Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS Store – 12 Deals of Christmas #7

A Naughty Dog nagyágyúját most az EA futurisztikus lövöldéje követi, ugyanis a [b]Titanfall 2[/b] két változata vásárolható meg olcsóbban PlayStation 4-re a [b]12 Deals of Christmas[/b] friss ajánlataként.A Titanfall 2 20999 Ft helyett most 8990 Ft, a Deluxe Edition pedig 26900 Ft helyett 13990 Ft. Az akciós árak december 15. 15:00-ig érvényesek, amit követően nagy eséllyel a Call of Duty: Infinite Warfare lesz a soros.[a https://store.playstation.com/#!/en-hu/12-deals-of-christmas/cid=STORE-MSF75508-12DEALSMTG2017?smcid=psblog:en:PlayStationStores12DealsOfChristmasDiscount5AndNewWeekendSavingsGoLiveBattlefield 1]MEGVESZEM[/a]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. * csak nem easy-n kell tolni.

 2. Nincs semmi baj a TF2 AI-jával. A főganajok kifejezetten fifikánsan bánnak a titanokkal, fedezékbe vonulnak ha lemegy a pajzs míg feltöltődik, elbújnak elölünk.Jogosan lehetett rá szavazni év játék részen hatalmas meglepetés a stuff. Hűen tükrözi az egykori Infinity Wardos arcokat. Maximálisan ajánlott ennyiért, az EA meg bekaphatja hogy ilyen idióta időpontban adta ki.A Cod minden létező szempontból vicc kategória mellette.

 3. “Csodálatos, hogy a Sony az USA-nak tolja a heti bitang akciókat, nekünk meg ideb@szták ezt a “”Vegyél egy méregdrága játékot kapsz mellé egy másikat”” akciónak nevezett valamit karácsonyig.”

 4. Egyre közelebb az FF. 😀

 5. ez a game hatalmas meglepetés volt a számomra,kitűnő nagyon élvezetes jópár extra ötlettel,nagyon nagy 🙂

 6. Kiváló játék, tökéletesen megéri!

  • Rosszat nem nagyon hallottam még róla.

   • Én mondok rosszat. Az AI benne pocsék. Folytassam?

    • Meglepett volna, ha jót mondasz.

     • “Miért írjak pozitívat egy olyan kijelentésre, hogy “”Rosszat nem nagyon hallottam még róla.””? Semmi információtartalma nem lett volna.”

     • Nem mintha a te kommenteidnek több értelme lenne.

     • Ó dehogynem, te egyszerű lélek. Elmagyarázom.Nem tudott eddig negatívumról a játékkal kapcsolatban (vagy csak elfelejtette), én mondtam neki egyet. Nem is kicsit. Ha játszottál volna a Titanfall 2-vel, akkor nyilvánvalóan te is tudnád, hogy mennyire gyenge (valójában alig létezik) az AI a játékban.

     • Jó, de neked kb. minden szar, úgyhogy hagyjuk is…

     • Egyrészt ez nem igaz.Másrészt meg minek álljak be a sorba utánad, és bólogassak mindenre, miközben ujjongok konfettiszórás közben, hogy ez, vagy az mekkora királyság. A Titanfall 2 AI-ja pont nem az. Én csak ennyit írtam, de rögtön jött a támadás, hogy nincs is igazam. 😀

     • Hát öreg, inkább leszek fanboy, mint egy búbánatos balfasz, akinek semmi se igazán jó, szinte csak a szar ömlik a szájából, és folyton kötekszik.

     • Silentium est aureum – én is így teszek, a viták elkerülése végett.

    • Nehezebb szinten is?

     • Hard-on játszom, az AI független a nehézségtől. Nagyon passzívak, és ha a szemük előtt megyek át láthatatlanságba, az reseteli az egész harcot, elfelejtik, hogy ott voltam valaha is.A játék maga nem rossz, már a 2/3-ánál tarthatok, de eddig nem is volt különösebben emlékezetes jelenet, korrekt. A sztori szokásos FPS kuka, teljesen felejthető. A látványvilág nem lenne rossz, de eddig arányaiban túl sok volt a belső tér, ami nem volt túl izgi a szemnek.Multijába eddig csak pár órára néztem bele, az jobban tetszik, csak az AI botokat (amik több játékmódban is kötelezően ott vannak) nem tudom hova tenni, mert még az egyjátékos módnál is szarabbul teljesítenek.

 7. Hát ezek az orosz hackeret tudnak valamit 😀