Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Primal – PS4-en is játszható lesz a kiváló kaland

[U]A jó hír:[/U]Az amerikai PlayStation Blog híre szerint több más cím mellett PS4-re költözik a PlayStation 2 éra egyik legkiválóbb kalandja, a [B]Primal[/B] is, amiről az 576 Konzolban olvashattál tesztet [I]ezer[/I] éve.[U]A “rossz” hír:[/U]A játék nem remake lesz sajnos, de még nem is remaster. PS2 Classic kategóriában jelenik meg, azaz az eredeti, 2003-as látványvilágot kapjuk – ettől persze a frenetikusan tálalt sztori és a remek játékmechanika még nem csorbul semennyit.Íme az eredeti trailer![YOUTUBE]9GfIbRcskAQ[/YOUTUBE]…és az “új”.[YOUTUBE]cXe0pB-iLeU[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mai napig meg van,de abba lett hagyva na majd egyszer újra neki állok.

 2. Fent van, 3090ft plus nelkul

 3. azért tehettek volna bele egy kis bővítményt…

 4. Szerintem bizonyos tekintetben a God of War előfutára volt ez a játék, egymást váltották a nagy harci jelenetek és a fejtörők, megspékelve mindezt a varázslatokkal. Mondjuk igaz itt két szereplőt is lehet irányítani.

 5. Kétezer párszáz forint store-on,nem pénz érte,nagyon király volt anno…na persze a mai indiánokkal nem veszi fel a versenyt…ja,de!

 6. A US Store-on tök régóta jelen van a játék PS3-ra, én be is szereztem. Érdekes lesz a PS2-es verza PS4-en…?

  • Szerintem nem. (vagy nem tudom mire célzol konkrétan) Lesz trófea támogatás meg natív full HD, kb ennyi, ezen fel teljesen emulált lesz az egész. Kicsit fájó, hogy nem javítanak semmit se, de még így is érdemes lesz beszerezni, pláne akinek kimaradt. Anno megvolt, de eléggé kopottasak már az emlékeim, biztos jó lenne újra játszani vele.

   • Én nemrég elővettem, ha a külsőt a maga korában nézzük, a tartalom abszolút a maga mögé utasítja a maiak nagy részét is. Meglátjuk, mivel nyújt többet a PS4-es. Furi, hogy ez egy Sony exkluzív játék, és mindenki imádta, mégsem vitték tovább. Nem csoda az sem, hogy most sem pimpelik fel. Pedig akkora pénzeket, fejlesztőket rakva mögé, mint az Uncharted mögé, ma kb. fej-fej mellett lenne a két sorozat, és ez lehetett vna akár a Sony másik zászlóshajója.

    • A Sony atepitette (ertsd: kiherelte) a fejlesztoket es a Guerilla tesverfejlesztoive valtak (Guerilla Cambridge neven futnak). Ok csinaltak anno a Ghosthunter-t (kimaradt sajnos) es a MediEvil 1-2-t is. Jo kis studio voltak.Mind a Primal, mind a Ghosthunter csunyan megosztotta a nyugati sajtot. Azt nem tudom milyen eladasokat produkaltak. Nem hiszem, hogy valaha is feltamasztjak ezeket a sorozatokat. A fejlesztoktol sem fogunk sok jot latni szerintem: jelenleg egy minden kreativitast mellozo Rigs nevu PSVR cimen dolgoznak.Kicsit hasonlit ez az egesz ahhoz, mint ami a Rare-rel tortent. Az is egy rohadt szomoru tortenet…

     • Szerintem ez nem így van.

     • Lehet. Nem latok a dolgok moge. Valoszinuleg jo oka volt a Sony-nak megtennie ezt a lepest. Neked mi a velemenyed errol?

     • Az, hogy ezek a stúdiók nagy nehezen kiizzadtak egy-egy PS1 játékot, de PS4-es szoftvert már nem tudnának összerakni csak 10 év alatt. Ha a Ubisoft a 300+ emberes csapataival csak bughalmazokat épít, amiket hónapok múlva a kiadás után sikerül úgy-ahogy gatyába rázni, ezektől mit várnál?

 7. Egy Remaster kellett volna minimum . Így kimarad , PS2-n végigtoltam.

 8. Örültem volna,ha felújítják,trófeákkal megpakolják.Minden évben végigtolom legalább egyszer.Az 576 tesztet a mai napig nem tudtam elolvasni 🙁 De gondolom 1010 🙂

 9. Áóó. Így maradok a Ps2-nél. :(Legnagyobb kedvencem volt a generációban, egy remastered hatalmas lett volna.

 10. Egyik kedvenc játékom volt PS2-re,végig is vittem.Nagy becsben tartom a Shadow of memories mellett a polcomon.De így kiadni újra szégyen gyalázat.

 11. Fúúú annó emlékeim szerint valahol bebugosodott a játék nekem és nem tudtam továbvinni. Asszem valami ledőlt romos épületnél.

 12. Nekem sem jött be anno… félbemaradt.

 13. Kimaradt anno…

 14. még több ilyet, kell ez nagyon….(ebben a formában)

 15. Szerintem a harcrendszer/mechanika retek, de irtó jó kaland volt!

  • “””a harcrendszer/mechanika retek””Ha jól emlékszem, pont ezek miatt alig vártam már, hogy vége legyen. Bőven elég volt belőle egyszer :)”

 16. nem játszottam végig anno.

 17. Mekkora mák, hogy van egy gyűjtői PS2 Fat-om… Ez is megvan..Viszont soha nem értettem, hogy ez miért olyan kurva nagy játék… ?

 18. nem játszottam vele, így meg pláne nem fogok.

 19. Játszottam vele,tetszett is,de nem emlékszem belőle semmire:D

 20. “A Primal-os 576 Konzollal lettem rendszeres olvasoja a magazinnak. :)A jatek annyira nem fekudt nekem anno. Nagyon nem allt hozzam kozel akkoriban ez a darkos, metalos tema. Na meg az a kurva vizi vilag… Jahajj. Felbe is hagytam, de nem emlekszem hol.Ennek ellenere egy ideje mar szeretnem “”potolni”” a jatekot, ugyhogy ez jo hir. Egy remaster megjobb lett volna.”