Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Prince of Persia: The Forgotten Sands – az első artworkök

A Ubisoft a mai napon kiadott három hivatalos látványtervet a Playstation 3-ra (PSP-re is) készülő [B]Prince of Persia: The Forgotten Sands[/B]-ból. A sivatag végtelen homokját, és az általa – meg sziklái által – körülölelt épületek jellegzetes színvilágát nagyon jól egyensúlyozzák az itt-ott felbukkanó zöld “oázisfoltok”, ráadásul a rajzok alapján igazán grandiózus méretekre és autentikus keleti hangulatra számíthatnak a rajongók.A “Sands of Time” sztorivonal új epizódja időrendileg a The Sands of Time és a Warrior Within közé kalibrálható, a fő konfliktus pedig a Herceg testvérének birodalmát érő támadás körül bonyolódik, ahová hősünk saját otthonát hátrahagyva kalandozik el. A herceg mozgáskulturája ugyanolyan gazdag lesz, mint ahogy azt az említett két korábbi epizódban megismerhettük, a cel-shaded grafikát pedig újra poligonosra változtatják.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. cukika

 2. igeretes

 3. Nagyon jó lesz!

 4. Jóféle 😀

 5. Kicsit bánom, hogy nem az új Prince-nek csinálnak folytatást, mert most kíváncsibb lennék arra, hogy azt hogyan folytatják.

  • “Most jön a mozifilm és gondolom meg kell támogatni egy gammel. Mivel a film az eredeti vagy úgymond a ps2 debütált Price feldolgozása ezért gondolom kiadták a parancsot-“”játékot “” belőle..Szerintem a cell-shead gamet is folytani fogják mivel elég jól fogyott…. és ez az ubisoft mindenből pénzt csinálnak…. nem annyira mint az Activison de ők is szeretik kifacsarni a gamereket….”

 6. Inkább húzzon a SoT felé, és akkor meglátom…

 7. megnéztem róla a videót ,hát mit is mondjak, a hercegnek elég durva feje van , kb a bionic commandos gyerekhez hasonlít úúú apám Remélem olyan lesz,mint a ww és megjelenés előtt kijavítják a fejét 🙂

 8. A mozifilm kedvéért gyorsan összedobott rész ,semmi több…

 9. Hiányolom a PS2-t, de valóban úgy tűnik, hogy érdemes darab lesz ez. Már alig várom.

 10. Na ezt szeretem. A képek alapján jó úton halad a project, tiszta Sands of Time feelnigesek a képek.

 11. Zsír. Most látom, hogy Wii-re is jön.

 12. De jo hogy lecserelik a cel-shaded grafikat. Nem mondom hogy azt nem szeretem, de a poligonost azert jobban.:)

  • Nekem nagyon bejött a cel-shaded megoldás. Amikor azon a nagy területen először megláttam a templomot, nem semmi volt 🙂

 13. Majd ugyanezek legyenek az ingame képek is. :$

 14. A sztori egyre jobban érdekel:PAz első kép engem a WW-ben lévő idő-vissza/előre pörgető teremre emlékeztet. 🙂

 15. PS2-es trilógiát imádtam, szép emlékek fűznek hozzájuk, remélem ez a rész is méltó lesz az elődökhöz.

  • nah hát igen. én egyedül attól félek, hogy olyan lesz mint a star wars. kiadnak belőle hatszázmillió részt. elő történet, utótörténet, háttértörténet, átírt történet, kiegészítőtörténet, párhuzamos történet, alternatív történet. újragondolt történet.de azért erre most kíváncsi vagyok. már annak örülök, hogy nem a PS3-as PoP vonalat folytatják.nah persze ha hagyják trilógiának a trilógiát az lett volna a legjobb, de hát ez nem az a világ. 😀

   • Igen, bennem pedig azért merül csak fel a kétely, mert úgy tudom a POP film is akkor jön amikor a játék. Ezért megfogalmazódott bennem, hogy nem-e a film által keltett hullámokat akarják-e meglovagolni egy összecsapott POP résszel!?

   • “Én is furcsálom, hogy betették a két rész közé, hisz a második részben ezt az idősíkot sikerűlt “”eltörölnie”” a hercegnek. Szóval, most egy nemlétező múltat/idősíkot kell majd végigjátszanunk?:)”

 16. Szép-szép, de hát melyik artwork nem szép =)

 17. Az ártwörkök szépek, a sarokban a PSC logo meg nagyon diszkrét, mutatós, elegáns… Egyszóval fasza.A játék már előre sem izgat ( ahogy eddig egyik része sem… mondjuk egy The Sands of Time beszerzésén erősen agyalok – mert az valóban tetszett )

 18. nah ez nem is hangzik rosszul. sőt. jó is, hogy kiegészítik. hisz arra nem is tértek ki nagyon, hogy a kettő között mi volt.illetve a menekülés meg öldöklés volt, azt tudjuk.de ugye a fiatal hősszerelmes srácból 9 év alatt egy harcedzett, kemény, pasi lesz.kíváncsi vagyok. :)bár azt nem tudtam, hogy volt testvére.