Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS3 Move – haszonszerzési célzattal””

Shuhei Yoshida a Sony aktuális szószóló- és nyilatkozóembere. Yoshida-san szerint a szeptemberben debütáló, mozgásérzékelésre építő Move kontrollercsalád minden egyes eladott példányából profitál valamicskét a hardvergyártó, ami igen jó hír azok után, hogy a Playstation 3-nak például 4 év kellett ugyanezen pozíció eléréséhez.Ilyen ez a pop… konzolszakma. A sikert nem adják ingyen itt sem.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Kiegészítő cuccokon általában nem szoktak pénzt bukni a gyártók, sőt, sokszor a legjövedelmezőbb biznisz.

 2. Jó hír.Néha a Sony is jól járhat.

 3. “A R.u.s.e- is támogatni fogja a move-ot így a starégák még szabadabban irányíthatják majd az egységeiket 😀 jó lesz ez… természetesen a kinechtet nem mivel nincsenek “” gombok”” :DÉn is beruházok majd egy movere, mert a hardcore rétegnek is rétegnek lehetőség rejlik benne…..”

  • De kinectre nem is kellenek a gombok, ahogy elnézem az arra bemutatott játékokat szinte csak rángatózós casual cuccok lesznek rá.

 4. Ha bezárják a kedvenc játékom szerverét akkor én tőlem bukni fog.(Nem veszem meg)

 5. A MOVE hatalmas üzleti fogás: maga az 1 db Move nem is drága, megveszed. Aztán rájössz, hogy kell a Navigation Controller is, csak hogy legyen. Átjönnek cimborák, vagy bizonyos címekhez 2 MOVE kell, veszel hát még egyet… Pénzben mennyinél is járunk? 🙂

 6. szerintem ez a ps3 move dolog olyan bukás lesz mint a xbox 360 Kinect vagy mi!:D

  • Maximum nem lesz sikeres, de bukni biztos nem fog. Én legalábbis várom, és látok benne lehetőségeket. Ennyivel is több lesz a ps3.Meg gondolom ez csak a kezdet. Ügyködnek még rajta, finomítják, fejlesztgetik, etc……

  • jo lesz ez, csak meg kellene oldaniuk h a teljes szett se legyen tul draga.

  • A MOVE-ot azért nem érzem bukásnak, mert kapásból ott az RE5 vagy a SOCOM 4, amit kipróbálnék – és nem vagyok dedós.Ha csak egy valamirevaló stratégiát is kiadnak, vagy jön patc a RA3-hoz, az még egy érv…Ezzel szemben a kinect újra akarja formálni a szokásaid, hagyományos cucchoz nem megy. A MOVE egy 3D-s konzolos egér – ha így prezentálják, nem pedig dedókütyüként, vinni fogják.

 7. Túl sok a duma, Yoshida-san! Adjátok mááár! xD Máár nemmmbírom! 😀

 8. Majd ősszel kiderül mennyien áldoznak rá…

 9. Inkább a lecke író robotot találták volna fel 😀

  • A te korosztályod szerintem már most is feltűnően ostoba: se írni, se olvasni nem tudnak rendesen, de ahogy hallom az utcán, a beszéd sem megy túl jól. Mi lenne, ha még a leckét is robot készítené el?

   • ott a pont 😀

   • 😀

   • “”” feltünően ostoba “” – ez így van .”

   • Igazad van, de a helyesíráshoz hozzáfűzöm (gondolom amikor ezt írtad rám gondoltál ) Én úgy tartom ezt az egész dolgot hogy hülye gyerekek igazából nem léteznek mert akik nincsenek bezárva gyogyoba azoknak kellene tudni helyesen írni de most mond meg hogy minek a picsának írjak helyesen ha egyszer it semmit és senkit nem beszülnek meg de ha tudni akarod az angol helyesírásom szín ötös mert ez a nyelv érdekel éa magyaral elentétben mert hát hol élnél szívesen ít vagy USA-ba (ez csak példa ) . Ne híd hogy bajom van Magyarországgal csak jopár magyar emberel . Persze ehhez az is hozzátartozik hogy sokan úgy hívják fel magukra a figyelmet hogy valami ökörséget csinálnak . És ezt ők is tudják hogy nem helyes .

 10. profitalNA, csakhogy szerintem (is) magas az ara. foleg ha 1-nel tobb emberke akar jatszani. en tuti nem veszem meg azonnal.legalabb az analogas botot is belecsomagolnak a kezdo csomagba azert az 50 fontert.