Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Project 007 – teljesen új James Bond készül, akár trilógia is lehet

Érdekes részletek a Hitman alkotóinak új játékáról.

Még tavaly novemberben derült ki, hogy a Hitman játékokat fejlesztő IO Interactive egy új James Bond-videojátékon dolgozik Project 007 munkacímen, egy új, a dán DR-nek adott interjúban pedig elárulták, hogy nem egy meglévő szinészt adaptálnak, hanem vadonatúj hőst kreálnak.

A cég kifejtette, hogy úgy érzi, jelenleg még nem áll készen a feladatra, de ezt mihamarabb szeretné orvosolni. A csapat 2017-ben függetlenedett, és megőrizhette a Hitman és a Freedom Fighter franchise-okat, jelenleg pedig körülbelül 200 személyt alkalmaz, amely számot a duplájára szeretné emelni, plusz egy új stúdiót is szeretne nyitni Svédországban. A projekten azért is múlik sok, mert Bond gyakorlatilag ki van tiltva az interaktív médiumok világából, ugyanis a szellemi tulajdon birtokosai, a Broccoli család úgy gondolják, hogy öncélúan erőszakosak az ügynököt szerepltető videojátékok. Az utolsó játszható epizód a Daniel Craig értelmezése alapján készült, belső nézetes lövöldözős 007 Legends volt 2012-ben. Az IO Interactive egyébként trilógiában gondolkodik, és szeretne egy teljes univerzumot felépíteni figurája köré. Nagy szó, hogy a cégnek nem csak az MGM-et és az EON Productionst sikerült meggyőznie, hanem Barbara Broccoli producer elismerését is elnyerte ötlete, amely nem kis siker.

A játék megjelenése természetesen még évekkel odébb van, a csapat azonban nemrég adta ki PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a Hitman III-at, amely előbbin PlayStation VR-ral is játszható.

9 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Csak nehogy valami open world jellegű bohóckodás legyen…

  • VictorVance: Csak nehogy valami open world jellegű bohóckodás legyen…
   IO Interactive: Fogd meg a söröm!

  • A Hitman open world bohóckodásnak minősül?

   • Szerintem nem.

   • Nem, mert a Hitmanben egy bérgyilkost kell terelgetni, aki többféleképpen is megoldhatja a célszemély likvidálását. De James Bondhoz ez a koncepció nem illene, a cső-TPS viszont már annál inkább.

    • Miért ne illene? Van egy küldetés, meg kell szerezni adatokat, információt, kiiktatni valakit, stb. Simán működne, pláne a különféle kütyükkel, eszközökkel, szerszámokkal, taktikákkal és technikákkal.

    • 100 százalék hogy nem lesz cső TPS, és szerintem pont, hogy az IP-tulajoknak ezzel volt a bajuk, hogy nem szóltak semmiről a játékok, csak értelmetlen lövöldözésről.