Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS Remote Play – PC-ről is lehet tolni a PS4-et

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios feje a twitteren keresztül bejelentette: a PlayStation 4 [B]remote play[/B] funkciója elérhető lesz [B]PC[/B]-k és [B]Mac[/B]ek számára is.Az eredetileg PS Vita-ra készült szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a Vita egy otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül második képernyőként funkcionáljon, valamint bemeneti forrásként a kezeléshez. Ezt később kiterjesztették bizonyos mobiltelefonokra is.Az még nem tiszta, hogy ez számítógépeken hogyan fog működni, de remélhetőleg nemsokára kiderül.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Biztos nagyon kemény lesz .

 2. Egy ilyen dolognak mekkora a késleltetése vita és ps4 között? Próbáltam játékot pcről streamelni tabletre wifin csak kíváncsiságból, de még egy mario pályát is alig tudtam kivinni, a késleltetés miatt elszúrt ugrások miatt, lehet hogy a 7ezer forintos routerem kevés ehhez? Elvileg úgy neten keresztül is jó, ha a ps4 wifi helyett kábellel van a neten (?)

  • “A wi-fi nyilván lassító tényező. Az sem mindegy, hogy egyszerre mennyi eszközt kell ellátnia. Pl: nálam kb. egyszerre 10 wifi képes eszköz van neten és hálózatban.Eerre bizony már nem lenne elég naftája egy “”7000Ft-os”” routernek. Gondolok itt a benne lévő proci erejére és a RAM mennyiségre.Kábelesen is működnie kell a remote play-nek.”

 3. Hm… mekkora hatótávja van egy DS4-nek? Az is számít, nem?

 4. Yes! Nem kell többet megküzdeni a TV-ért! 🙂

 5. most is van egy thrid party app ami ezt tudja, és ennek hatására jelentette be kedves szoni hogy ezt elérhetővé teszik. nekem kimondottan jó funkció, ha nem akarok kikelni a hálószobai ágyból akkor ott tudom nyomni a tv-n mivel rá van kötve a laptop.

 6. Mac-re is lesz, zsírmány. 🙂 Nekem pont jól jönne egy ilyen megoldás nyugodalmas estékre.

 7. Na ennek sok értelmét nem látom. Miért akarnál PC-n, tehát monitoron (nagy eséllyel) játszani amikor ott a szép nagy TV. A Vita-s remotenak még volt valami értelme mert mobil eszköz volt.

  • Pl: egy idióta tv műsor/film miatt száműznek a szép nagy tv-től a nappaliból. Én személy szerint várom ezt a funkciót (nincs se vita se playtv-m) Külön örülök, hogy a Mac-eseket sem felejti el a Sony.

   • csak épp ha hdmi-vel tv-re bogozott konzolt kapcsolsz be, zavarni fogja a digitális tunert. ez az egész nem több, mint egy technikai érdekesség, ami talán egyszer felfejlődik valahova és még értelme is lesz

    • Ha jól tudom vitan és pstv-n jól működik a remote play. PS3-on valóban csak egy technikai érdekesség volt mert kb mindenre lehetett használni csak távoli elérésű játékra nem. De azóta már fejlődött.Amúgy nem tartom valószínűnek azt, hogy gerjesztené egy hdmi-n tv-re kötött konzol egy tv tunert (max tescos technika tv-n) Saját tapasztalat, hogy a lassan 5éves Sony tvmre kötött bekapcsolt htpc és ps4 nem zavarja se egymást sem a tv dvbc tunerjét.

     • kommersz samu, de haver smart lg-jén is csinálja. igazából mindegy hogy konzol vagy más hdmi-s jelforrás (dvd vagy blu-ray lejátszó)

     • “Azért elszomorító, hogy egy kisebb vagyonért ilyen hibákkal teli tv-ket sóznak ránk a “”világcégek””. Ezek szerint szerencsésnek mondhatom magam ezzel kapcsoltban. Az én tv-mmel más baj volt. Alig, hogy lejárt a garanciája lehalt az LCD panel. Ekkor tanultam meg, hogy a sony TVkre garancia után is jár kártérítés ha elromlik, csak ki kell erőszakolni mert a végsőkig tagadják. Visszakaptam a tv vételárának a felét (a sony hungáriától) és egy műszerész ismerősömmel megjavíttattam 20k-ért. Azóta eltelt 2év és most is szépen működik.”

  • Én a GT-t pl csak monitoron tolom, mert ide tudom berakni a kormányt:)