Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – újra kiadják a Shadow of the Colossus-t

Egy a “pletykánál” valamivel több valóságtartalmú hír bukkant fel ma a neten: több japán szoftverkereskedő is 2010. február 4-i időzítéssel listázta be a Playstation 2-es [B]Shadow of the Colossus[/B] “újragyártott” verzióját, amely a [B]The Best Edition[/B] sorozat részeként jön majd ki. Arról sajnos nincs információnk, hogy a game tartalmaz-e valami bővítést az eredetihez képest, viszont források szerint az újranyomás egyfajta “kedvcsinálónak” értelmezhető Ueda következő, immár Playstation 3-as szoftvere, a The Last Guardian előtt.Talán most már bejelentik a The Last Guardian konkrét megjelenési dátumát is?

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Lehet, hogy megvenném, bár most már jobban várom a The Last Guardian-t.

 2. Én is nagyon örülnék neki. Tuti beszerezném.

 3. “Fáj látni, hogy egyesek még ha tudnak is olvasni, a szövegértéssel már komoly gondok vannak. Hányan kérdezték meg, hogy most ez PS3-as remake lesz? Brrr. Egyébként is csak jap-only megjelenésről van szó, tehát kár mondani, hogy “”hú most akkor megveszem””.”

 4. “Arra esetleg nem lehet számítani, hogy feltuningolt változatban kiadják PS3-ra? Olyan “”GOW Collection módra””.Mivel elég jókat hallottam erről a játékról, viszont nekem kimaradt PS2 korszakban :/Nem is értem magam!Se ezt, se a GOW-ot nem szereztem be még akkoriban.Azt hiszem, mert elég rosszul értesült voltam még akkor, hisz nem olvastam az ehhez kapcsolódó újságokat, nem látogattam az efféle weboldalakat.”

 5. de egyébként most már tökre kíváncsi lettem, hogy milyen bővítést tartalmazhat. mert akkor valószínű valamivel csak kiextrázták.a történet terén lehetne. 🙂

  • Amit én hiányolok az talán a környezet ürességében rejlik persze annak is meg van a hangulata de például több élőlényt nyulak őzek medvék tudom is én. Hogy barangolás közbenlegyen mit csinálni nem feltétlen vadászni rájuk megfigyelni őket tudom is én majd kitalálja Ueda mit művel, 🙂 most már én is kíváncsi vagyok.

   • értelek ám. csak szerintem meg pont így volt tökéletes.hogy egyedül, magányosan barangoltunk abban a világban a mezők és erdők között, a sivatagban és sivárságban. megnyugtató volt. számomra így volt természetes. maga a történet szempontjából is. ott halott kedves(?), egyedül küzdünk érte, felkeresve és az egy egy külön kis terület / világ kolosszusainak nyugalmát megzavarva. valahogy hozzátartozott ez a hely feelingjéhez.viszont a Last Guardian-ban már lehet, hogy több élet lesz olyan téren, ahogy te szeretted volna.mert ha fejben összehasonlítjuk egy kicsit, akkor ez lehetséges szerintem.majd meglátjuk. 🙂

 6. Ez most azt jelenti, hogy olyan formában fog megjelenni minta God Of War I. II. ?

 7. Az enyém is eladósorban van. Egyedül ezért sajnálom eladni a PS2-met. De közel már a Guardian!

 8. AAztaaa!! Kell kell kell….!! AZ egyik legjobb game volt amit valaha láttam! 😛

 9. 🙂 Most megveszem!

 10. én meg megvenném ha lenne hozzá ICO is, mert az beszerezhetetlen !!!

 11. MEgvenném ha nem jácccccottam volna szarrá PS2őn:)

 12. ha ez igaz akkor nemhiszem h lesz újrakiadott sotc és ico ps3-on. bár annak több értelme lenne mint újrakiadást csinálni ps2-re.bár nekem tökmind1 mire adják csak csapjanak még hozzá vagy 150 kolosszust. 🙂

 13. Nekem a PS3-am tolja a PS2-es játékokat. Viszont a SotC megvan. 🙂 Az ICO hiányzik. 🙁

 14. szerintem így lesz.fogadjunk! 😀

 15. PS3-ra még érdekelne is, talán.

 16. Én a játék első megjelenésekor valamiért nem vettem tudomást róla.A Csendes város című filmben láttam meg, hogy miről is maradtam le. Hála ENKI-nek már pótlom a mulasztást. Nagyon jó.

 17. EU-ban : PlatinumUSA-ban : Greatest HitsJAP-ban : The Best Editionugyanaz mindegyik.

 18. A kivágott kolosszusokat beletehetnék legalább time trial-ként.

 19. azt úgy értelmeztem, hogy a -PS2-es SoC-t adják majd ki PS3-ra.de akkor vágyálmaimat vetítettem ki. 😀

 20. Playstation 2-re újra kiadni nem sok értelme van szerintem, adják ki PS3-ra feltuningolva, annak lenne értelme.

 21. Az zsír lenne! 🙂

 22. Ez a játék nagyon megérdemel egy újra kiadást szvsz.

 23. En az ICO-nak orulnek.sokkal jobban tetszett,mint a SotC.

 24. huh basszus ez de jó hír.tök sokszor gondoltam rá én is + mondták nekem mások is, hogy milyen frankó lenne ha kinyomatnák nagyban, még szebb, csudibb változatban.nah tessék. 🙂

 25. Örülnék neki, mert anno kimaradt teljesen nekem a game.

 26. Ha Ico is jön hozzá megveszem, tulajdonképpen egyikkel sem játszottam

 27. Miért nem inkább egy Blu-ray-re nyomják ,felturbózva HD-ben a ICO-val együtt ? 🙁

 28. Ez nem lehúzás, azoknak szól akik anno nem vették meg és már nem tudnak hozzájutni. A gow collectiont is ezért adták ki, meg hogy aki eladta már a ps2-jét az is tudjon játszani az ilyen klasszikusokkal. Szerintem a gow sikerét látva tuti hogy lesznek még ilyen megjelenések, csak idő kérdése mert azért biztos van munka vele hogy HD-be átalakítsák a textúrákat. Meg hát a megjelenést is mindig az új részek megjelenéséhez igazítják, hogy ezzel is meghozzák a kedvünket a vételhez 🙂

 29. Csatlakozom az előttem szólókhoz.PS3-ra mind 2 Ueda gyöngyszemet HD felbontásba grafikai turbóval és trófeákkal.Biztos venném.

 30. Mondjuk ha felhúznák az egészet HD-be, azt megnézném 🙂

 31. Én még nem toltam ezt a gémet de jónak mondják.

 32. Ne újra …újat.

 33. Ha már újra kiadják, igazán kiadhatnák PS3-ra. Nem re-make, simán re-master. Akinek van PS2-je az valószínűleg már kitolta. PS3-as tábort lehetne befűzni vele most.

 34. “Jah ha valaki nem tudná, a “”PlayStation 2 The Best”” a Platinum (EU) és a Greatest Hits (USA) japán megfelelője. A japánoknál nem ritkaság sok-sok évvel később is szoftveres támogatást nyújtani a régi konzolokhoz, még ha csak korábbi nagy játékok csökkentett árú újrakiadásáról van szó. PlayStation-re például még 2007-ben is adtak ki játékokat a “”Legendary Hits”” sorozatban. (Bushido Blade, Tobal, Dew Prism, stb.) A Colossus budget változata pont jól van időzítve, természetesen a The Last Guardian miatt is. Annyi hozadéka biztos van a dolognak, hogy akinek eddig kimaradt a kolosszus, és az eredeti változatot már nem tudja beszerezni, most könnyen és olcsón hozzájuthat. Szerintem nem lehúzás, hanem egy kedvező lehetőség.”

 35. lehúzós szagot érzek …. de mind legalább a ps2 papírtokos sotc sokat fog érni 😀 ha kell vlakinek eladó az enyém 😛

 36. Jó hír, szépen megy felfele a papírdobozos kolosszusom ára…

 37. Úgy látom többen egyetértünk abban, hogy egy ICO+Shadow of the Colossus páros igen jó lenne PS3-ra a GOW collection mintájára.

 38. Legyen igaz,legyen igaz ,legyen igaz!!!!!!!!

 39. akkor tuti vétel ha mâr csaj 5000ft kőrűl mozog

 40. Ezen (meg persze más) az oldalon/oldalakon már így is túl nagy az összeeskövés elméleteket gyártók száma, nem is kedvelem őket, de ez már nekem is bűzlik.Nem furcsa, hogy mindmáig nem képes a ps3 az előző konzolokkal kompatibilisen működni? Erre meg elkezdik őket újrakiadni? Márketingnek nagyszerű, Sony-nak gondolom ebből is lesz pénze, kiadóknak úgyszintén, csak megint a játékosok szopnak ezzel. De bő nyállal.

 41. Mi az a The best edition sorozat? Olyan mint a platinum csak más a neve?:D

  • “Szerintem ez a “”Best of”” kiadás alatt az európai “”Platinum kiadás”” amerikai megfelelőjét kell érteni.Extrát ezért nem is kell várni.Szerintem!”

 42. Ha kijönne blurayen a két részé.. úristen, mennyire örülnék neki!!

 43. hi, mindenkinek! Ez egyik nagy kedvencem volt, várom az újat, MÁR itt az ideje! ,de jó néha nosztalgiázni is:D

 44. Az ICO-val kéne összekapcsolni mint a GoW Coll.-t. Ja és mindeszt persze HD-ben. Mindenki ezt szeretné, Ueda vegyél észre minket!

 45. Azt se bánnám, ha ebből a játékból is kapnánk egy (God of War Collection szerű) HD-s verziót PS3-ra! Én tuti vevő lennék rá! 🙂

 46. De e most nem olyan lesz mint a GoW újra kiadása? Tuti vétel lesz! 🙂