Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Prince of Persia: The Sands of Time Remake – visszatér egy nagy kedvenc

Jövőre manipulálhatod az időt.

A korábbi szivárgások igaznak bizonyultak, ugyanis a Ubisoft Forward stream során a kiadó bejelentette a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et a jelenlegi generációra. Az alkotás minden szempontból a 2008-as eredeti újraalkotása – még a Herceg hangja is maradt Yuri Lowenthal -, csupán finomhangolták a harcrendszert és a kamerát egyéb elemek mellett. A játék során még az eredeti, a kalandot ihlető 1989-es Prince of Persia 1992-es Mac verziója is feloldható. (Érdekesség, hogy a régi móka híresen precíz animációi a motion capture – a színészek játékának felvétele, majd digitalizálása – elődeinek tekinthetőek, ugyanis az alkotó, Jordan Mechner testvérét videózta le mozgás közben, majd a videókat “körberajzolva” készítette el az animációkat – ez az úgynevezett rotoscoping technika.)

A Prince of Persia: The Sands of Time egyébként egy Hercegről szól, aki az idő manipulálását lehetővé tevő homok, valamint Farah hercegnő segítségével próbálja megfékezni a gonosz Vizír terveit. Hősünk ügyességi és logikai feladványokat old meg útja során és elátkozott, homokszörnyekké alakított katonákkal csap össze, miközben manipulálja az időt csatákon belül és kívül is.

A remake január 21-én jelenik meg PlayStation 4-re, az előrendelők pedig megkapják a Herceg eredeti ruháját, fegyvereit, és egy “klasszikus” szűrőt, amely más hangulatot kölcsönöz a kalandnak.

6 hozzászólás

Hozzászólás

  1. Már most félreteszem rá pénzt csak jöjjön a Warrior Within is!!!

  2. Ismét nem erőltette meg magát a ubifos… Pedig ez egy jó kis game volt.

  3. Ez valami borzalom ! Ezek az arcok és a karakterek korai ps3-mas játékok szintjén járnak, és elkérnek ezért 14 ezret ? Ne vicceljünk kérem !

  4. El se hiszem, hogy végre az Ubi kidob egy PoP-játékot. Persze nem új epizód, de ez is tökéletesen megfelel, sőt! Élvezet lesz játszani vele, és újra felfedezni a helyszíneket.

  5. jöhet a másik kettő is, köszi Ubi 😀