Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

PS Plus – a Broforce nyerte a szavazást

A Free Lives akciójátéka nyerte meg a PS Plus szavazást, így csatlakozott a március 1-étől elérhető felhozatalhoz. Bár azt nem tudni, hogy mely játékok lesznek még elérhetőek, nagy valószínűséggel hamarosan megtudjuk. Ti a [B]Broforce[/B]-ra szavaztatok?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tavaly elöfizetö voltam idèn felejtös eddig.mint ahogy a ps is lassan.

 2. Nem játszok ilyen old school 2D jatekokkal, de a broforce én szeretem, nem adnék ki pénzt érte ugy hogy igy pont jó lesz.

 3. Amugy ez a broforce igazi regi ataris elmenyt nyujt !

 4. Nem akarok feszultseget szitani de a masik csatornan ezek voltak es lesznek: ac:black flag,Thief,Tomb raider,Killer instict complete edition es ami most lesz ugy nez ki,hogy a Lords of the fallen. Ilyeneket szertnek latni PS plusszon.

  • Nem vágom az üzletpolitikát, de lehet a MS mélyebben a zsebébe tud nyúlni, hogy ilyen címeket ki tudjon adni, nincs is nagyon más választása, mivel (ha jól tudom) vesztésre állnak gépeladás terén. Majd ha a PS4-esek tömegével vándorolnak át emiatt a konkurenshez, akkor talán a Sony is ilyen címeket fog dobálni havonta. 🙂

   • Attól hogy nem dobál aaa jatekokat ingyen, még mindig sokkal jobb ax X1nél. Én nem értem, hogy sok embernél miért ez a legfontosabb. Ezt nem neked mondom, hanem ugy általánosan. Amúgy emlékszem , sony is dobált hasonló kaliberű játékokat, akkor meg mindenki természetesnek tarotta, most meg ha gyengébb minőséget ad, máris mindenki dobja a kukába a ps4et és isteniti az X1et..

 5. Annak a Cactus-os lövöldének jobban örültem volna, de annyi baj legyen. Kipróbálom, aztán meglátjuk.

 6. hát ennek nem nagy értelme volt

 7. Na még is van igény ezekre a nes szintű játékokra.

 8. Én nem szavaztam semmire, hátha akkor semmit se kapok… Még az is jobb, mint a BroForce, és a hozzá hasonló vackok. :(Kiszerettem a Sony-ból, valószínű, hogy a mostani az utolsó Plus, amit megvettem. Vesztettek egy vásárlót…

 9. Tehén lepény vs Trágya vs LòcitromLehet szavazni….

 10. Gennyes tus vagy redvás szendvics.Tessék szavazni.

 11. Sejtettem, hogy a sok megélhetési ezt szavazza meg.

 12. Hát én nem erre szavaztam. A hangulata szerintem kanapé-multiban jön át. De hát ez van. Az AAA játékokról már én is lemondtam. A PS Plus előfizetésem csak a Vita és PS3 miatt van még meg. Ott még adnak jó játékokat, illetve sűrűbben van tényleg jó játék.

 13. Na gondoltam h ez a gagyi fog nyerni.

 14. Nem akarok, nem szoktam politizálni de ez a szavazósdi kb. pont olyan. Több szar közül…

 15. Én ennek örülök, a 3 közül ez az egy olyan, aminek meg van az esélye arra, hogy hangulatos játék legyen. Ma már ennek is örülni kell, úgy látszik…

 16. Ennek a szavazósdinak számomra akkor lenne értelme, ha 3 AAA játékból lehetne valasztani, na de ez…Ez már mindennek az alja drága szoni…

  • ezt még mindig nem értem miért vártok aaa címeket ps plusban. az speciel tény, hogy a multiplayer meg a network amiért alapvetően fizetünk egy kalap gőzölgő kaka, de akkor sem érzem, hogy dobálnia kéne a sunyinak az aaa játékokat.

   • Nem várok aaa játékokat pluszba, vágom mi lett a szolgáltatásból.Csak azt nem értem, hogy ennek a szavazósdinak mi értelme van, ha nincsen mögötte valódi tartalom :)Szerintem 3-6 havonta csak beleférne ha 3 aaa cuccból lehetne választani, persze bilibe lóg a kezem.Nem szavaztam és nem is fogok, amíg ez megy.

 17. Xarokra, soha semmilyen körülmények között nem szavazok!

 18. Igen a kevésbé gagyibbra.