Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

PS2-es Ueda játékok Playstation 3-on?

Fumito Ueda, a Playstation 2-es ICO és Shadow of the Colossus játékok rendezője korábban úgy gondolta, ami egyszer [I]megvolt[/I], az maradjon is úgy – tehát két, kultikus magasságokba emelkedett munkáját nem tervezte újra megbolygatni… egészen mostanáig.A mester a 1UP magazinnak adott interjújában beszélt róla, hogy a PS3-ra konvertált, HD-be húzott, rövidesen (december) megjelenő God of War kollekció ötlete nagyon tetszik neki, és a lehetőség, hogy játékait egy friss közönségnek mutassa be, nem elvetendő. Így aztán Ueda nem lenne ellene, ha az ICO és a SotC is hasonló sorsra jutna, mint a GoW.Mondjuk a két PS2-es game PS3-as tuningverziója és a The Last Guardian demója egy Blu-ray lemezen? Szép álom…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. én is támogatom !

 2. May the force be with you Fumito Ueda!

 3. Ez sokkal jobban érdekel mint a GoW remake, simán megvenném én is.

 4. jo lesz az csak adjak mar ki

 5. De most őszintén milyen egy régi játék felhúzva HD-re ? Ha nem cserélik le a textúrákat akkor legfeljebb már csak azért éri meg mert újra kapható : reprint. Én megvárom amíg lesznek róla videók miután kijött.

 6. Erről álmodok egy ideje……klassz lenne,ha megvalósulna!!!!

 7. ÁHHHHHHH!Végre valami jó hír!!!!!!Ueda minden tiszteletem a tiéd!Imádlak!!!!

 8. De jó lenne!!!!!!

 9. GOW után ICO & SOTC!Csak így tovább

 10. Egy Shadow of the Colossus 1080p-nek nagyon örülnék, nekem nagyon tetszett a játék ps2-re. Az hogy nem nagyon teljesítettek eladás terén és nem hozták be a befektetett pénzt az nagyban a warezolásnak köszönhető, azonban ps3 esetében ez ugye megszűnt. Tovább csökkentené sztem a költségeket ha nem lemezen hanem psn-re nyomnák fel, mondjuk ez függ a mérettől. Mindenesetre én örülök hogy jönnek a hd remake-ek, van egy pár játék ps1 ps2-n amit szivesen elővennék hd-ben.

 11. En ezt biztosan megvennem!

 12. Jó látni, hogy amiben pár hónapja reménykedtem úgy látszik meg fog valósulni. Üzenem is a Capcomnak, hogy jöhetne hasonló módon egy Devil May Cry Trilogy.

 13. hát mégis létezik a mindenható?kötelező vétel volna!érdekes,a GoW szériából egyikkel sem játszottam még soha,de most a kollekciót biztos beszerzem!

 14. “Hát nem tudom… Szerintem mindennek meg van a helye és az ideje. (most nem az egyetemre gondolok =P) Szóval hogy jobb egy adott gémet a saját platformján játszani (igazából hogy mikor az nem is olyan fontos). Oké persze kivétel a “”retro”” játékok újrakiadása.”

 15. Üdvözlendő. Viszont azt nagyon remélem, hogy a szemét játékokra ez nem lesz jellemző, de ha a korábbi minőségi címekkel kapcsolatban általános tendenciává válna, annak sem örülnék. Jelentessenek meg pár ritka játékot, oké, de új játékokba öljék az idejük, ne a Nintendo legyen a követendő példa.

 16. hát ez jó lenne :)remélem meg is fog valósulni…

 17. Jöhet 1000rel! 🙂

 18. Hát jobb lenne mint a Gow collection! Azt is várom, talán meg is veszem, de ezekkel szívesebben tolnám… Csakhát lusta vagyok levenni a polcról. 🙂

 19. Álmodik a nyomor…

 20. jó 5let, anyagilag is díjaznám.

 21. “Kukacoskodás ON:A Gow collection nem december-ben jön, hanem november-e várható a megjelenése:””…Additionally, the Blu-ray Disc compilation will bring PSN trophy support to the franchise for the first time. God of War Collection will be available in November. “”Forrás: http://blog.us.playstation.com/2009/09/god-of-war-iii-e3-2009-demo-included-in-god-of-war-collection/ (ez hivatalos, szal ne tessék nekem mondani hogy én találtam most ki)Kukacoskodás OFFÚgy látszik sokaknak megjön a pénzkereseti fantáziája a kiadóknál ez a “”adjuk el újra, HD felbontásban és trófeákkal, úgyis kajolni fogja a nép”” ötletet. :DElőször Konami jelezte, aztán capcom mondta hogy a devil may cry első három részét szívesen belevágnának, és most már ICO és SotC is jön. ^^”

 22. jó lenne..

 23. Az üzlet nagy úr, így még1szer el lehet adni és lehet venni még két szigetet valahol a világban…

  • Ki, UEDA? Ő mindent csinált csak pénzeszsákokat nem keresett ezzel a két kátékkal. Az ICO üzletileg bukta volt, a Colossus pedig épphogy behozta a fejlesztési költségeket. Ez a két játék elképesztően kis réteget mozgatott meg.(sajnos) Két remekműről beszélünk, sőt, simán benne vannak a valaha készített legjobb játékok közt, de sajna üzletileg nem voltak sikersek. Így abszolút meg tudom érteni UEDA-san-t, hogy minél jobban szeretné tágítnai a közönséget a Guardian előtt, mert végre megérdemelné az üzleti sikert is. A sonynak pedig respect, hogy UEDA játékainak művészi nagysága miatt továbbra is pénzelik a őket, pedig eddig egyik sem hozott busás hasznot, sőt……

   • “Tudom milyen játékokról van szó, és azt is tudom, hogy jóval kevesebb fogy egy ilyen játékból mint mondjuk egy EA kommerszből, de ettől függetlenül ez pénzcsinálásról szól és ha Ueda egyszer úgy gondolta, hogy (idézet) “”ami egyszer megvolt, az maradjon is úgy”” akkor ezt nem fogja megváltoztatni. Ez a frissítés pénzről szól nem másról!Abban egyetértünk, hogy respect Uedának és a Sony-nak is, hogy támogatja.”

    • De ezt értsd úgy, hogy az EA féle(tuzatszemetek) játékoknál kevésbé sikereseknél is kevesebb menr el belőlük. (az ICO kontértan nem hozott a konyhára SEMMIT, az bukás volt. A Colossus valmivel fél milla felett teljesített, az nagyjából a kiadásokra elengedő. Egy Need for speed-ből 8-9 millákat adnak el, hogy érezd a szakadéknyi különbséget. Tehát az egyik játékuk veszteséges volt, a másik pedig talán hozott valami nagyon keveset, de az anyagi sikertől nagyon mesze állt midkettő. Ilyenkor te csodálkozol, hogy a Guradian előtt szeretnék növelni a rajongótábort?) Abszolút termsézetes és nagyon remélem, hogy sikerrel járnak, mert ha a Guardian sem lesz igazi siker, akkor nem biztos, hogy sonyék tovább szponzorálják Uedát. Szóval inkább szurkoljunk annak, hogy sikeres legyen és örüljünk ennek.

     • Mondjuk az utóbbi két játéknak (ICO, SotC) nem is volt olyan nagy reklámja, pedig ha egy kicsit jobban figyel a Sony a marketingre, sikeresebb szvsz.

   • ico Európába ment nagyon , három negyedét itt értékesítették . a többit jap/usa .De én sztm érdemes kiadni , azok akik anno nem játszottak vele ,kimaradt vagy nem tudták megszerezni horribilis összeg miatt,inkább kihagyták a beszerzését , senkit sem nem pénzel Bill papa:)Szóval jöhet , és megéri egyben ha uedát nem pénzelné a sony ,pénzelné más pl a ms sztm nagyon örülnének, ha ilyen fejes náluk dolgozna vagy nintendo is .

    • Dehát én is épp az mondom, hogy érdemes kiadni.(persze, EU-ban ment el a legtöbb ICO, de ettől még sajna nagyon kicsik voltak azok a számok, az egész világot összevetve is.)Rambo: az már csak hab a tortán, hogy valóban nem volt reklámozva.

     • 1m vlamennyi elég az sztm . elmondom neked a square x 360rpg böl (most nem jut eszembe a neve) 100 adtak el a világon . És még mondhatok számokat ,Tales of Vasperia 360 fél stb….Nem minden játék tetszik a nagy közönségnek ,mint square több játékkal próbálkozik ,de sztm 1 saját gyártású játékával találta meg az embereket/játékosokat FF-el.

     • Ezt leírhatnád újra, érthetően.

     • most reggel elolvasva rá férne,tényleg egy újra írás .látszik másnaposan szar írni .

  • abból a befolyt pénzből max vesz két buszjegyet, nemhogy szigetet

 24. végülis ha ps2 kombatibilitás helyett, ps3 kombatibilissé teszik a ps2 játékokat, az sem rossz megoldás.

 25. Embereeek! Tudtam, hogy nem hiába maradt ki nekem ez a 2 játék! Bizisten az elsők között leszek, ha ez valóban így lesz és kinyomatják HD-ben. Olyat fog ütni, másikat a fal adja! 🙂

 26. Ezek úgy hasznosítanak újra, hogy közben szennyezik a környezetet!

 27. Nagyon helyes,a nagy címeknek ez legyen a sorsa!

 28. Jujj de jó lenne.

 29. Ez mindenképpen jó hír. Hajrá!

 30. Hol kell beállni a sorba? 😀

 31. Nekem tuti vétel lenne, ahogy a GTA3/Vice City/San Anreas is, ha kijönne ilyen formában. Kell a fasznak a sok next-gen piff-puff, meg Uncharted, ha ilyen címek jönnek ki (na jó, azért a Heavy Rain és a The Last Guardian még mindig must have lenne :P).

 32. Mondom én. A Sony tesz egy próbát a GoW1-2 újra kiadásával.Ha siker lesz, lesz még más PS2 játék is újra kiadva.Nem is olyan régen egyes emberek ezen elindulva pár borító ötletet elhintettek, köztük éppen a fent említett két játékét is.http://playstationcommunity.hu/blog/15549UI: Egy The Getaway-re szerintem vevő lennék, Vagy a Final Fantasy-ra. (a FFXII elég ramaty LCD-n így. :S)

 33. SoTC nagyon érdekelne, a videók alapján szuper játék.

 34. reméljük hogy a szép álomból, szép valóság lesz:)

 35. Na ezt megjelenéskor megvenném. Kimaradt mindkét cím. Eljátszhatnák még ezt az MGSekkel is.

 36. Ja, tobb klasszik cimet kellene kiadni a junior puhapocsoknek.Mert milyen gemerek azok, akiknel az ancsartid a beszt…?(Eppen REZ partit tartunk. Beszaras. Gondolom van azert aki tudja, mi is az. PSN-re vele!)

 37. Ennyi 🙂

 38. Jöhet minnél előbb.

 39. Várjuk szeretettel, alap vétel lesz nálam 🙂

 40. Én nem szeretnék demót a The Last Guardian-ból, vagy az egész vagy semmi.

 41. Na akkor a Metál trilógia és a GTA III,Vice City,San Andreas bagázs sem várat sokáig magára…remélhetőleg.Persze azért nézzük meg ,hogy mi sül ki a GOW felújításból.

 42. Szép álom… -De ,nagyon szép lenne. OuO

 43. Adja magát az ötlet. Remélem, így lesz.

 44. Nagyon szép álom lenne 🙂 Uram atyám.