Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Prey – lépj a Talos I fedélzetére

[i]A Talos I-et idegen lények rohanták le és a te feladatod megállítani a Typhon megszállókat, mielőtt elpusztítják az emberiség eddig ismert formáját. A harcra való felkészüléshez kiadtuk a [b]Prey[/b] első óráját felölelő demóját PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Te vagy az emberiség utolsó – és egyetlen – reménye. Öltsd fel TranStar uniformisod, lépj a Talos I fedélzetére és tapasztald meg a Prey első óráját még a teljes játék május 5-i megjelenése előtt! A demó alkalmából kiadott új előzetes itt tekinthető meg: [youtube]lilD7XougOE[/youtube] A Prey Demo: Opening Hour keretében Morgan Yu vezető tudós bőrébe bújva léphetsz a Talos I fedélzetére, aki egy olyan tudományos áttörésen dolgozik, ami örökre megváltoztathatja az emberiséget. Azonban ami az első izgalmas munkanapnak indul, gyorsan sötét fordulatot vesz. Idegen lényeg rohanják le az állomást, akik a legénységre vadásznak – köztük rád is. Ha ezek a lények elérik a Földet, az eddig ismert élet véget ér. Rajtad áll, hogy felfedezd a Talos I rejtélyeit és megvédd a világot a Typhon fenyegetésről. További hasznos információkért látogass el a [a https://prey.bethesda.net/]https://prey.bethesda.net/[/a] oldalra, hogy felkészülten nézz szembe a megszállókkal. A 2017. május 5-én PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra megjelenő Prey egy nagyra értékelt sci-fi akció-FPS, ami az Arkane Studios fejlesztésében – a díjnyertes Dishonored sorozat megalkotói, melynek első része elnyerte a 2012-es ’Év Játéka’ díjat, folytatása pedig a kritikusok által elismert Dishonored 2 – készül.(sajtóközlemény)[/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. rákukkantok milyen

  2. Kipróbáltam a demót, szerintem teljesen rendben van! Nem fogom meg védeni a játékot, hiszen nem jöhet be mindenkinek minden!

  3. Még a neve se adja el. LOÁLKAAAAAA

  4. Leszedtem a demot, hát ez nagyon gyenge lett minden tekintetben, a grafika az mi az már??? Az elödje is szebb volt ennél, nagyon kezd gáz lenni a Bethesda, nem mintha eddig jók lettek volna:)

    • Sajnos tenlyeg vergagyinak tunik az egesz. Meglassuk milyen lesz a fogadtatasa, de szerintem en ezt most ki fogom hagyni. Kar, pedig vartam.

  5. Te jó ég micsoda sztori. Ezen nem sokat gondolkodtak….miért akarnak minket folyamatosan kipusztitani az idegenek? Miért fáj az univerzumnak ez a 8 milliárd ember?…. persze ettől lehet még jó a játék de nem túl egyedi a már ki tudja hányadik után!

  6. Nekem a Dishonored 1,2 etalon úgy hogy muszály!!!