Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 – dátumozva a megjelenés

A Sony Computer Entertainment a mai napon bejelentette a [B]Playstation 4[/B] megjelenési dátumát.A konzol 32 országban egyszerre debütál ez év végén. Amerikában november 15-én, Európában november 29-én. A készülék ára 399 dollár / 399 euró / 349 angol font.A PS4-re eddig több mint 1 millió előrendelés érkezett világszerte!Íme a 32, már 2013-ban gépet forgalmazó ország:November 15.:- Kanada- AmerikaNovember 29.:- Ausztrália- Ausztria- Belgium- Dánia- Finnország- Franciaország- Németország- Írország- Olaszország- Luxemburg- Hollandia- Új-Zéland- Norvégia- Lengyelország- Portugália- Oroszország- Spanyolország- Svédország- Svájc- Egyesült királyságNovember 29.:- Argentína- Brazília- Chile- Kolumbia- Costa Rica- El Salvador- Guatemala- Mexikó- Panama- Peru

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. MEGY A SÍRÁS ELŐRE A SEMMIÉRT! Gratulálok Kő kemények vagytok! Az előző generáció is ezt csinálta, ezért mindenki kreált egy angol profilt és már mehet is a móka! Gépet meg úgyis lehet majd kapni! TEHÁT MIRŐL BESZÉLÜNK?

 2. Ahonnan én előrendeltem, be lett dátumozva November 29-re, szóval nem aggódom:)

 3. reláx , idén úgy is lesz a boltokban… vagy nem … 😀

 4. A sok Xbone fikázó után nagyon szórakoztatónak találom ezt a hírt :DFok kis álszent mindjárt megmagyarázza, miért nem is olyan gáz ez. Vagyis inkább azt, a One-nál miért volt az.

 5. remélem karácsonyra tudok magamnak venni egyet:)

  • Ha màr a hazai legnagyobb müszaki üzletlànc is reklàmozza,ès konkrètan ki is ìrjàk hogy 2013 ünnepi idö szakàban akkor talàn tudnak valamit.Valamit amit mi mèg nem,különben nem hirdetnèk.Èn ezek utàn egyre jobban bìzok egy december közepi hazai rajtban.

  • Ez mind szép és jó! De milyen árak áfáját tartalmaza? NINCS ÁR, MM SZOKÁSÁHOZ HŰEN! -_-‘

 6. Lehet, hogy korábban már írtátok valahol, de mi a helyzet Ázsiával?Japán, Kína, stb.?A dél-amerikai országok közül néhányról nem mondok inkább semmit, de azért kíváncsi lennék az eladásra összesen és arányaiban is. Arról nem is beszélve, hogy Európa megint véget ér a sógoréknál, mint néhány autógyár gyári navigációs rendszerében is… 🙁

 7. A nemiszervbe! Hát Panamát meg kihagyom?Pedig lehet,hogy még 10 gép, és vagy 15 játék iskipörög az első héten.Két ENSZ segélyszállítmány között jól esik egy kicsit Killzónozni…

 8. GuatemalaCosta RicaEl SalvadorNagyon fontos gamer régió.

  • Mert magyarország gamer nagyhatalom

   • A mi régiónkba tartozik Szlovákia, a Csehek, Horvótok…stbErrefelé egészen más az életszinvonal.Salvadorban nem a PS4 ami fontos a srácoknak.

  • Erős a gyanúm, hogy ezen országok bármelyikében több eredeti PS játékot adnak el mint kis hazánkban. Talán azért kapnak előbb. Nem tudom mi mitől lennénk fontosabb gamer régió Perunál vagy Panamánál, ami indokolná, hogy mi kapjunk első körben a konzolból. Kifejtenéd ezt egy kicsit?

   • Elmagyarázom egyszerűen XD Az hogy bassza mindenki csőrét hogy ennyire leszarnak minket .

   • Ebben tévedsz.Örülnek ha ételre jut.GDP/fő- rangsor:M.o-47./12845USD/Panama-71./7539USD/Salvador-103./3618USD/Guatemala-114./2865USD/

    • Ezek GDP adatok, nem pedig értékesített ps3 játékok országokra lebontva. Ha linkelsz egy hivatalos adatot arról, hogy ezekben az országokban kevesebb játékot adnak el mint itthon akkor természetesen megkövetlek.

 9. De vicc, hogy Guatemala hamarabb kap mint mi…

 10. Én a platinum shoppal beszeltem. Azt mondták ők is h a magyar sony válaszára várnak

 11. ma beszéltem a konzolok szervizével és mondták ,hogy mindenki kap gépe aki előrendelt (lehet már írtam)

 12. Most még inkább engem igazol,hogy jövőre szeretnék gépet venni. Addig lesz még mit játszanom PS3 is.

 13. Egy kis figyelem felkeltés kellene erre a régióra! A Budapesti gamereket kérjük gyűljenek össze a hősök terén (Mert ők vannak a legtöbben!)és követeljék az egységes eu-s PS4 megjelenést! Természetesen a külföldi/belföldi sajtó bevonásának segítségével! xD

 14. “””Kibaszott”” Japánok sincsenek a listán……………….Dzzőő!Na most akkor mi a szitu?”

 15. Akko átugrunk a sógorokhoz egy PS4-re?

 16. Mennyi hulladék ember van istenem… úgy is lesz gép itthon is, a boltok beszerzik külföldről.

 17. Konzolok szervize most nyugtatott meg ,hogy LESZ nov. 29.-ére gépük az előfizetőknek !!!

 18. Elöbb-utóbb mindenki fog kapni belőle nem értem ezt a rinyálást. Hogy most épp az első nap nem, akkor mi van, összedől a világ?Mondjuk engem ilyen tekintetben rohadtul nem érdekel, úgy is csak 2015 végefelé vagy később szerzem be.

 19. KSZ-ben be van lőve a Nov. 29. Én bizakodok 🙂

 20. Most nagyon csalódtam , ezek után egy nagy fos szemembe mind a xboxone mind a ps4 dugják fel picsájukba mind a 2 gépet .

 21. Ávették! Ávették tűle a premier löncsöt! =]

 22. Szerintem a forgalmazást nem fogják tiltani… lehet h a konzolboltok külfördről rendelik majd… PlayNorbi? Hogyan vélekedsz erről amennyiben publikus az információ?

 23. na baszki nem vagyunk rajta a listán ez magyarországot titulálja….

  • “Nem. A Sony-t. Guatemala a listán van, meg Peru? Európa közepe csehek, szlovákok, magyarok sehol?! Vicc ez a Japán vazze.. Valószínűleg szép színük volt ezeknek az országoknak a térképen.Vajon hány perui, vagy mondjuk panamai fogja megrohamozni premiernapon a “”plázákat””?”

 24. Nekem ez a lista egy kicsit kamunak tünik,a Dél-amerikai országok közül hiányzik Uruguay.Ott a legjobb az életszinvonal,nekik talán még lenne is rá pénzük,de a többi országba a lakoság kétharmada favelákban él áram nélkül.na min egy.Europa nagyobb felvásárló erö,pl. ottvannak a Törökök,Szlovákok,Csehek stb…ja és persze mi Magyarok.

 25. Japánt meg E3-on sem említették a nyitó országok közt.ajánlanám a külföldi rendelést de pl Angliában aug 6 után leadott elorendelesekre nem garantálják az első napos gépet, szal az is bizonytalan h mikor lesz megint készlet, bar valszeg karácsony elott jön meg egy hullám

 26. Na az kemeny. A KSZ fog targyalni a napokban a Sony Magyarorszag kepviselettel vagy valami, hogy most mivan? 😀

 27. Aludtam rá vagy 2 és fél órát … , de még mindig hihetetlen . Inkább osztanák el igazságosan a gépeket …

 28. nah itt vmi nagyon buzlik. ahonnan jonne, Japan sincs a listan?:DDDDmikor ott meg a mai napig a buszon meg a parkban PSP-vel toljak WiFi-n. de el salvador meg peru ott van. ez vagy incomplete vagy…politikai erdekek vannak mogotte:D (penzugyi az biztos).

 29. Mindjárt sírok…

 30. Köszi Sony 🙁

 31. Lehet a Sony látta tegnap, hogy miket írunk szegény cameraman-ról meg a rendezőről és bosszúból nem kapunk :DViccet félretéve én annyiban örülök, hogy mire kijön kint lesznek azok a címek is amiket inkább vennék kezdésnek mint amik premierkor rám várnak+ gondoljatok bele addig lehet még több pénzt felhalmozni, hogy még több dolgot tudj venni.

 32. Akkor már csak a nagy kérdés, hogy mikor indul a második hullám? Abban már csak benne lesz Magyarország is.Szerencsére én (amúgy is) jövőre terveztem a vásárlást, ezért engem nem érint a dolog, de azért bizakodtam, hogy nem maradunk ki a jóból.

 33. Azèrt kìvàncsi lennèk hogy milyen süket dumàval indokolnàk meg az okàt.Bàr màr megtanulhattuk hogy messziröl jött ember azt mond amit akar.Emberek 2013-ban nemtudnak egy vilàg premiert megcsinàlni nevetsèges. Mèg lehetsèges talàn hogy decemberbe ùjra szàllìttanak ès akkor kapunk a màsodik hullàmba. Vagy ilyen nem lehetsèges?

  • A gyártósor kapacitását nem a premierre lövik be hanem egy elég hosszú időszakra, az elején sokkal jobban fog az új termék, de utána visszaesik a kereslet. Ha már az elején jó nagy példányszámot gyártana le havonta, akkor igen gyorsan ráfizetne a Sony, mert a nyakán maradna a sok gép.

 34. kolumbiaba minek ps? ott csak homarok vannak

 35. Őszintén remélem, hogy mindenkinek ez a legnagyobb problémája az életben.

 36. Fasza kilátások! Várunk, vagy marad a külföldi rendelés! -_-‘

 37. Japán gondolom az első ország ahol gép lesz, de mért nincs a listán?

 38. Japánnal vagyunk egy szinten nem kell beszarni 🙂 ők sincsenek a listán :p

 39. Pont körbelőtték kis hazánkat. Dél Amerikába minek ? Ott még villany sincs a házakban.

  • Körbelőtték kis hazánkat? 7 környező országból csak 1 kap PS4-et a fa alá. Legalább nem aláztak meg azzal, hogy a többi kedves szomszédunk hamarabb kap belőle. Bár még nem lehetünk ebben sem biztosak.

 40. Ez f@sza . :[ Köszönjük SONY .

 41. Kurva jó, most nagyon elvette az egésztől a kedvemet a Sony. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a mai modern világban, miért olyan bonyolult egyszerre kihozni a gépet mindenhol?

 42. Hát ezért kellett magyar store, hogy ne kapjunk premieres ps4 megjelenést?:DX tábor most állítom felröhögött ezenXDAmúgy volt olyan, aki ezen meglepődött?

 43. Na,ez fasza….

 44. Akkor magyar acc-al lehet gyűjteni előtte a játékokat(IGC)?

 45. Sántít nekem ez a lista! Ausztrália mióta Európa?

 46. Most rendesen elvették a kedvem, ennyit a Sony-ról.

 47. Továbbra se vágom 2013-ban mi olyan bonyolult abban, hogy valamit az egész világon egyszerre mutassanak be.

 48. Kolumbia. Kolumbia? El Salvador? Azt se tudtam,h ez egy ország!!!

  • Az elég nagy baj, hogy nem tudtad! Amúgy igaz, nem hinném de legalábbis vicc ha El Salvadorban több gépet adnak el mint itt.Különösen, mert népesség alapján jelölték, látható az eu listán(lengyelek belefértek)

 49. ez szívás, mire géphez jutunk addigra szarrá játsszák a KZ, várjuk ki a végét.egyébként ez a premier, ilyen esetben mikor kapnak azok akik nincsenek a listán?

 50. Nem vagyunk benne a 32ben basszus kib@xott röhej…

 51. szívás

 52. “Remélem itthon is kapható lesz . Én is benne vagyok a “”kalapban”” . :] ( amúgy nem gyengén átsiklottam a hír felett – annyira vártam-kerestem , hogy nem vettem észre … van ez így . :] )Persze , hogy US előbb … :S”

 53. Szuper karácsonyi ajándék lesz. 🙂

 54. Ami nem tiszta nekem: a PEN acc és store ugyan az lesz nem? Akkor amit megvettem store-ban, azt nem szedhetem le ps4-re ha van mind2 platformra?

 55. szerintem benne vagyunk a 32-es listába, elvégre magyar Store is van

 56. De jó helyen dolgozom… 🙂

 57. Nagyon remèlem hogy bent vagyunk a 32-be!Màr juliusba elörendeltem,nagyon csalòdott lennèk.Remèlem hamarosan kapunk egy listàt az orszàgokròl meg a debüt jàtèkokròl.

 58. Talán forintra pontosan elő tudnám teremteni az árát, de nem fogok egy ideig PS4-et venni. PS3-ra sem tudtam elég gyakran venni a játékokat, majd ha úgy érzem, mindent bepótoltam, jöhet a következő generáció.

 59. Előrendelés marad(remélem kapok is, abban a pillanatban megrendeltem ahogy lehetett az 576-on :), de Killzone helyett valami más kell.

 60. Karácsonyi ajándéknak pont jó lesz nekem, remélem! 😀