Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – van egy harmadik CoD fejlesztő is

[14629]A L.A. Times igen [A http://www.latimes.com/business/la-fi-ct-duty18-2009nov18,0,5238209.story]terjedelmes cikkben[/A] foglalkozik a lassan világhisztériává dagadó Call of Duty jelenséggel. Míg más források arról írnak, hány tízmillió dollárt (kb. 37 millióról szól a nóta) kaszált Bobby Kotick Activision nagyfőnök 5 nap alatt, addig az L.A. Times egy új információt – bejelentés nélkül mi csak pletykaként kezeljük – is bedob a köztudatba: eszerint a kiadónak az Infinity Ward és a Treayrch mellett egy harmadik(!) CoD fejlesztő is dolgozik.Jövőre ugyebár a Treyarch a soros a World at War 2-vel, amiről azt mondják, Vietnámban is játszódhat, és komoly konkurenciája lehet a Modern Warfare 2-nek. Arról azonban, hogy ki az új csapat és pontosan mit hegesztenek, egyelőre nem szól a fáma.No, de most jön a lényeg: egy Activisionhöz közeli, meg nem nevezett forrás azt állítja, a kiadó be akar szállni az M(assively)M(ultiplayer)O(nline) stílusba, mégpedig a Call of Duty franchise-zal! Tömegjelenetes FPS egy nyitott világban – vagy mi lehet ebből?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem tetszik az MW2, bár az tény hogy a sztorimód hiába van tele jobbnál jobb pályákkal, gyatra, lehetett volna valami izgalmas, fasza történetet kerekíteni köré. A Graf fejlődött, bár nem annyit. Sokat tanulhattak volna a KZ2-ből a fejlesztők, ahogy a Guerilla pedig irányítás, változatosság, és egyéb terén tanulhatott volna az Infinity-től. Szerintem valahol a kettő helyes, arányos ötvözéséből születne meg minden idők legjobb háborús, multis FPS-e.

 2. Vietnámit akarok! PS2-n volt ilyen témájú utoljára, amire emlékszem.

 3. szerintem elég ez a két csapat is ,

 4. Annyira feleslegesek már ezek a COD-ok. Még hány bőrt akarnak lehúzni róla? A minőség meg folyamatosan csak romlik, a MW2-nek is milyen ratyi már a grafikája a mostani játékokhoz képest. Rövid is, tele van scriptekkel, semmi szabadságérzet nincs benne. Többet én se adok ki érte pénzt az biztos, de szerintem sokan vannak ezzel így…

  • szerintem kopizd ezt a hszt és majd jövőre mikor újra megvetted a Cod aktuális részét: két elmorzsolt könnycsepp közt bemásolhatod újra.

  • Végre valaki, én is megláttam a játékot és meglepődtem milyen csúnya.

   • Vannak sokan,akik szerint ez a resz igy nem kellett volna inkabb.Csak nem irkalnak,mert az emberevo fanok mar mindenhol ott somfordalnak,es reszlgetik a billentyut.En ketszer is meglepodtem a kozossegen az elmult honapban.Az elso a GoW3 demot vegtelensegig istenito es azokat korbeimado emberkeken,masodjara meg az MW2 hasonlo emberkein.Szerintem mindket esetben az elozo reszt adjak el ujra gyakorlatilag,csak a sztorit kellett atirni kisse,de fejlodes az abszolut nem tapasztalhato.

 5. WaW2 jöhet pláne ha Vietnámos lesz!

 6. Kivárják, hogy teljesít a MAG. Utána lépnek.

 7. Martin ,megtudnád mondani kb. mennyi lehetett a költségvetése a MW 2-nek ?Én olyan 40 000 000 $-ra sacolok nem többre,ez zsebpénz ahhoz képest amekkorát kaszálnak…

 8. Acéget ismerve el tudok képzelni egy mmo-t,de tuti elöfizus lenne.Söt jövöre,lehet a WAW 2 multija is havidíjas lesz.

 9. Lehetséges, hogy a 3. csapat hegesztené az MMO COD-ot. Aztán majd rá 1-2 évre jön egy negyedik team, akik egy új, harci-gokartos gamét, a COD: Modern Racing-et csinálják.

  • aztán majd jön a Cod: szájharmónika hero, amiben 4 gomb nyomkodásával a fronton megfáradt bajtársakat kell jobb kedvre deríteni.

 10. Nagy a káosz, szóval egyenlőre a WaW2 jöjjön. 😛

 11. hát vmerre fejlődjenek,mert perpill az a képlet,hogy minden évben kapunk egy részt, más filmekből összehalászott dögös scriptekkel…iránytás ugyanaz,játékmenet ugyanaz a run&gun lövölde…én jövőre már biztos nem veszem meg..

 12. A modern warfare 2 is lehetne egy MMO amibe bónuszként megkaptuk a story módot! 🙂

 13. Én azt olvastam valahol, hogy készül egy külön rész az MW2 egyik mellékszereplőjével. A játékban csak Ghost néven futó katonáról szólna a történet, és elviekben már folynak a komoly előkészületek.

 14. First Post!Nem semmi a kép 😀

  • Nem mellesleg pedig jó a cikk Martin!Ezek szerint téleg soha nem lesz vége a COD sorozatnak(na nem mintha ez baj lenne 🙂 ), hisz (szvsz) már csak azért is csinálnak majd egy új részt a fejlesztők, hogy a másik fejlesztőcsapatnak bizonyítsanak(vagy rossz a gondolatmenetem?)