Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS4 – az új System Software Update neve…

A Sony Computer Entertainment leleplezte a következő, 2.50-es verziószámú System Software Update fantázianevét: ez a [B]Yukimura[/B]. A következő újdonságok érkeznek:- Sub-account — Master account Upgrade: A kiskorú playereknek létrehozott mellék-account a 18 éves életkor elérésével fő-accounttá fejleszthető. Ezzel az életkorhoz kötött korlátozások – pl. chat, PSN fizetés – megszűnnek.- Facebook Friend Search: Facebook kapcsolattal lehetőség nyílik a barátkeresésre. Megnézheted, FB-ismerőseid közül kik PlayStation Network használók. – Remote Play & Share Play 60fps-en: A 60fps képfrissítést használó játékokat Remote Play / Share Play során ezzel a sebességgel üzemeltetheted.- Bővebb rendszerlehetőségek: A felhasználói élmény növelése érdekében rengeteg apró változtatást eszközölhetsz a PS4 rendszerében. Ilyenek lesznek például a nagyobb betűméret, a vastagabb karakterek, a nagyobb menükontraszt, vagy a képnagyítás. Emellett a DualShock 4 gombjait is átkalibrálhatod.- Trófeaszisztéma bővülése: A trófeák megszerzésekor automatikusan képet ment a rendszer. A 0%-os trófealista törölhető.- Videók mentése és megosztása a Dailymotion felületén: A Share funkció használatakor a Dailymotion felületére is elhelyezhetők a klipek.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Úgylátszik megirigyelte a Sony a Google-t hogy minden új szoftverfrissítésüknek fantázianevet adnak a zöld robotos rendszerüknél egy édes nyalánkság után.A baj csak az,hogy ez nemhogy nem édes hanem egyenesen keserű lett,mert ez minden csak nem igazi frissités.Azért köszönöm az infót a Főszerkesztőnek.

 2. Mivel egy GT-s gamer közösséget próbálok építgetni, nekem minden FB-s funkció jól jön! A SP60fps is jó dolog, feltéve hogy van feltöltési sebességed hozzá.

 3. Odafigyejjetek má’ mi folyik ott a Sonynál…..Tényleg jó lenne,ha ezeket az alapokat beípítenék amiket itt felsoroltatok,ilyenkor megint elmegy a kedvem a vásárlástól a PS4-el kapcsolatban…..2.50…….faxa.

 4. Végülis semmi hasznos nincs ebben….. csupa felesleges szeméttel bővül a rendszer!

 5. Minden haszontalan dolgot sikerült berakni ebbe a frissítésbe. Inkább lenne állapotjelző, ki jelentkezett ki be, saját háttérkép, és lehessen képeket, filmeket, zenéket masolni a hdd-re.

 6. Azt sem tudom mi fán terem a Facebook, Share Playt szökőévben egyszer használunk, a trófeaszkrínshátoktól sem lett nedves a bugyim, nem töltök fel videót. Úgy látszik ezt a frissítést nem nekem szánják. No, sebaj, majd talán a következő.Kérnék szépen videóchatet, elfoglaltság állapot jelzést, lássam, hogy ki jelentkezik be és végre tudjak normálisan üzenetet küldeni.

 7. Külső HDD?!?

 8. Arról volt szó hogy lesz végre külső HDD támogatás is vagy már lemondtak róla?? :/

 9. És amit rebesgettek anno porno appot mikor jön már? 🙂

 10. Yukííí lyukaaa ! Avagy mikor lesz Sex-Chat ?

 11. Vegig veszik a Sengoku korszak hoseit. 🙂

 12. Trófeás rész király!

 13. Valahol olvastam a külső merevlemez támogatást…akkor valszeg az sem volt igaz…

 14. “Nekem olyan funkció kellene, hogy ezt a “”kit ismerhetek”” baromságot ki lehessen kapcsolni. Eleve baromság, hogy ha úgy van beállítva a profilom, hogy csak a barátok láthassák az adataimat, akkor minek ajánlgat ilyeneket? Engem is kidob idegeneknek névvel képpel?”

 15. A kik@szot FB a legfontosabb a világon?

 16. Ki a fene használ Dailymotion-t?

 17. Innen kimaradt az egyetlen értelmes funkció, a játék folytatása standby-ból. Nem is lesz végül, vagy csak külön most nem írtad?

 18. Ne nevet adjanak neki, ha nem normális funkciókat rakjanak bele!

 19. mikor várható?