Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Polyphony Digital – videotúra a Gran Tursimo fejlesztőjénél

Vannak fejlesztőstúdiók, melyek kiváló játékokat készítenek, és vannak olyanok is, melyek nem csak magas szintű munkáikról ismertek, de mint [I]emberek[/I] is igen hihetően adják el magukat. Ilyen csapat a japán Polyphony Digital is, akik immár évtizedek óta dolgoznak a világ legjobb videojátékos autóverseny sorozatán, a PlayStation exkluzív Gran Turismo-n.Kazunori Yamauchi rendező / producer – aki a stúdiót kezdetektől fogva irányítja – egy igazán kiváló ember, egy élő legenda, akinek nagyságához maximum olyan félisteneket lehet mérni, mint Hideo Kojima.A PlayStation Blog csapata elutazott hát Japánba, hogy testközelből szemrevételezze a mester munkakörnyezetét.[YOUTUBE]75hq3FW7S9w[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én már a 6-ot is kihagytam olyan gyenge volt az 5, viszont a legutóbbi E3-as trailer jól nézett ki ebből, szóval várós.

 2. Ez lenne a hangstúdió? Így már mindent értek.

 3. Pont azt számoltuk a múltkor, hogy az a pár darab kormány ami ott van az olyan 4 millió forint kapásból. 😀

 4. Én hiszek neki. Eddig sem okozott csalódást…

 5. Ezek mellett mit akar a forza, project cars meg a többi lelkes amatőr?

 6. kituno munkahely ha nem akarsz dolgozni….

  • Mert ők nem dolgoznak?

   • Nemnagyon. Ha dolgoznanak akkor mar tavaly november ota nyustolhetnenk…Betaban is issze vissza modositgatnak… Nem most kellene kigondolni mit hogyan is akarnak. .

    • Ez a baj a maximalistákkal, hogy nagyon nehezen mondják azt, hogy kész. Yamauchi gondolom még abba is beleköt, hogy a hátsó lámpa íve 200%-os nagyításnál szögletesedik.

     • Aham. Akkor ezek szerint soha nem fog elkeszulni mert mindig van amit lehet maskeppen csinalni vagy itt ott javitani csiszolni.Felre ne ertesd, en is nagyon varom de, hogy meg most se jarunk aranylemez kozeleben sem az bosszanto. Remelem gamescomon kapunk uj infot es vegre tenyleges megjelenesi datumot

     • “Sajnos ez van.””Egy program soha nem készül el, csak a fejlesztését hagyják abba.””Ha hamar hagyják abba akkor lesz belőle bughalmaz, ha meg később akkor van rá esély, hogy nem érzed magad bétateszternek.”

    • “Megértem én, hogy nehéz kivárni a világ legjobb autóverseny játékának új részét, de addig játssz mással. Ezek a “”nemdolgozó”” emberek eddig letettek 6 játékot az asztalra, meglesz a hetedik is.”

     • lehet nem is vennem ennyire fel a dolgot ha adtak volna beta kodot de 5 accountból egyre se kaptam…. sony hungarynal szerezhetne nekem valaki mert ennek a csicska konzolvilag ricsinek is inteztek amúgy god is kapott kodot? az ilyenek miert kapnak kodot? 🙁

     • Értelek. Akkor ez egyfajta sértett rinyálás. Igazából én vagyok a hülye, hogy még mindig nem tanultam meg, hogy minden rinya erre vezethető vissza.

     • Persze.Rinyalas meg felhuzza az ember magat ilyen faszsagokon hogy nem kapsz kodot minden mas lokdosodos troll kis kocsog, a masik amin felhuzom magam, hogy a kommunikacio a pd szamara ismeretlen, bent ulnek a kis barlangjukban aztán fel evente egyszer kijonnek a fenyre kiadnak egy videot amiben gyakorlatilag semmi info nincs, majd visszabujnak megint.:(

     • “”” Akkor ezek szerint soha nem fog elkeszulni mert mindig van amit lehet maskeppen csinalni vagy itt ott javitani csiszolni.””Mindezek fényében, hogy még nem is próbáltad, az ilyen megjegyzések különösen viccesek.”

     • Azert figyelem mi tortenik a betaban. Binderrel mindig megdumaljuk mi valtozott mi lett jobb mi lett rosszabb…Szoval nincs benne semmi vicces.A gt5-nel megtanultuk a lecket…

     • Nem tudom, ez megnyugtat-e, de pl. a PSC sem kapott hivatalosan kódot.

     • Es nem hivatalosan? xDNyugtatni most a crash penteken fog megnyugtatni 🙂

     • Semmilyen formában sem kaptunk kódot. Ez, hogy itt mi bármiféle előnyt élvezünk, csak az ilyen GOD-féle szellemi fogyatékosok fejében van meg.

 7. Veszek majd Neki egy RACING SEAT-et szegénykémnek ne azon a kis hokedlin kelljen már játszania, persze előbb magamnak..Dinamikus napszak és időjárás nélkül, ki se adják!

  • Nekem csak úgy kell ha lőni is lehet majd az autóval!

   • “:DD Mi mást tudnál csinálni?Ha a gamer365-nek dolgoznál akkor meg a Forza-t lennél kénytelen dicsérgetni, ha tetszik ha nem..Én mint független olvasó, nekem viszont lehet önálló véleményem:Még 4db Forza játékot kapott a boxos oldal, addig GT-ből egy fog jönni…majd…. ez már magában is kicsit kellemetlen így hogy PS-es vagyok..Arra is mérget vehetek, hogy minden megfog látszani ezen a GT-n a Forza-hoz képest, csak az nem hogy ez már 4 éve készül..Forzában lesz dinamikus időjárás, pedig az nem 4 éve készül! Itt hogy mi lesz, még szerintem ők sem tudják… Itt per pillanat elmegy a hang játék közben a bétában, ez a szitu! Van egy olyan érzésem, hogy nem fog ez kijönni idén, főleg ha kiadják a Forza 7-et október 3-dikán, és azt kipróbálják esetleg ezek a maximalista és gyors urak, azonnal el is tolják a megjelenést..””Maximalisták”” :DDD Maximalista Úr egy hokedlin ül és úgy játszik a játékával…Egy hidraulikus szimulátorban kéne nyomnia, de minimum egy durva versenyszékben! Értem én, hogy neked így is úgy is ragyog a rozsda.. de azért na!”

    • “Nem szokásom parancsra dicsérgetni / lehúzni. Errefelé ez nem is divat.Leszarom a forzát, csupán azért írtam, mert pár-sok éve a forzásokhoz odament pár PD-s ember valamelyik E-expón és “”jegyzeteltek,”” mire a forzás kis köcsögök elhíresztelték, hogy a PD tőlük lopkod ötleteket.Nyilván ha időjárás szimulátort csinálnának vagy hidarulikus hintaszékeket, esetleg versenyszéket, akkor az lenne a szempont. De ők autók vezetését modellezik le az autókkal együtt.”

    • Kiérdemelted megint a jegyed. Hess.

    • Végül is a Forzának egy új konzolgeneráció és pár év kellett ahhoz, hogy megvalósítsa azt, amit Kazék már sikerült PS3on. XD

    • Azért az Forza 7-nél sem lesz fenékig tejfel minden. A GT planetes emberek akik az E3-on kipróbálták az F7-et annyira azért nem voltak elájulva a fizikájától, meg a vezetési élménytől. Oké hogy gyönyörű lesz az F7, de azt is kiemelték, hogy a realisztikus látványhoz a GTS közelebb áll (ami szvsz látható is ha néz az ember egy F7 videót).Na meg ott a sokak által hangoztatott dinamikus napszak és időjárás, amiről azóta keringenek olyan pletykák, hogy ugyan úgy csak bizonyos pályákon lesz elérhető mint az F6-ban az eső és éjszaka, nem az összesen (állítólag, majd ha kész tény lesz). Továbbá a GT Planetes emberek azt tapasztalták az E3-as demóban hogy nem is volt az a napszak és időjárás annyira dinamikus mintsem scriptelt, értsd akárhányszor tolták végig a demót mindig ugyan az történt, ugyan úgy hevesen esett majd a végére abbamaradt az eső és kivilágosodott. Persze ez még csak egy demó, és még van idejük megcsinálni Novemberig. De egyelőre még ott is csak ígéretek vannak inkább mint kész tények.

    • Még 4db Forza játékot kapott a boxos oldalJobban mondva kettőt, mert az 5 félig kész játék volt, amit átneveztek később a kész 6-nak. A Forza Horizon 2-3 detto, ráadásul olyan árkád a GT-hez képest, hogy azt hittem a Need for Speeddel játszom. Fasorban sincs a GT-hez egyik sem.

    • “””Itt per pillanat elmegy a hang játék közben a bétában, ez a szitu! “”Igen? Ezt honnan vetted? Én beleraktam párezer órát a bétába, ilyen egyszer sem történt…ahogyan a barátaim közül sem számolt be ilyenről senki…pedig ejzi kivételével mind kaptak kódot…”

     • Pedig igaza van,nekem futamon hangosítani kell a fülest,és ha valaki közel van hozzám vagy ütközöm akkor az én motorhangom nem is lehet hallani.

     • Egyrészt a GT5-6-ban is szarul volt megcsinálva a motorhang, versenyen egyszeruen nem volt elég erős a mi verdánk hangja.Itt mondjuk ezt én nem tapasztaltam.Sehol sem kellett soha hangosítanom a fülest sem.A másik hogy ő azt irta, elmegy a hang…az nálam azt jelenti hogy off! Nulla. De ilyet én nem tapasztaltam. Hallottam róla, de ez csak bizonyos embereknél forduhatl elő. Ki tudja miért.

     • Azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy real life ez pont ilyen!!!Volt egy régi dokumentumfilm és abban az egyik versenyző ezt mesélte…hogy az autóban ulve azt sem hallotta hogy egyáltalán az övé megy e! Úgy elnyomja a többié. Emlékszem, mert pont ez jutott eszembe…hogy ez a GT-ben mennyire zavart…xD

     • De ez engem akkor is zavar,néznem kell hogy mikor váltsak pedig mindíg hangra váltok.

    • A hidraulikus szimulátor ülés végül is minden háznál van, aki autóversennyel játszik anélkül bele se fogjon. Ha meg annyira szimulátorozni akarsz akkor ne a forza-t emlegesd, mert akkor a konzolokat felejtsd el. A PD-nél régebben is az volt a cél hogy ha lehet minél több embernek eljuttassák a versenyzés élményét, ha lehet kormány nélkül is. Persze azzal az igazi, meg értem én hogy ez most szimulátorosabb akar lenni aztán majd meglátjuk. Rossz tuti nem lesz, de van akinek a szar se elég büdös.