Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PS3 firmware frissítés – cross game voice chat

Pletyka már volt róla, hivatalos bejelentés még nem, de úgy tűnik, most valaki elszólta magát: a Naughty Dog egyik fejlesztője a hivatalos PS Blogon kotyogta ki tök véletlenül, hogy a következő Playstation 3 szoftverfrissítésben (3.10) “cross game voice chat” opcióval gazdagodik a PS3 tárháza. Ezt a játékfüggetlen, szabad dumálási lehetőséget már régóta kérik a játékosok a Sony-tól.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már ideje volt!

 2. Vééégree!!:DRemélem minél hamarabb itt lesz!

 3. Jó ötlet! Csak mikor…?

 4. fú de régen voltam itt… na király ez az új firmware

 5. Jo lesz . Nagyon várom

 6. nem rossz dolog ez,legalább jobban lehet hallani,föleg EA játékokban (army of two vagy battlefield1943)online-barátokat hallom csak,nem pedig zavaró,sokszor nem is játékal foglalkozó gamereket!Bár én Jobban örültem volna,ha Martin azt jelenti be,van MAGYAR-PS STORE!

 7. Most már csak a független Mp3 lejátszás lehetősége kéne aztán csókolom.

 8. Kicsit sajnálom hogy még csak most került rá sor 2 évvel a premier után! De nagyon örülök hogy végre megkapjuk ami nekünk jár :):):)

 9. végre….

 10. lol 3 év után csak összehozzák,ideje lesz már

 11. Várom.:)

 12. Megtörve nem, de késve bár…

 13. NAH VÉGRE! 😀

 14. Nincs headsetem, ismét egy fölösleges firmware (nekem).

 15. zsííír

 16. Fasa 😀

 17. na akkor tuti fagyás lessz a vége de azt nem gondolják hogy van még duci ps3 is ugyis eltolják és kinyirnak megint több száz gépet hogy vegyél másikat . nagy troger banda az egész. ja és ha mégsem fog befagyni ( mondjuk azon nagyot csodálkoznék ) ha kicsi a neted akkor szószerint b……… od majd mert vagy dumálsz vagy multizol téma lessz , arrol viszont nem is beszélek hogy azt fogja mindenki halgatni multijátéknál hogy éppen teljesen másal beszélsz , és nem arra figyelsz akivel éppen multizol.DE Ne legyen igazam és azért néha nem lenne rossz . Ja azt tegyem még hozzá hogy a kiesős illetve olyan klánmecseken ahol nem tudtad eddig segiteni a csapatagot átmegy itt a piros hol a pirosba mert mindenki dumálni fog mindenkivel.

 18. Ideje volt.

 19. Huuu de tuti, majd amikor Danyek gitározik én meg a Dirt 2-t nyomom akkor is pofázhatunk 😀 Meg gondolom duma közben megy a böngésző is a játék helyett 😀

 20. Ha igaz lenne örömtáncot járnék!

 21. na végre.. 😀 már csak egy headsetet kell beszereznem 😀 XD

 22. királyság

 23. Ennek is eljött az ideje! Hát, ideje is volt már!

 24. Mikor érkezik?

 25. jo dolog ….. de már nics netem csak web ´n walk

 26. Jó lesz. Várom!

 27. Ezt vártam már!!!ChrisLowe:Lehet, h csak nálad sz@r a PS3 böngészöje! Nálam nagyon is jól müködik…

 28. Hajrá!

 29. Másolják le a LIVE-ot és rendben is lesznek:)

 30. Remélem igaz! De, hogy miért kellett erre 2,5évet várni az nem tudom :S

 31. “Ezzel a “”nagytudású”” ps3 böngészővel kéne valamit kezdeni, mert roppant irritáló, hogy ott van a menüben és (kis túlzással)használhatatlan. Pölö YoutubeXL úgy szar ahogy van!Voice chat jó dolog bár én nem fogom használni. Ritkán beszélek + zavar a headset is. :)”

 32. Ez jo lene mer akor túdnék unoka tesomal focirol telefon-beszélgetni ami közbe Unsharted2-őzik XD

 33. minden multis játékhoz jó lesz, végre…

 34. Ez jó hír. Mióta van HS-em és az U2-vel úgy játszunk, sokkal jobb, jobban meg is ismerjük a másikat. A taktikai megbeszélésekről nem is beszélve.Persze van hátránya is. Amikor valaki olyan keveredik közénk, akinek be nem áll a szája… no, de erre is van egy okos funkció. :)))

 35. Végre!!! Ez qrva jól fog jönni BFBC közben! ^^

 36. Jól jönne a codban is, halott társaim szépen elkotyogják merre campel az ellenség XD

  • van kill cam a CoDban…

  • Tényleg jó, hogy lesz, de pont ezért meg épp h rossz dolog. Halott ember nem beszél, ezt már CS-ben megtanul(hat)ta mindenki, de így fog.. túl sokat. 😀 (igaz eddig meg text-tel oldottuk meg, de így sokkal hatékonyabb lesz :D)

 37. Végre öszehotàk

 38. Ez akkor hogy lesz? Mert volt olyan gáme, ahol tök jó volt a játékon belüli cset, máshol meg röhejes. Mondjuk, ha kidobott a lobby szobából valakit, akkor max füstjelekkel tudott az ember kommunikálni. Jó lenne, ha ez végre játék független lenne. Unom amikor az első fél perc azzal megy el, hogy a szokásos hülyegyerek füttyögőket kiirtsa az ember.

  • A cross game voice chat úgy működik ,hogy csináltok egy privát chatszobát(gondolom úgy mint eddig) csak itt azzal a különbséggel,hogy közben indíthattok játékot is de a chatszoba marad.Akár különböző játékot is indithatsz mint a többiek akkor is tudtok kommunikálni.Ez számomra olyan kommunikációproblémás játékokat is újra játszhatóvá tesz,mint a Battlefield 1943.Tulajdonképpen erre való,nem?Szóval részemről nagy az öröm.

 39. Na vègre!

 40. Nagyon jó ennek örülök, ezt használnám én is egy-egy alkalommal, nem azt mondom hogy állandóan de ha van ilyen lehetőség abból baj nem lehet.

 41. “Remélem jól fog müködni nálam is, mert a sima játékon kívüli voice chat szobából néha ledob a rendszer. Minden esetre örülök neki, hogy igazolást nyert a “”pletyka””. :)”

  • Akkor dob le, ha alacsony a sávszélességed, mivel ez voip.

   • Valahogy éreztem, hogy azzal lehet a gond. Akkor ez van… Falun csak ez a 2-2,5-es le- , 130-150K feltöltés van még megfizethetöben. Míg városban kb. hasonló árban panelba behúzzák a gigás kábelt körülbelül 30/15-20-as leosztással/lakás.

 42. Karajmegy majd a fákingmáder ékes angol kiejtésben 🙂

  • miért menne?ez olyan mint a jelenlegi text formátumú, tehát akit meghívsz a szobába csak azzal csetelsz. Nem hallodd a többi gyökeret, pont erre jó. Hacsak nem ti mádörfáköröztök, vagy nem hívod be őket is. Sokkal jobb, mint a játékok saját kommunikációja, mivel tényleg csak az vesz részt benne akit akarsz.