Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 Neo – egy európai fejes szerint „teljesen normális” erre gondolni…

Bár a Sony eddig bölcsen hallgatott a [b]PS4K/4.5/Neo[/b] létezéséről, most egy a Challenges francia lapnak adott interjúban Philippe Cardon, a Sony Computer Entertainment Dél-Európai Alelnöke meglepően őszintén nyilatkozott. [i]„A PS4-et úgy fejlesztették, hogy kompatibilis legyen a VR-ral, de egy konzol élettartama alatt is folyamatosan kutatnak a csapatok és dolgoznak a fejlesztéseken. A jelenlegi PS4 már több éves. Teljesen normális a feljavításán gondolkozni. Azonban, ennél több információval nem tudok szolgálni.”[/i][i]Forrás:[a http://www.challenges.fr/high-tech/jeux-video/20160421.CHA8156/uncharted-4-playstation-vr-ps4-neo-pourquoi-2016-est-une-annee-cruciale-pour-sony.html]Challenges[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. PSC, Én így szeretlek! Itt mindig zajlik az élet! 🙂

 2. Persze hogy normális sok embert megfejni , ahogy teszik ezt a mobil ipar is . Itt minden normális .

  • Ufo! 2 éve van egy almaötessem! Előtte egy Suny Xperia U-m volt! Az almához díjmentesen jutottam! Megtehetném, hogy cserélem, de kiválóan működik, és a betont is bírja! Engem ez sem érdekel! A telefon nálunk csak státusz szimbólum… még mindig! Én nem ezzel akarok magamnak tiszteletet kivívni! Úgyhogy ez addig marad, ameddig ki nem pukkan! TV-t is vehettem volna 4k-t! Gondolkodtam is rajta, már rajta volt az ujjam a megrendelésen, de átgondoltam újra! MINEK??? Most egy sima 3d tv-m van! Kiválóan működik, és jópár évig elég lesz! A PC-m játékra alkalmatlan, és nem is fejlesztem! Gyors a rendszer, de nincs benne videókártya! Mert konzolos vagyok! Az amiga óta! Talán az autóm az, amiben nem ismerek kompromisszumot, persze a lehetőségeimhez mérten! Az elég kirívó! De imádom az autókat!

 3. Több az 25-30%-nál.

  • Több nemzetközi oldal kiszámolta, kb ennyit írtak mindenhol. Persze mindezt még mindig úgy, hogy semmi hivatalos megerősítés sincs, szóval nem szentírás ez se.

 4. Nem mindegy, hogy most jön egy ps4+, vagy 2 év múlva? Amit aztán nevezhetnének ps5-nek is, és majd nagyon örülnétek neki.

 5. Huhh, micsoda hangulat 😀 Én azért majd várok még egy fél évet, miután kidobták az új gépet… lehet, hogy annyival nem lesz jobb, mint amennyivel drágább. majd kiderül 🙂 Hála Istennek( vagy inkább az adóknak), még nem vettem PS4-et

 6. Ha úgy lenne bővìthető ,mint a MegaDrive – MegaCD – de inkább 32x , akkor az tökéletes lenne mindenkinek .

 7. Jaja, több éves a PS4, dobjuk ki gyorsan, már semmire se jó!

 8. Bocsánat a kirohanásért! De már visszajöttem! 🙁

 9. A qrva anyádat te rossz b.zi! A több éves gépedenek 2 év kellett, hogy beinduljon! 1 évig pedig gyakorlatilag nem is létezett rá cím! Első nap megvettem! Ott álltam sorban a Konzolokszervize előtt! 0:56-kor átvettem a gépem (ahogy ott hívták a FULL PACK-ot), plusz éves előfizetést, és az összes fellelhető gammát, amit ért valamit! Kicsengettem 3 kilót, ti meg most a pofámba szartok, és megengedtek egy ilyen ócska fillérba.uó dumát? Te egy európai fejes vagy? Nálam max lábtörlő a szar dumáddal!

  • Attól hogy lesz új gép, a régi nem lesz rosszabb, csak az új lesz jobb. Ugyanaz van, mint hogy New 3dsen is sok játék jobban fut, de a régin is fut kb minden játék (kivétel xenoblade)

   • Bocsesz, az plusz akart lenni… Amúgy amit írtál az a lényeg, de a sok barom nem tudja felfogni… Csak hajtogatják hogy kicsengetett 300ezret, és most át van baszva… Na de miért? Mert lesz jobb cucc a piacon? És?Nézzük meg a TV-ket, minden nap jön egy újabb, jobb. Crt, sík crt, tft-lcd, plazma, lcd, led-lcd, OLED, /hdr. Ja meg a felbontás… 4K!Vagy a telefonok… 3310 után a 3330. Szegény 3310 tulajok. Megszopták, meg lettek szopatva… :((Vagy a PC tulajok… Minden nap jön egy új proci, vga

    • Barom neked aki téged leellett!Tipikusan az a felfogásod van, amire a sok kapitalista faszkalap alapoz! Aki itt szoptatva van, az te, meg a bólogató juhász haverjaid, akik beszopják a marketing dumát!

 10. Ha ennyire normális és magától értetődő dolog akkor a PS2 vagy PS3 miért nem kapott felújított verziót?

  • mer azokat rendesen megcsináltak ps4et meg csak összekukáztak

   • “Rendesen megcsinálták ? 😀 Annyira levolt maradva a Sony a X360-hoz képest, hogy elsőre grafikus egység nélkül akarta kiadni a PS3-mat ! Naughty Dog szólt, hogy “”elment az eszetek””…”

  • Ahogy en emlekszek, a dagadt PS2 egy fostalicska volt, melegedett, rendre beszart az ODD benne ( legalabb is nalam sokszor ), hangos is volt, meg eleg lassan toltott be a rendszer. A PS2 Slim ezzel szemben nem melegedett, egyszer nem volt problemam az ODD-vel benne, joval gyorsabban betoltott es tudta a 1080i-t is, illetve talan a procija is kicsit emelt orajelu volt.A PS3-rol nem tudok erdemben nyilatkozni, abbol csak az elso dagadt volt, de szerintem ott is volt fejlesztes a teto alatt.

   • Van egy dagadt PS2-m, 2002-ben vásároltam és még mindig tökéletesen működik, még a kar is. Öcsém rendszeresen játszik rajta.

    • Még a ps3-at sem adod oda neki? xD Amúgy eddig minden ps-nél volt upgrade a generáción belül. Csak nem volt ennyi barom, aki ekkora port kavart volna…

     • “Itt azért jóval többről van szó, mint amit eddig neveztek upgrade-nek generáción belül. Eddig nagyjából csak a gép fogyasztására és alakjára terjedt ki a fejlesztés, most viszont a teljesítményét növelik, nem is kicsit. Nem tenném össze az eddigi “”fejlesztésekkel””.”

 11. mire megjelenik ez is kula lesz……

  • Nem-nem Penci ! Ez olyan erős vas lesz, hogy 1080p-ben / 60fpssel szaladgálhatsz Geralttal a mocsárban…low beállítások mellett ! 😀

 12. az összes videojátékos oldal előre örülhet mert még több veszekedés lesz a cikkek és hírek alatt 😀

 13. “Ez olyan nem mondhatom ki de létezik””-nek sugall…”