Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – új Heroes of Might and Magic játék készül

Egy friss pletyka alapján, amely szokás szerint egy közzétett álláshirdetésből indult ki, a Ubisoft nextgen Heroes of Might and Magic játékot készít. A felhívásban olyan vezető dizájnert keresnek, aki PS3, Xbox 360, PC, és Mac fejlesztésben jártas. A pletyka érdekessége, hogy eredetileg a szövegben benne volt a “vadiúj fantasy RPG” és “Heroes of MM” konkrétum is, de ezeket később gyorsan kitörölték.Úgy tűnik, a fantasy RPG-k divatba jönnek a nextgen gépeken is. A következő a Dragon Age lesz az Electronic Artst-tól.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez qrva jó lenne … az utolsó Heroes amivel játszottam az a 3.rész volt …

 2. Heroes konzolra? Jól hangzik 🙂

 3. Nocsak! Ez már érdekelne, mert a körökre osztott stratégiát el tudom képzelni egér és billentyűzet nélkül.

 4. Lesz PS3-ra Heroes? Most már tényleg nem fogom használni a PC-t semmire 😀

 5. Ezt a játékot amikor először megláttam, az első részt, akkor azt mondtam, hogy a búbánatba tudtok ezzel játsszani ?Azután eljött a 2. rész és már elkezdett érdekelni de sehogy se tudtam időt szakítani rá, így kimaradt még egy jó darabig. Amikor pedig eljött, valamikor 1999 tavaszán a harmadik rész premierje akkor orrba-szájba mentek a cd másolások : mindenkinek ez kellett. Hát így kezdődött. A harmadik rész : összes pálya Impossible ( 200 % -on ) teljesítve, Custom pályán 3 ellenfél legyőzve Impossible fokozat ( 200 % ), Archangel rangbesorolás a pálya végén, ez a maximális amit el lehet érni, mármint az Archangel. !!Valaki még összehozta ?Később persze én is áldoztam pénzt a játékra és már háromféle különböző kiadásban megvan a másodikkal együtt, de eközben megérkezett a szerintem a sorozat legyszebb dallamaival megdobott IV része is ami miatt már újítanom kellett a gépet. Na ebben már csak egy kampányt volt erőm végigtolni, mert teljesen elvette az időm a hamradik Heroes, mert még pályákat is csináltam, továbbá nekem is megvan az a több ezer pálya amit rajongók csináltak a játékhoz és ezek cseppet sem kifogásolható minőségűek, némelyik még a készítők pályáin is túltesznek.Egyszerűen egy csodálatos játék volt a Heroes sorozat.Az ötödiket már nem mertem megvenni, de lekaptam én is a netről, hogy kipróbáljam, mert hallottam, hogy a New World Computing a 3DO -val együtt teljesen megszűnt létezni és egy orosz csapat vette át a franchise-t. Jóra sikerült a Heroes V, de pl. még a szerintem sokkal jobbra sikeredett, később megjelent King’s Bounty se tudta reprodukálni azt az élményt amit a 2.3. és 4. részek képesek voltak. A 2.3.4. meg is van eredetiben többféle kiadásban is, mert a Heroes egy ilyen játék, példaértékű.Volt egy nagyon gyenge , egypályás !!!! ( felháborító, amíg a Pc-s verzió többezer pályával volt megtámogatva addig a PS2 -es csak egyetlen pályán tette tiszteletét ) PS2 -es verzió, amit minél előbb el is passzoltam, mert komolyan belerontott a képbe, egyáltalán nem volt méltó a Heroes sorozathoz. Ráadásul egy az egyben ugyanazok a zenék mentek alatta mint a Heroes III -ban és a Unitok is ugyanazok voltak egy nagyon ramaty 3D-s grafikával.Ez viszont meglepett. Ha az oroszok csinálják ezt is, meg fogja majd érni de egyáltalán nincs arra garancia, ( sőt szerintem nem is fog ) , hogy a régi klasszikus 3. rész méltó utódja lenne majd.Attól majd még élvezetes lehet. PS3 -ra stratégiából amúgy is hiány van csak nehogy megismételjék a Quest for the Dragonbone Staff rémületet. :-)))

 6. Én az 5. részét láttam utoljára, de már az se fogott meg igazán. Számomra az örökzöld a 3. rész. Azzal nagyon sokat játszottam.

 7. helyes. 🙂

 8. PC-s stílusú RPG-k konzolokra?! Érdekes lesz…

  • Hát inkább srpg-nek nevezném. Illetve hozzátenném, hogy a HOMM sorozathoz nem sok hasonló minőségű (említésre méltó) cucc készült pc-n sem, csak a feldolgozott King’s Bounty hasonlít hozzá. Nem tudom melyik az a pontja amit nem lehetne kivitelezni konzolon, de szerintem nincs olyan. Főleg, hogy mivel körökre osztott, az irányítással sincs gond.

  • Plane eger nelkul, RA3 is fura nelkule, delehet csak szokas kerdese!

 9. Hű, ha ez jönne PS3 ra, de boldog lennékk…

 10. Jujjuj, milyen sokat játszottam a 2-vel!

 11. királyság, homm3+kiegek még mindig befigyelnek laptopon

 12. Az egyik kedvenc PC-s sorozatom. A negyedik rész a sorozat legalja, szerintem, az ötödik már mutatott némi fejlődést az elődök nyomdokain haladva, de a fejlesztőt és kiadót váltott széria legutóbbi része így sem nevezhető tökéletesnek. Talán a következőben én is meglelem a számításaimat.

  • Én a 4. részt is csipáztam, főleg azért, mert az volt az első, amivel játszottam. 🙂

   • Én az igencsak (szerintem hátrányára) megváltozott harcrendszer miatt nem kedvelem. De mindenképp szeretnék majd egyszer nekiülni komolyabban is, hátha megszeretem. 🙂

 13. Kevés játék van, amivel többet toltam, mint a HoMM 3mal (plusz a két kieg, ofc). Ezek az új részek annyira nem hoznak lázba. Tipikusan az a cucc, aminek nem tett jót a háromdé.

 14. Na ne! A Heroes M&M a kedvenc játékom az SF után. Kicsit örülnék neki, ha jönne PS3-ra.

 15. A Dark Messiah valami eszméletlen…..számomra :)””

 16. fuxos kis képről nézve

 17. Jó game lesz, az tuti!!!

 18. Hááááá ez jó hir. Sokat gondolkodtam lehet veszek 1x360at pont az ilyen jàtékok végett, de lehetséges hogy lemondok erröl a tervröl!!!

 19. imádtam a Heroes V-öt gépen, csak az a gond, h rengeteg idő kell hozzá =(

 20. Fasza, a 3-as és 4-es rész nagy kedvenc. 🙂

 21. a régieket kiadhatnák stora , HOMAM 3 része a legjobb a többi is 🙂 jó,az új meg főleg , mert van magyar nyelv benne