Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Project CARS – végre megtört a jég

Hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik a [B]Project CARS[/B] autóverseny. (Előbb-utóbb.) A legnagyobb kérdés viszont mai napig a szoftver kormánytámogatása…Ha minden jól megy, egy vérbeli szimulátorral lesz dolgunk, ami DS4-gyel talán nem adja azt az élvezetet, amire hivatott. Viszont az emberek jó része Logitech kormányokat használ, így főkét a G25/27 tulajok gyomra szorul össze minden alkalommal (köztük az enyém is), mikor erről a bizonyos “PS4 + kormány” témáról van szó: hiszen jelenleg az USB csatlakozó biztonsági hiányosságaira hivatkozva(???) kizárólag Thrustmaster perecek működnek a billegősünkön.Most viszont bejelentették a [B]Fanatec[/B] kormányok konzolos támogatását! Ugyan ez még nem a várva várt Logitech support, de már ez is valami. Reménykeltő, hogy a Fanatec minden modellje menni fog PS4-en.Az viszont nem tiszta, hogy ha a Project CARS-szal menni fog a Fana, akkor ez más autós cuccokkal is kompatibilitást jelent-e, vagy csak e játékon belül oldották meg?A támogatott kormányok listája:- Fanatec Porsche 911 Turbo S- Fanatec Porsche 911 GT2- Fanatec Porsche 911 GT3 v2- Fanatec CSR (+ Pedals)- Fanatec CSR Elite (+ Pedals)- Fanatec ClubSport Wheel Base- Fanatec ClubSport Wheel Base v2Forrás: http://www.projectcarsgame.com/home/fanatec-wheel-support-comes-to-consolesFanatec (nézelődjetek): https://www.fanatec.com/eu-en/

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nem mint ha per pillanat lenne pénzem perecre, de azért nyáron első alkalommal lecserélném legszívesebben a mostanit…. csak sajnos még mindig nem dőlt el mire kellene. 🙂 Valami értelmes kormány is születhetne.

  • A fanatec clubsport v2 jó csak drága….

   • Ugyan…csak 600€ a szarvó…egy perec meg simán megvan 250-400€-ból…a pedál 250, a váltó 150…forintban mondjuk nem szivesen irnám le a végösszeget…xD1300€-ból már össze is tudom pakolni az álomszettemet…de jelenleg nagyon jól elvagyok a kis 200€-s G27-el…főleg így átalakítás után a 35-ös MUMU-val. 🙂

    • Ezért írtam, hogy drága. Attól függetlenül jó. Viszont, ha új kormányt kellene vennem azt venném. Ki kell használni a kupon rendszert. Akkor valamennyi le jön belőle.

 2. Nekem,a fakezemnek megteszi majd a joy is…..:)

 3. A Logitech kiszállt már jópár éve a konzolkiegészítők gyártásából…ezt nem árt tudni. De ugye az is tiszta mindenkinek, hogy a G25/27, pl sosem volt konzolos kieg…ezt sokan félreértik. Ezek a perifériák továbbra is gyártás alatt vannak, nemrég új csomagolásban jelent meg a DFGT és a G27 is. Ezekkel nem álltak le. Más kérdés hogy PS3-on miért tudtak működni. Volt nekem MOMO-m is. No az sem konzolhoz van, de ment GT5-el…de TestDriveUnlimited2-vel már nem…:)A biztonsági izéről meg annyit még, hogy eleinte a Sony saját 7.1-esei sem mentek!!! Mert ott is kiadták a Gold-ot ugye…hogy az biza PS3/PS4, s vedd meg azt…csak ott olyan közfelháborodás volt belőle hogy a PS3-as cuccok nem mennek PS4-el, hogy gyorsan megoldották…reméljük ezt is megfogják…:)

 4. Jó hír. Thrustmastert úgy sem vennék. Igaz a fanatec clubsport v2 drágább, de szerintem megéri…. És tenyleg nagy kerdés a többi játék támogatottsága.Persze a tuti az lenne, ha minden kormány támogatva lenne….

 5. “””az USB csatlakozó biztonsági hiányosságaira hivatkozva””:)))))) Magyarul nem fizetett nekik logitech.”