Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Project CARS 2 – trollbüntető funkcióval

Hiánypótló és mindennél aktuálisabb – talán még a vezethetőségnél is? – funkcióval érkezik a hírek szerint (PlayStation 4-re is) a Slightly Mad Studios [B]Project CARS 2[/B] című autóversenye.A stúdióvezető nyilatkozata értelmében a játékosoknak lehetősége lesz “értékelni” a rivális pilóták online viselkedését, mely alapján “kategóriákba” sorolja őket a gép. Ezek után, amikor online futamot keresel, lehetőséged lesz beállítani / szűrni, hogy milyen típusú társakkal akarsz – vagy éppen nem akarsz – együtt versenyezni. Értelemszerűen a címkézés mindenkire, tehát rád is érvényez, azaz “figyelmetlen / lökdösődő / unfair” állapotban biztosan nem tudsz majd beszállni a “korrekt / profi” menetekbe.A 2017 szeptemberének környékén debütáló szoftver “osztályozási rendszere” még finomítás alatt van…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Aham . Az ötlet jó , csak sajnos túl sok a rosszindulatú barom . Majd meglátjuk . Sok sikert !

 2. HA gáz lesz szóljatok. Egyik ügyfelem haverja ott dolgozik a cégnél …. ha ő nem tudja elintézni a dolgokat akkor senki :DMondjuk mesélte, hogy az első részt is nagyon pengeélen táncolt…. amikor megjelent két választása volt a cégnek. Vagy kiadják úgy ahogy volt, vagy a namco felszámolást indíttat ellenük a min 4x es csúszás miatt 😀

 3. Ez nagyon jó ötlet, mert az online autóversenyek döntő többsége a hülye lökdösődő gyerekekről szó. A Dirt 3-ban is ez megy a mai napig, ha valaki nem elég jó, az átmegy roncsderbisbe.

  • én dirt2 alatt szoktam le az online autókálásról. csomó mutáló hangú hülyegyerek, engem használ féknek a hejtűkanyarba, aztán visítva röhög, mint valami idióta. aztán meg mikor elzavarom a halál náthás **szába, akkor meg nyomja, hogy jajmá ez csak játék… és vihog tovább.én mondjuk egyáltalán nem szeretek online játszani, kivéve coop.

   • Hát hasonlóképp vagyok én is…autós cuccokban is ezért preferáljuk leginkább a privátot…oda csak mi megyünk be…úgy nincs gyökérkedés…:)

    • RDR-ben is rohadt sokat anyáztam a sok gyökér miatt. és még kéne 4 online trófea a platinához.. 😛 (meg egy offline is, de az most nem téma :P)

 4. Megelőztél? Feljelentelek! Mert megérdemled.Mondjuk szerintem ebben a játékban talán nem annyira vészes a közösség, mint egy NFS-ben, aztán persze fene tudja, engem úgy is csak a Time Trial mozgat.

  • “Az összes autós játék tele van lökdösődő gyökerekkel.Az alcím egyébként nem “”trollbüntető”” akart lenni?”

 5. Jobban bízom a GTS féle értékelésben, ami inkább az iRacing-hoz áll közel…ennek így nem sok értelme lesz…főleg ahogy jabu is írja, az emberek rosszindulatából kiindulva.

  • Detto.Jobban bízok egy programsorban, mint hogy emberek véleményezzék a meg nem történt tetteimet. Persze egy programsorban is lehet hiba, de akkor arra már tudsz rá figyelni, hogy olyat ne kövess el. Viszont egy hisztis vérpistike ellen nincs orvosság, aki ezt hiszi azért vagy gyorsabb, mert csalsz.De ettől a rendszertől mondjuk nem kell tartanom, mert én többet tuti be nem fizetek be erre a sorozatra. Nekem egyszer elég volt.

 6. Csodás és átgondolt rendszer….xD

 7. és aki tök normálisan versenyez, és egy két csicska barom troll azt írja hogy unfair, lökdös, figyelmetlen, azt sose fogja normális futamra bedobni? Sajna sok a paraszt aki azért is direkt xart fog írni. Az elképzelés nem rossz, kíváncsi vagyok hogy fogják tudni ezt kivédeni.

  • gondolom lesz valami kontroll rendszer mögötte, hogy az ilyen trollkodás ne legyen idegölő.illetve gondolom lehet betaggelni azt is, hogy korrekten csapatja valaki. és ha 100ból 99 korrekt és 1 lökdösős van, akkor valsz normális az ember, csak épp volt egy rossz napja… Én egy ilyen rossz nap miatt vagyok kitiltva az indavideoról. :D(bár ott nekem volt igazam, csak épp valakik nagyon megsértődtek, mert leszóltam a förtelmesen szar slide-show videójukat… höhö)