Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pro Evolution Soccer 2014 – bejelentve a FIFA kihívója

A kiadó Konami hivatalosan is bejelentette a 2013-ban Playstation 3-ra és PlayStation Portable-re is érkező focijátékát, a [B]Pro Evolution Soccer 2014[/B]-et. A szoftvert a kiváló technikai paraméterekkel bíró FOX Engine hajtja, mely a Metal Gear Solid játékok mögött álló Kojima Productions munkája.A játékban a hírek szerint mindent nulláról építettek fel, hogy a fociélmény a lehető legélethűbb legyen. Új a kezelés, az animáció, a nyomásérzékeny analógos passzolás, a passz-fogadás, a labda levétel, a testsúlytól és -mérettől függő labdakezelés, a kétlábas kontroll, a foul, a játékosok fizikális és mentális állapotának kezelése, a taktikák, a szabadrúgás, a büntetők, a kapus mozgatása, és a sorfal helyezése is.A tornák között ott lesz az Asia Champions League és az UEFA Champions League is.A szoftver jelenleg 70%-ban készült el.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sziasztok ha valaki csatlakozni akar hozzánk és szeretne magyar játékosokkal online bajnokságokat és kupákat játszani PS3-on és remélhetőleg a közeljövőben majd PS4-en is az itt minden infóhoz hozzájuthat .http://www.pesklub.com/Aki pedig PC-én vagy XBOX360-on az meg ide menjen .http://www.proevo.hu/Szórakozások, Izgalmak és nem utolsósorban idegeskedések garantálva lesznek .

 2. Olyan funkció,hogy nyomok 1-2 Xet,és már multizhatok,nem lesz benne?Utálom a PES 12túlbonyolított agyament online menüjét,ami úgy elvette a kedvem a játéktól,hogy majdnem kibasztam az ablakon,pedig úgy játszanám.

  • Olyan opció most is van! :DCsak nekem német nyelvű pesem van, szóval nem is tudom angolul ez hogy néz ki. :DSima meccseknél talán az első fülön, bemész, és ott van hogy online sima meccs, ranking meccs, vagy hogy írhatják. Ez pontosan két iksz és már is a csapatválasztásnál vagy…

   • De akkor se kelljen már föiskola ahhoz,hogy játszak online.Mi értelme ennek a menünek?:)

    • Nem tudom, én alapból csak ezt használom, maximum még MLO-t, amit szintén könnyű megtalálni, a szerverre nem szoktam felmenni a szobákhoz, ez a gyors indítás sokkal egyszerűbb.

    • ez komoly?:Dkiválasztod (értelemszerűen) az online opciót, és azon belül amivel játszani akarsz: barátságos, 2vs2, ranking, stbebben mi a bonyolult?:D

     • Ja mondjuk én se értem. 🙂

     • Igaz igaz,most nézem,tényleg értetlenül írtam tegnap-pedig csak 1 sört ittam-de a lényeg,hogy haverokkal nm tudtam játszani,invite oda-vissza nem ment,nem tudtunk csatlakozni,meg úgy általában az,hogy egy rohadt invite küldést 1 órát keresek a menüben,amit viszont holnapra elfelejtek,hogy hol volt.Az egyetlen jó ebben,hogy úgy felkúrja a vérem,hogy utána ha lemezt cserélek,elsöre szarrálövöm a bosst,akinél elakadtam egy hete:)

     • az invite tényleg egy csöppet bonyolult, de majd leírom nektek pontosan a menetét

     • Kösz,de a lényeg,hogy tök fölöslegesen bonyolult

 3. “Jonesnak annyiban igaza van, hogy a Konami szerint is Ázsia és Latin-Amerika az elsődleges “”felvevőpiac””, szerintem csak erre akart utalni.Személy szerint engem teljesen hidegen hagynak az amerikai csapatok és a Libertadores-Kupa, és az ázsia BL még jobban. 🙂 Nyilván az ottani emberek pedig nagyon örülnek neki.”

 4. Cambi akkor fifazni fogsz :)Nincs ezzel semmi gond, hogy nem jon ps4-re minek kapkodjanak..

  • Jó, csak így nem tudok vele játszani. 🙂 PS3-at eladom, PC-m meg nem elérhető. :(De szerintem jó néhány ezer játékos fogja ezt a lépését bánni a Konaminak, hatalmas előnyre tehet szert a FIFA ismét egy év alatt.

 5. Itt van egy kis osszefoglalo, hogy mire szamithatunk:http://www.gamestar.hu/pes-2014-rengeteg-ujitassal-erkezik.html

 6. “És akkor megmagyarázzák, hogy nem vannak hozzá “”felkészülve””, meg hogy a PES legnagyobb vásárlóihoz (Ázsiába és Latin-Amerikába) nem fognak olyan gyorsan elterjedni a nextgen konzolok! 😀 :DHülyék ezek?:DIstenem, most egy éven át csak fifázni lehet majd PS4-en, tiszta szégyen az egész.”

 7. Nagyon várom , főleg a FOX-ENGINE miatt – meg persze azért , mert így végre egy teljesen alapoktól újraépített progit kapunk . Van egy olyan érzésem , hogy ez most betalál a KONAMI-tól . ( Ideje is lenne végre egy igazi PROFESSZIONÁLIS EVOLÚCIÓS FOCI-nak . :] )

 8. Azon mondjuk meglepődtem, hogy új engine, teljes rewamp… de nem adják ki nextgenre. Persze hatalmas a kurrensgen piac, csak aztán a japók verhetik megint a fejüket a falba, ha a FIFA a nextgen piacon már az indulásnál nagy előnyre tesz szert. Nemértem néha ezeket a japókat, nagyon nem.

 9. “Fifás vagyok, de ha a fentiek megvalósulnak, akkor teszek vele egy próbát én is. A következő fifa amúgy is csak egy “”frissítés”” lesz, újracsomagolják az előző részt, és úgy adják el..”

 10. Én leszarom, hogy milyen a motor, meg milyen a grafika, na lagoljanak a meccsek online és ennyi a lényeg számomra. Utoljára PS2-n játszottam PES-el, akkor jobban tetszett, mint a FIFA. Az élet úgy hozta, hogy PS3-on csak FIFA-val bohóckodtam, de a következő tuti, hogy PES lesz. (de Penge bazz, ha ez is lagolni fog, akkor megcsikizlek)

  • Nagyon mély nyomokat hagyott benned ez a fifa 11 úgy látom mármint a laggerkedés terén.Szerintem a 13 után fel köptél volna és alá álltál volna az olyan faxa.

   • Ne is mondd, előbb megőszültem tőle, majd ki is hullott a hajam. 🙂 Ezen a rohadt PS4en hezitálok. Egyik héten kell, a másikon nem. Most úgy vagyok vele, hogy ha nagyon drágák lesznek a játékok, akkor nem biztos, hogy premier, pláne egy ilyen idényjátékot nem vennék rá 20000ért. Ha még később veszem ócóé, akkor meg tuti lagos lesz. 🙂

    • Nagyobb az esély arra, hogy premierkor lagos, mert valahogy sosem tudnak felkészülni a szerverekkel.. Mintha nem látnák az előrendelési adatokat, mintha nem lehetne az elmúlt évek alapján kiszámolni, mi várható.. Aztán megy a tűzoltás…

    • A 13-ból eltünt a lagg de vele együtt a labda is az online meccseken.Akkor szerinted az milyen lehet?Na mindegy a PESre visszatérve biztos nagyon jó lesz.Grafikailag szerintem sokkal jobb a fifánál ha raknának bele magyar nyelvet is szerintem hazánkban is sokkal többen vennék.

 11. “””hát ez a sok fejlesztés lehet, hogy jól hangzik de az is lehet, hogy semmi jó nem sül ki belőle””de az is lehet, hogy megjelenik, de az is lehet, hogy nem, sőt még az is lehet, hogy megszűnik a konami:Dtudod, minden lehetséges:)”

 12. hát ez a sok fejlesztés lehet, hogy jól hangzik de az is lehet, hogy semmi jó nem sül ki belőle. Minden évbe szemezgetek vele de nem győz meg annyira soha, hogy meg is vegyem. Most a Fifába is sok újítást terveznek, mindenképp megvárom a megjelenésüket és akkor döntök. Szerintem a PES inkább a nem európai régióknak jobban fekszik. Hiába van benne az összes BL meg Libertatores kupa, sokan azt sem tudjuk melyik csapat hova való meg ki kicsoda. Meg Európába ezzel betörni nem is nagyon fognak.

 13. nagyon kiváncsi leszek a végeredményre, és ahogy mindig, félre rakatok egyet Feriéknél a premier vételre:)

 14. Állítólag nem is jön nextgen konzolokra egyáltalán, így ennyit erről.

 15. Sosem rossz, de sosem veszem meg. Arra jó, hogy rivalizáljon a FIFA-val, hogy az EA Sportsosok ne eresszenek a színvonalból.

 16. A PES4 nagyon jó volt! Lehet majd ezzel teszek egy próbát!

 17. Mindig is ezek a foci-kosár stb évenkénti kiadásokkal húzták le az emberek pénzét, 2-3 évig sose változott a játék, még szebb se lett, kommentátorok hangja megmaradt… Viszont, ha ennyire gyökeres változáson esik át a játék, lehet 5 év után újra belenézek a foci virtuális világába 🙂

 18. Na a borító már tetszik!!:DD(Bayern<3)Beszerzős lesz,de azért fejlesszenek rajta akkor sokat meg legyen benne a hivatalos Bundesliga!:)