Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Project CARS 2 – pénteken indul a karriered

PÉNTEKEN KEZDETÉT VESZI VERSENYZŐI KARRIERED A PROJECT CARS 2 MEGJELENÉSÉVEL Pénteken (szeptember 22.) a 2017-es gamescom alkalmával a „Legjobb Szimulátor” díjat elnyert Project CARS 2 elrajtol PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A Slightly Mad Studios fejlesztésében készült Project CARS 2 a kritikusok által elismert Project CARS folytatása, ami a versenyszimulátorok teljesen új korszakába repíti a sorozatot és rajongóit. A konzolon valaha volt legnagyobb autókínálattal 29 kategória több mint 180 kocsijával a legismertebb világmárkákból, a tapadást befolyásoló, mind a négy évszakot lefedő időjárással a 140 forradalmi „élő” pályán, a Project CARS 2 sosem látott módot hozza el a versengés autentikusságát, szépségét és szenvedélyét.A Project CARS 2 szeptember 22-i megjelenésének alkalmából új előzetes jelent meg a játékról, melyben a egyik legjobb trance himnuszként számon tartott „Silence” Rhys Fulber, a Delerium elektronikus zenekar társalapítója által kifejezetten erre az alkalomra újradolgozott változata hallható. A szám tempóját 100 BPM-re lassítva Rhys Fulber kiemeli Sarah McLachlan csodálatos énekhangját, egy teljesen filmszerű „Silence” techno dub feldolgozással üdvözölve 2017 meghatározó versenyszimulátorát, a Project CARS 2-t. Az előzetes az alábbi linken tekinthető meg:[YOUTUBE]1khjn5s0vls[/YOUTUBE]A Project CARS 2 besorolása PEGI 3. A játék 2017. szeptember 22-én fog megjelenni PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra. (sajtóközlemény)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Az enyém jövőhónap 18.-án. 🙂

  2. Kiváló választás a Silence ehhez az előzeteshez.

  3. Zseniális előzetes lett. :)Ha valaki szeretne esetleg normálisan multizni, ligázni, hotlap versenyeken, bajnokságokon részt venni, vagy szeretne beszélgetni, fórumozni a versenyzőtársakkal, az nézzel el ide: http://pcarsdriversclub.huPéntek este 8-kor lesz egy tesztfutam, időmérővel, kis szabadedzéssel, részleteket az oldalon megtaláljátok. Regisztráció után nevezni lehet és kell is a részvételhez. :)Örülnénk, ha csatlakoznátok!Holnap délelőtt folyamán pedig publikálva lesz a szombat este 20:00-kor rendezésre kerülő első futam versenykiírása.

    • “Én, mint EBBEN A JÁTÉKBAN kívülálló (de pl. GT-s szervezés kapcsán aktív, és érdeklődő…), csak remélni merem, hogy ez ugyanaz a brand, _ugyanazokkal a versenyekkel_ , amely Facebookon csoportként működik…Nem lenne jó azt a kevés (aktív időszakban ~2 mezőnyre való) embert még tovább “”osztani””… De az is lehet, hogy ez valami divat – ha nyitnak egy éttermet, és jól megy, 3 házzal odébb, az út túlfelére is kell egy, hátha mindkettő tönkremegy…”

  4. Laikusként, biztos, hogy az autók száma a konzolon valaha látott legnagyobb? Szerintem a pályáké.

  5. Nagyon várós, már az első is jó volt, ez pedig biztos még jobb.Itt lehet, hogy szentségtörésnek számít, de szerintem a Gran Turismo-t is magasan veri, mint játék. Mint autószimuláció, lehet, hogy a GT jobb, vagy legalábbis más, én nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, de tartalomban nem egy kategória a kettő, a PC javára, szóval összességében nálam már az első PC is nyertes a PS4-re megjelent autós játékok között, és a PC2 biztos, hogy még e téren is javulni fog az elsőhöz képest.

    • A legfőbb bajom a Project Cars játékkal kapcsolatban a kocsi és az út kapcsolata… Ezzel meg is ölte az egész játékélményt. Gyakorlatilag mintha légpárnás járművek lennének. Lehangoló az egész.Össze kell hasonlítan egy Assetto Corsával vagy egy GT-vel és érthető, hogy miről beszélek.Hiába volt számtalan játékmód, ha élvezhetetlen a száguldás…Ha ez javítva lett a második részben akkor viszont tényleg jó lehet.De nálam majd maximum akciósan egy-két év múlva….