Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Prometheus – mozitrailer

2012. június 8-án kerül a mozikba az a film, mely bejelentése, sőt a vele kapcsolatos legelső infómorzsa lepottyanása óta a szó legszorosabb értelmében lázban tartja a mozirajongók egy széles rétegét. A [B]Prometheus[/B] című alkotás a világ modern filmgyártása egyik legendás rendezőjének, Ridley Scottnak a munkája – annak a rendezőnek, akinek a műfajt definiáló, teremtő, Alfának és Omegának számító [i]Szárnyas fejvadász[/i] (Blade Runner) és [I]A nyolcadik utas: a Halál[/I] (Alien) című remekműveket is köszönhetjük.A Prometheus-ról nehéz beszélni. Bár a film folyamatosan a figyelem központjában állt, a zseniális Scott mindent megtett annak érdekében, hogy egészen mostanáig pár ramaty képen, vagy elmosott és kiszivárgott videofelvételen túl alig tudhassunk valamit róla.A sztori gyakorlatilag – vagy inkább elvileg? – egy Alien előzmény, de valójában sokkal több annál: egy olyan grandiózus, tudományos fantasztikus kaland, mely az emberiség származásának misztikus kérdését feszegeti, miközben nem mellesleg gondosan ügyel arra, hogy egy mellbevágóan egyértelmű szállal az Alien-mítoszhoz kapcsolódjon. Súlyosan gondos fan service és vadiúj, atom-modern csapás is egyben, amit Ridley Scott rajongói az 1979-es csúcskirály Alien óta várnak a mestertől. Hát most megkapjuk!Óriási meglepetésekre számíthatunk. Jöjjön a mozgókép. Kezdheted a jelenteket fejtegetni.[YOUTUBE]sftuxbvGwiU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A rendező neve garancia minőségre.Kötelező a megtekintése számomra.

 2. mindig is kíváncsi voltam mi lehet az ágyúnál(vagy minél??)ülő idegen sztorija aki az lv-426on az idegen hajóban volt…..most majd kiderül,na ezért tuti elmegyek moziba:D

 3. Nagyon várós, gyerekkorom töredékeiről van itt most szó (lehet azért vagyok ilyen elbaszott !?) úgyhogy a moziban majd találkozunk :Dmindenesetre az komoly lenne ha a Prometheus után jönne egy Prometheus 2 amit meg Cameron rendezne és így tovább és go franchisenakMegaztán baszki, ez az egész most egy olyan húzás mint a Star Wars, hogy két külön.. kvadrológia ? nagyon nagy királyság, már tudtam a dologról, de most hogy így közeledik az időpont még jobb az egész, van még értelme élnem 😀 xD

 4. Jöhet!Hiánypótló!

 5. Még nem is hallottam róla,de esélyes egy mozis megtekintésre! 🙂

 6. Nem lesz benne Alien:(

 7. Első benyomásom alapján a trailer nagyon jó lett,kissé hajaz a klasszikus 8. utas trailerre,de úgy néz ki,hogy sikerült elkapni a hangulatát. Ha Ridley bá’ nem szúrja el és sikerül új életet lehelni a sci-fi műfajába,akkor joggal rebeghetünk hálaimát,hogy több évtizedes várakozás után végre új sci-fi klasszikus kerül a mozikba. Már csak abban reménykedem,hogy a rendező által is beígért utolsó pár perc teljesen logikusan fogja kapcsolni az első Alien mozihoz,komolyabb dramaturgiai hiányosságok nélkül. Legyen már jövő nyár ! Nagyon várjuk ! 😀

 8. Végre lesz pár film, amiért fizetnék is a mozikban.

 9. A 8 utas a halálban,leszállnak 1 bolygóra,ahonnan vészjelzést vesznek,és ott találnak 1 űrhajót,amibe 1 idegent,aminek szétrobbant a mellkasa nem az az űrhajó az,ami az előzetesben van?

 10. Nagyon mutatós darab lesz ez,már ebből is látszik! 🙂

 11. ÁÁÁÁÁ Akarom!!!

 12. KÖTELEZŐŐŐ!

 13. Várós nagyon! Az Alien filmek a mai napig a kedvenceim között szerepelnek.

 14. Jövőre is lesz pár film, amiért érdemes moziba menni. Batman 3, Hobbit, EX2, Prometheus – csak így hirtelen.

 15. Az Alapmü végre folytatódik,a Mester ùjra alkot!

 16. Vegre egy jo film 🙂

 17. Ez moziba nézös lesz!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Ajaj! Erre jó lesz odafigyelni!

 19. Á alig várom végree 🙂

 20. Legalább filmes tekintetben pazar évünk lesz:)

 21. A Hobbit mellett ezt várom legjobban.

 22. Ismét történelmet fog írni (forgatni)…

 23. VÉGRE!!!!!!!! 😀 😀 😀

 24. Bakker… Ez a tökéletes film lesz! =0

 25. Ahogy látom mindenkit megvett a látvány. 🙂 De mi is ez a film? Nem Alien? Pedig annak mondták hogy R. Scott előzményt fog csinálni, akkor mégse? Hirtelen nem tudom hova rakni a filmet. :S

 26. Prométheusz a görög mitológia szerint ellopta a tüzet az istenektől. Itt az emberek valami ellopnak (vagy el akarnak lopni) a teremtő lényektől.

 27. Höhhöööö. 😀 Várjuk 🙂

 28. 0:34-nél a Space Jockey fej… sírok.

 29. Bakker hol van még az!Régen vártam ennyire filmet!:)Nagyon jó esély van rá, hogy végre egy jó Alien filmet lássunk és remélem ott fog játszódni ahol az első indult, mert rengeteg kérdést hagyott bennem!Végre!:)

 30. Erre tuti elmegyek még a moziba is 😀

 31. Végre egy mozi amit rohadtul várok(trailer alapján) Durva jól megcsinálták a trailert, remélem a film is ilyen színvonalas lesz.

 32. Nem tudom mikor volt utoljára ennyire besózva a seggem film miatt, nehéz lesz ez a fél év várakozás.Btw, ez a sikoly szerű hangeffekt a trailerben benne volt a 79-es Alien előzetesben is plusz a betűk is ugye ugyanúgy állnak össze mint az alapvetésnél, elég jó.Amúgy szerintem a bazinagy patkószerű cucc ami ezerrel dől el a trailer végefele, az az a hajó lesz ahol Ripleyék megtalálják Space Jockeyt meg az alientojásokat.

 33. lehet h minden jó részt most láttunk a trailerben. volt már ilyenre példa.

 34. a trailer az ütős , de a film? majd meglátjuk.

 35. Ez ütős..!

 36. Ez kérem szépen brutális, egyértelmű, hogy moziba nézős lesz.

 37. Libabőr.színészgárda is jól ki van válogatva.Látom ez a Michael fassbender egyre népszerűbb,bár kurvajó színész.

 38. ha most nem lennék munkában sírnék az örömtől.. nem találok szavakat arra amit láttam..

 39. remélem nem fogunk benne csalódni de a trailer engem meg meg győzött 🙂 várjuk várjuk várjuk !!!!!

 40. hmm. 2012-ben csupán a moziba járással csődben leszekxD

 41. “Érdemes a trailer-t a következő pontoknál megállítani:-0.31-nél sav marás-0.34-nél egy space jockey fejét vizsgálják-0.44-nél a legendás “”szék”” az Alien-ből, jobbra valami emberszerű lénnyel”

  • Igen, engem a 0:44-es szék sztorija érdekel a legjobban!!!Nem rég néztem meg az első három Alient, hátra van még a negyedik és hát ezt a csodát fogom várni utána…

 42. OMG, na ez tutira moziban nézős lesz!

 43. The thing és az Alien 1 jut az eszembe…

 44. Szeretem a sci-fit, jöhet!

 45. Már ez a trailer is félelmetesen jó hangulatot áraszt, jó kis film lesz ez.

 46. hát, nem egy klasszikus alien film lesz az biztos. jóval összetettebb és látványosabb cucc ez, már most látszik.szvsz kár volt ezt a legendát szénné koptatni mondjuk pár bugyuta avp résszel.

 47. Nem szokásom egy trailer alapján eldönteni, legyen az film vagy játék, hogy jó lesz-e, de ez most szuperfantasztikusnak ígérkezik.

 48. ha jól láttam benne lesz egy csillagkapu is… 🙂

 49. Végre egy normális sci-fi van kilátásban. Sajnos a degenerált rendezők képesek mindig elbaszni az ölükbe pottyant ötletet. Hátha most Scott megmutatja nekik, hogy milyen a jó sci-fi. Nagyon várós.

 50. Ez zsír lesz. Végre valami.

 51. HHmm..kicsit Alien és A gömb című film keveréke…nem nagyon szeretem az űrben játszódó filmeket, de egyszermeg lehet majd nézni (otthon)