Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
State of Play 2020. augusztus 6.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
Tokyo Game Show
Ubisoft Forward

Project CARS 3 – „What Drives You” előzetes

Miként válhatsz pilótává?

ÚJ ELŐZETESEN A PROJECT CARS 3

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Slightly Mad Studios ma új Project CARS 3előzetest adott ki „What Drives You” címen, ami betekintést ad abba, hogy a játékosok miként válhatnak majd hétvégi versenyzőből legendás pilótává, mérkőzhetnek meg új kocsikért, valamint fejleszthetik és szabhatják személyre járműveiket és avatárjukat egyaránt. Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg: 

Project CARS 3 tartalmazni fog minden a rajongók által elvárt autentikus autósport és verseny tartalmat, köztük a sorozat történetének legtöbb autóját, új pályákat (mint a Brazil Nagydíjnak otthont adó Interlagos és Tuscany útjai), plusz egy izgalmas, teljes értékű karrier módot, mely során a játékosok hétvégi versenyzőből legendás pilótává válhatnak. Emellett a sorozatban első alkalommal autentikus kocsifejlesztések, testreszabás, valamint a járművekhez és pilótákhoz egyaránt személyreszabási opciók is elérhetők lesznek, az újoncokat pedig feljavított kisegítő lehetőségek vezetik majd be az autósport izgalmas világába.

Project CARS 3 2020. augusztus 28-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. További információkért és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe más termékeiért látogass el a https://www.bandainamcoent.eu/ oldalra, kövesd https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU Facebook oldalukat, vagy csatlakozz a beszélgetéshez Twitteren  a https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU címen.

(sajtóközlemény)

2 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Az első 2 tetszett. De ez…
    Hát nemtudom.
    Nekem nem jön be.
    Mintha egy arcade NFS-et látnék.