Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 – hivatalos ismerkedés a géppel

[i]Budapest, 2013. július 10. A jövő fejlesztői már most megismerhetik a PlayStation®4-et A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette, hogy a PlayStation®First program keretében elérhetővé válik a PlayStation®4 dev kit a PS Vita fejlesztői programjában részt vevő egyetemek számára. A PlayStation®First a Sony Computer Entertainment (SCE) és SCE Worldwide Studios (SCE WWS) felsőoktatási fejlesztői- és partnerprogramja, amelyet a PlayStation platformok folyamatos innovációja érdekében hoztak létre. Az élvonalbeli videojáték-technológiát és játékfejlesztést oktató egyetemekkel megkötött megállapodás a következő generáció professzionális fejlesztőinek felkarolásával az SCE általános céljához, az Indie fejlesztők támogatásához és stúdiók létrehozásához járul hozzá. A PlayStation®First olyan egyetemeket szeretne bevonni a fejlesztői programjába, amelyeknek az Academic Dev Kit program a profiljukhoz tartozik és érdeklődnek a PS Vita játékfejlesztés iránt. A PS Vita rendszer az, amely a legjobban kapcsolódik a PS4™-hez és amelynek ismerete kiemelkedő jelentőséggel bír a PlayStation platformok innovációjában. A program meghívásos alapon működik, azonban az érdeklődők az applications@ps-edu.scedev.net címen jelezhetik a részvételi szándékukat. A fiatal fejlesztőknek szánt program lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy versenyképes készségekre és ismeretekre tegyenek szert a PlayStation platformjairól azáltal, hogy hozzáférést biztosít a legmodernebb professzionális eszközökhöz a PlayStation®First résztvevőinek. „A PlayStation a kezdetek óta kiemelt hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra és az újabb generációk képzésére. Számunkra természetes az, hogy hozzáférést biztosítunk a legújabb dev kitekhez” – emelte ki Paul Holman, a SCEE R&D alelnöke, aki hozzátette, hogy ez a tapasztalat nem csupán a diákoknak, hanem azoknak a játékstúdióknak is értékes, amelyek a későbbiekben foglalkoztatják ezeket a hallgatókat. A PlayStation®First programja speciális engedélyeket kínál a tudományos fejlesztéseknek, beleértve a PlayStation®3 (PS3™), PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation Vita felületeket, valamint a Move.me™ szoftver megállapodásokat és a PlayStation®Mobile (PSM) felületet is.[/I][I](sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Szép és jó.

  2. Helyes, így kell eztet csinányi!

  3. Okos a Sony. A végző diplomások máris PS4 tapasztalattal jönnek majd ki az egyetemről, ami azért nem rossz dolog…. mindkét félnek.

  4. Miért, mi forduljon előbenne? Nintendo? 🙂

  5. Csak a PlayStation szó 16* fordul elő a sajtóközleményben. A kezdeményezés szép, ez hosszú távon biztosíthatja a PS sorsát.