Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Portal 2 – halasztás

[26505] A [I]Half Life[/I] sorozatot fejlesztő csapattól, a [B]Valve[/B]-től ugyan egyáltalán nem szokatlan az, hogy a nagyon ritkán megjelenő termékeiket halasszák – ezzel is húzva milliók idegeit -, ám az már igen, hogy csak egy-két hónapot csúsztatnak az eredetileg beharangozott időponthoz képest. A PlayStation 3-ra is megjelenő logikai FPS-sel, a [B]Portal 2[/B]-vel azonban most így tesznek. A korábban bejelentett februári startot a fejlesztőcsapat két hónappal későbbre, [B]április 22[/B]-re dátumozta át.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Majd kijön.

 2. Április elsejére kellett volna xD

 3. “Nekem az E3-as ízelítő nagyon tetszett, mint ahogy az első rész is!Viszont még mindig nem értem hogy miért erre “”pazarolják”” az idejüket és miért nem a HL3 vagy ep3-ra!”

  • “Én sem értem, mert a biznisz a lődözős -csak reflexeket mozgató- baromságok iránt van, egy ilyen logikai program kevés embert köt le. Sokkal jobb, ha mutatják nekik az irányt, mert ha egy percnél tovább kell gondolkodni a továbbjutáson az kínzás! Hihetetlen, kiváncsi lennék hova jutunk 2100-ra, mert a mai fiatalok többségének már a 7×8 kiszámolása is megerőltető számológép nélkül. Huhh ez kijött belőlem, valszeg a “”pazarékol”” szó ütötte ki a biztit! Sorry. 🙂 A lényeg:Én azért roppantmód örülök, hogy erre pazarolják az idejüket.:))”

   • A HL-nek még mindig kultusza van, talán nem véletlenül. Itt nem a fejtörésről van szó hanem a játék élményről, a sztoriról ami már nagyon hiányzik nekem, meg szerintem még sok millió gémernek is.Aki szereti a shootereket az már agyhalott zombi vagy mi?:SNem vitatkozok, megértelek én téged, csak az vesse rám az első követ aki szerint a HL egy szar játék, és aki csak logikai gammákat tol!Bocs hogy ez kijött belőlem!

    • Semmi gond csak épp jó ha 2 évente megjelenik egy használható logikai játék, míg a két kezemen nem tudom megszámolni a havonta(!) megjelenő shootereket. Erre jössz, hogy pazarolják itt az időd és faszért nem csinálnak még egy shooter-t. Nem azzal van baj, hogy valaki szereti a shooter-t hanem azzal, hogy -tisztelet a kivételnek- kerül minden olyan progit ami icipicit is megtornáztatja a kobakot. Én sem csak logikait tolok, de mivel épp küzd a fentmaradással a stílus -asszem leírtam miért- jó lenne ha jobban örülnél, különösen egy ilyen gyöngyszemnek. :))))Ja és nyugi a valve is pénzből él, lesz HL3 is….elöbb mint még egy logikai pazarlás.

     • teljesen egyetértek veled. :)az viszont már kicsit b*ssza a csőröm, h a hl episode 3 még sehol… >_<

     • “Látom még mindig nem érted!A HL nem csak egy “”szimpla”” shooter! No mindegy…Abban viszont igazad van hogy túl sok manapság az agyonra lebutított mész-lősz mész-lősz marhaság (lást most az új COD meg MOH) viszont az nem igaz hogy nincs a piacon értékelhető logikával megáldott stuff, hiszen itt van az új Castlevania! Igen ötletes és néhol igen komolyan elgondolkoztató rejtvényekkel van megáldva, marha jó! Látom értékeled a játékok ezt a tulajdonságát, ha még nem próbáltad ki a játékot akkor ne pazarold tovább az idődet hanem vedd meg, nem fogod megbánni!:)Egyébként a “”pazarolni”” szót csak azért használtam, mivel a HL2 ep 2 folytatását már cirka 4 (!) éve várjuk, ismerve a Valve mindig is lomha tempóját kissé idegesítő hogy nem az első számú játékukkal foglalkoznak!Igaz olvastam már több helyen is(Magyar és külföldin egyaránt) hogy a HL3 és a Portal története erősen összefügg, az episode 3-ban állítólag előkerül majd a teleport fegyver, szóval nem CSAK egy szimpla hülye shooter lesz!:p”

     • A HLben még mindig vannak logikai részek. Leginkább fizikai dolgok. Az agyatlan shooter meg a CoD. Na abban nem kell gondolkozni 😀

 4. Csak megjelenik, mert mintha balhé lett volna e körül is ? Lemezes kiadás lesz vagy PSN-es ?

 5. Jól teszik.Erős az év eleje.