegnek a boltokba a szállítmányok

Bár a hivatalos megjelenés dátuma egyes régiókban november 10., néhány külföldi boltba máris megérkeztek az első [B]PlayStation 4 Pro[/B] szállítmányok. Ezt szemfüles állampolgárok szépen meg is örökítették…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A régi gépet eladva, kb 50 ropival ki kell pótolnom, hogy tudjak venni egy Pro-t. Jelenleg várok és megvárom a teszteket, mert jelenleg nem szívesen költenék rá ennyit.Kicsit köcsög húzásnak érzem ezt a generációk közti váltást, de ügyesen csinálják.Ha bőven jobb lesz a Pro, akkor majd később nem kérdés, hogy lecserélem.

 2. Már a PS4 dobozára is rá volt írva, hogy ha gond van akkor ne vidd vissza az üzletbe ahol vásároltad?

 3. Én bizony várok. Elsősorban a véleményekre, tapasztalatokra. Megaztán kenjék a hajukra az 1 TB-ot. 2 TB-ig nem is gondolkodom a vásárláson.

 4. Venni, ez nem kérdés. Csak nem most, hogy majd jövőre.

 5. jó marketing fogás a Sonytól kicsit csepegtetünk abból amit már az alap ps4-be is bele lehetett (kellett?)volna tenni de majd az igazi a ps5 lesz. A dolgok ahogy állnak zerintem 3 ma 4 év és ps5.na most már csak ezért sem veszek meg egy ps4-et kétszer.

  • Teljes mertekben egyet ertek veled!! Mär lassan 20 eve tämogatom a SONY-t ( Playtation1-2-3-4 plusz a rengeteg jätek) szepen fejlodik is ez az ipar! DE ez mär kezd egy kicsit gusztustalan lenni !! Mondjuk en mär a PS5-öt sem merem majd megvenni mert 1 evre rä kijön majd a PS5 PROMEGABRUTAL!!!! De ha ez igy folytatodik toväbb lehet hogy inkäbb XBOX lesz a következö lepes!

   • Ha bejön a Sony-nak a Pro (már pedig miért ne jönne) akkor meglehet, hogy ráállnak a 3 éves ciklusokra a konzoljainál. De ha azt nézem, hogy a Pro célja (szerintem) inkább a 4K üzletág fellendítése mintsem az erőtöbblet lehet ez csak egyszeri alkalom, hiszen a következő konzoljuk nyilván már alapból natív 4K-t fog nyújtani. A fene tudja mi lesz itt a jövő, elég szépen megkavarták az eddigi rendet a Pro-val.

    • Ehhez képest sikerült azokat is még szépíteni akik nem 4K tv tulajok. Pedig az ő esetükben sok ellentmondásos hír jelent meg a pro val kapcsolatban

     • Például?

     • Pl lesz e stabil 60 fps ha igen akkor multiban lesz e vagy csak ott nem. Stb

     • Ha lesz támogatás akkor igen, ha nem akkor dettó ugyanazt kapod mint alap PS4-en. (talán annyi, hogy ami nem full HD-s azt felskálázza pro patch nélkül is, de ebben nem vagyok biztos) A 60 fps azért már megvan PS4-en is (pl BF1) de ha mégse akkor biztosan nem lesz Pro-se hiába bírná a gép. Mivel a PS4 és a Pro egy hálózaton van előnybe kerülnének azok akik nem 30 hanem 60 fps-el játszanak ugyanott. De lehet én tudom rosszul ezeket, igazából tényleg elég kevés az infó holott itt van a küszöbön a Pro. Csak próbálom összerakni a hír morzsákat.

     • Kíváncsi leszek ,bár nekem kicsit lehúzás szagú ez az egész főleg annak aki már ugye rendelkezik egy ps4-el.

     • Miért lehuzás? Mindenkinek van választási lehetősége,hogy megelégszik a sima Ps4-el,vagy aki jobb grafikát és teljesítményt szeretne az vesz Pro-t.

 6. Ugyan úgy mint az eddig megjelent összes konzolgép ez is első napos:)

 7. Még mindig azon gondolkozom, hogy ezt vegyem vagy az U4 skines normált…

  • Ez most komoly?

   • 4k nálam nem téma, az U4 skines meg rohadtul tetszik. De ha lenne a pro-ból valami kedvemre való speciális kiadás, akkor sem gondolkoznék.Valószínűleg ezt fogom megvenni, de nem vagyoj meggyőzve teljes mértékben, hogy ezt szeretném.

    • Ha már új gépet akarsz venni akkor nem csak a felskálázott 4k felbontás miatt érdemes Pro-ra váltani, ugye tudod? Full HD tv-n is szebbek és stabilabbak lesznek rajta a játékok, szerintem ez többet ér mint egy skin, de te tudod.

     • szerintem azok a játékok amelyeket eddig is nagyon vártunk és be kellett látni h bizony csalódás azoknál sem az elsődleges probléma a látvány volt.És ilyen játékokból bőven kijutott a ps4-es tulajoknak mint mondjuk korábban a ps3-nál.

     • “Ha a játékok minőségével van gondod akkor standard PS4-et sem érdemes venned, nemhogy Pro-t. Úgy kezdtem a mondatomat, hogy “”ha már új gépet akarsz””. A Pro meg az új Slimek (pláne ha 1 TB-os) ára elég közel van egymáshoz, szerintem ha valaki új gép vásárlásán töri a fejét akkor nem kérdés, hogy Pro-t érdemes vásárolni. Az megint más kérdés, hogy ha már van PS4-ed akkor mennyire érzed szükségét a Pro-nak.”

     • nem vitatom h a játékok tartalmát illetően a ps4 nagyon el van maradva a ps3-hoz képest. A ps3 nem véletlenül éli reneszánszát és már nem csak a tényleg megfizethető ára miatt.Én személy szerint sok ps3-as játékot látnék vagyis láttam volna ps4-es köntösben inkább mint sem ilyen rengeteg bugyuta agyonreklámozott de mégis minőségtelen végterméket kapjak ilyen 20 ezer körüli összegekért.

     • Az baj érted, ha ezt nem nyeled le akkor jobb ha már nem is gamelsz tényleg , ez jövőben sem fog megváltozni már csak lerágott játékokat kapunk elég borsos áron .

     • Egy kis optimizmust, ha kérhetem.

     • “”” optimizmus”” szót nem ismerem :), nálam pohár mindig félig üres :)”

     • Na ja és pont ráadásul a legrondább limited amit valaha kiadtak, mert ha mondjuk a Destiny-t akarná arra azt mondom tényleg gyönyörű de az Uncharted…

 8. Alig várom a nov10-et mert csak ezért vettem 4k-s tv-t 🙂

 9. Nekem majd akkor is fehérbe kell .

 10. Venni nem kérdés!!!

 11. Leegyszerűsítve, olyan,hogy egyben:4K HDR TV+ VR+PS4ProEzt így, jó, faxa.

 12. Nem venni…. egy jódarabig….

 13. “Egyelőre nem venni sajnos. Most voltak kint a kéményseprők és nem felel meg egyik kéményünk sem az előírásnak. Alsó hangon 100e. -.-“””

 14. Reméljük a magyar boltokba is… Remélem nov. 10-én meglesz.

 15. Amúgy ez kb. akkorát fog szakítani, mint a PS4 premierkor. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=HYxQtOCdizw

 16. Én is várom első nap.

 17. Remélem a Media Markt is kapni fog sok sok ilyen dobozkát, hogy nekem is jusson egy, mert jelenleg nem így tűnik.

 18. Nem kérdés, Előrendelve!

 19. 4K TV-t megvettem emiatt, így a pro sem maradhat ki.

 20. Venni, nem kerdés, a VR hez meg főleg . Kivancsi leszek mennyire adja majd azt az 1080p a VR a Proval