Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Prison Break – az első képek a videojátékból

A ZootFly stúdió, ha jól emlékszem még tavaly jelentette be, hogy lopakodós-settenkedős-osonós játékot készít Playstation 3-ra (is) a népszerű sorozatból, a [I]Szökés[/I]ből. Később aggaszó hírek érkeztek a fejlesztők háza tájáról, most viszont úgy tűnik, megoldódhattak a problémák, hisz befutottak az első [B]Prison Break[/B] screenshotok.Mivel az eredeti történetet nem ismerem, nem mernék annak fejtegetésébe belemenni, pontosan hogyan kapcsolódik a game sztorija a sorozatéhoz – az viszont valószínű, hogy nem Michael Scofield lesz a főszereplő, hanem egy új karakter, névszerint Tom Paxton, aki egy ügynök…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “””az viszont valószínű, hogy nem Michael Scofield lesz a főszereplő, hanem egy új karakter, név szerint Tom Paxton, aki egy ügynök… “”Megint egy népszerű cím kihasználása!”

 2. 4.évadban nekem nincs bajom az új karakterekkel, lehet azért mert épp a kedvenc magyar szinkronhangjaimon szólalnak meg. Nekem egyébként elég , hogy újra láthatom a kedvenceket, izgalmas és akciódús. Tetszett, hogy most betörni kellett, nem megszökni. Másik jó dolog, hogy akik egykor ellenségek voltak most össze kellett fogniuk. 3. évadban elég sok MGS elem volt, ezeken annyit nevettünk, már emiatt is jó volt. Elaltatni az őrt, távcsővel lesni az őröket. Amikor a katonák kutatták a helyet akkor pár szereplő a szekrényben rejtőzött el stb. Nálam ilyen kis dolgok is számítanak. Első két évadnál meg a Death Note hasonlóságok tetszettek.

 3. Szerintem mind a 4 évad jó volt . 2. a macska – egér párharc miatt. 3. a MGS hangulat miatt. 4. meg nagyon izgalmas és akciódús.

  • Az első évad tetszett. Szerethető jó, és gyűlölhető rossz karakterek, faszán össze pakolt sztori, csavarok stb. Nem lett vége.Második évad Máhón’ faintos ( szeressük ), sztori befejezésnek jó lett volna. Nem lett vége ( sajnos ).3. évad erőlködés, nyögve nyelés. Elment.4. évad. Vicc. Siralmas forgatókönyv, béna új szereplők. Nem lehet komolyan venni, és a karakterek jellemüket vesztették. Zsebes talpnyaló lett ( brutális, zakkant’ elméjű sorozatgyilkosból ), Belik szerencsétlen senki lett, de az új karakterek is ritka szarok. Volt az a japó csávó aki idegesítő volt, meg is halt, és meg is siratta mindenki 😛 Volt az a néger… Na rajta lehetett a legtöbbet nevetni.Mentségére a 4. évadnak, volt EGYETLEN JÓ jelenet (!) mikor Mahón’ bíróságon volt, és bejött a néger faszi. Ott ment egy zene ami tetszett, és ott faintos volt a hangulat. De úgy ennyi.Természetesen örülök ha valakinek tetszik. Nekem csalódás volt.

  • MGs – hangulat? ez kurva jó, sok bu…. melegről hogy jut eszedbe az Mgs ?

   • Egyébként nálam szinte minden szereplő kedvenc, ritka az olyan sorozat ami tele van ennyi jó karakterrel. Olyan sorozatokat nem szeretem ahol különállóak a részek.

 4. zorkók a képek…

 5. Fú erre vártam…

 6. Az első évad (különösen az első 13 rész) zseniális. A többi már sajnos nem ér az első nyomába.

 7. “Köszönjük, nagyon hiányzott. Életemben két szökés részt láttam, de valamiért sose érdekelt túlságosan, hogy mégis miként lehet négy évadon át szökni… (nem kell reagálni, hogy “”jajjhülyevagymár, nem is csak szöknek, mert ott a cég is, meg a mittoménmi””. Leszarom :D) A játék sem hoz túlzottan lázba. :)”

 8. Nem Scofield???? Mivan ????Ezek nem ismerik akkor a Szökést és úgy csinálnak gamet vagy mi???

 9. de szarrrrrrrr. akkor most egy meleget kell irnyítani? miért kell? ki vesz meg ilyen moslékot?

 10. Kiváncsian várom!

 11. “Ha jó lesz maga a összerakva a cucc akkor befizetek rá.Játékmenet, sztori, izgalom és akkor semmi gond.Ritkák a lopakodós játékok. Jelenleg 3 jut eszembe MGS, Assassins Creed, Splinter Cell. (Utóbbit sajnos soha nem szerettem.) Szerencsére most jönnek még melléjük címek, mint a The Saboteur, és ha a képekből és témából indulunk ki akkor ez a Prison Break is.Azt sajnálom, hogy nem a “”Michael Scofield”” bőrét viselhetjük magunkon. Talán a játék készítők nem tudták lemodellezni a tetoválását. 😀 Viszont szerintem korai még temetni a játékot.Virtuális filmet mindig szívesen játszok (pl.: The Getaway) Szóval ezt is figyelemmel fogom követi. A téma jó a többi már csak a forgatókönyvön és a beleültetett ötleteken műlik. Siker lehet, ha nem cseszik el.”

 12. nem kell szerintem!!!!! legalábbis nekem

 13. A név majd úgy is eladja.

 14. Na király… A Lost-ban és itt is olyan karit irányítunk aki nem szerepel a sorozatban :/

 15. MINDENBOL AZERT NEM KELLENE JATEKOT CSINALI DE MONDJUK 1 DALLAS JATEKO AZ ODA BAS…….NA 🙂

 16. Ez nem a sorozatrol szol??XD

 17. hányinger sorozat, matyó himzés kék szemü kis kopasszal és okádék játék fúj

  • Hmm.. tudod mit? Én meg oda meg visszavagyok a sorozatért,királyság úgy ahogy van. Ennyi!Ami a játékot illeti,egy nagyon alapos graf kipofozáson áteshetne mert ez így nagyon gyenge.. mindenesetre remélem sikerül jó hangulatot belecsempészni,és így jó game lehet.

  • “Érdekes amit mondasz… érdekelne hány előzetest láttál belőle a TV-ben, hogy ilyen tapasztalt vagy a sorozat terén. :PÉn azt mondom a “”24″” és a “”Prison Break”” amit lerakott az asztalra mint sorozat az tiszteletet érdemel.Sokat tettek azért, hogy végre minőségi sorozatok is készüljenek.(nem fontos velem egyetérteni, ez az én véleményem)A játék meg ezzel a grafikával simán eladható, ha vehetjül ezt ingame képeknek. De ha csak az utolsó kép ingame, akkor sem lesz szerintem gond. Mint írtam korai még temetni, könnyen lehet belőle siker de bukás is.”

 18. remélem nem lesz olyan sz*r mint az ehez hasonló játékok lsd:lost

 19. Minek új főszereplő? :/

  • Mert talán eredeti főszereplőhöz eredeti történet dukálna, amit kemény lenne megcsinálni, és jó lenne 4 évadon kersztülvinni. Vagy talán nem kapták meg Wentworth Millertől a jogokat.Undefeated: szerintem nem kellene ennyire lehordani, még ha nem is szereted. De tiszteletben tartom a véleményedet, csak nem értek vele egyet.

 20. Ez szerintem jó ötlet, ebből a nézőpontból talán rálátást kapunk újabb dolgokra is, már ha lesz valami kapcsolat. A sorozat nekem nagyon tetszett, utóbbi években csak ezt néztem (na jó barátok közt is kihagyhatatlan :D) és nem kellett csalódnom. Csak ne butítsák le nagyon casual szintre, legyen halál nehéz.

 21. A képekből rájöttem, hogy nem a megszokott főszeplő adta el a karakterét. Ha ebből a sorozatból jó játékot tudnak csinálni, akkor le a kalappal. Mindenesetre biztos le lesz butítva szinte minden, egy átlagember számára nem lenne élvezetes, ha hasonló fejtörőkön kellene átverekednie magát.

 22. Véget ért a sorozat már, vagy csak azzal párhuzamosan csinálnak valami játékot?:DBezzeg Stargate-ből nincs játék…:(

 23. A sorozatot imádtam.Gyakorlatilag ezt az egyet tudtam végignézni ennek legalább fordulatos

 24. A sorozat után ez nem nagyon érdekel. Vagyis pénzt nem adnék érte, de meglesném. (Az első évad jó volt, többi meg BAH.)

 25. “Na, amit tudok: mi fogunk majd szökni a Fox River böriből, Scofielddel kapcsolatban “”keressük az igazságot, miért rabolt bankot””, pár a sorozatból ismert történést a saját szemszögünkből látunk majd, a cselekmény pedig az első évaddal párhuzamosan folyik, ismert helyszíneken.”

 26. martin ezek egyébként engine képek? eléggé render gyanúsak szvsz.

 27. Érdekes…..de én messziről elkerülöm.

 28. A képek alapján Fox Riverben játszódhat,Sona abszolút nem ilyen.Ha egy új,alternatív sztori lesz az még jobb lenne talán,hiszen újabb fordulatokat is bele lehetne vinni a játékba.Ha a sorozat írói is részt vesznek a munkálatokban akkor a cselekménnyel nem lesz baj.

 29. SONA-t!!!!!!! 😀

 30. Biztos beékelik vmelik 2 évad közé. Első és második közé tippelem.

 31. Ha olyan lesz, mint az első évad, akkor várom!

 32. Én az egész sorozatot nem értettem. Amikor az első évad végén megszöktek, azt gondoltam, az a vége… 🙂

  • Első évadban megszöknek, a 2.ban menekülnek, a 3.ban megint ülnek, de a csonka évad végén megszöknek (az írósztrájk miatt csonka) majd a 4. évadban bosszút akarnak állni azokon akik az első évadban a börtönbe juttatták őket. Hát nagyvonalakban, ez a történet lényege. 🙂

 33. Imádtam a sorozatot, de ez a játék az eddigiek alapján nagyon alulmarad a sorozattól.

 34. Best volt nálam. Nagyon sajnáltam, hogy a Fox lelőtte. Annyira belevoltam őrülve a sorozatba, hogy vettem kintről ilyen Fox studió által kiadott eredeti Fox River rabinget. Áhh kész… Abban néztem a részeket. :DD

  • Én is szerettem a sorozatot. Kár a kapáért, de valahol azért le kellett zárni. A final break, pedig elég vontatott volt.A játékot egyenlőre nem veszem készpénznek, az Indy gamet is pár év után lőtték le, pár kép még nem biztosíték.De az is igaz, hogy ebben a formában elég érdektelen.Várjunk 2-3 évet hátha lesz addigra belőle valami.

 35. Ja, és állítólag benne lesz Scofield is, de nem főhősként.

 36. Am a sorozat is erről szól? Végig csak szöknek? xDD

  • nézd meg! 🙂

  • A sorozat az utóbbi évek legjobbja volt.Az első évadban egy börtönből szöknek meg de még ,hogy . Olyan izgalmas volt ,hogy 2 nap alatt daráltam le. A 2, 3,4, már uncsi volt egy kicsit.Ennél a gamenek annyi köze van a szökséghez, hogy egy börtönből kell megszökni. ügyes marketing fogás.Én valami olyasmire számítok mint a Greate Escape volt ps2- meg x-en.

 37. Apám, azt hittem ez a projekt meghalt. Amúgy Scofield nélkül nem is PB a PB. Képek meg teljesen jellegtelenek. :(Szemét.

 38. király, elöbb Fürész, most meg a Szökés!sztem jó game lesz!