Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Thief 4 atombomba az E3-on?

Hogy véletlen túlbuzgóság vagy kitervelt marketingfogás volt-e, az majd kiderül, de ma a PlayStation saját Twitter oldalán a következő üzenet bukkant fel:”Oh man: http://www.thief4.com/”Ez források szerint egy [B]Thief 4[/B] bejelentést is takarhat. A középkori, árnyékban lopakodós, hátulról gyilkolós, várablakon bemászós, csendben lenyilazós széria negyedik epizódja már régóta ott van a köztudatban: amikor megjelent hozzá az első logo, mi is [A http://playstationcommunity.hu/note/1151]csevegtünk róla itt a PSC-n[/A].A pletyka két érdekességet is hordoz: a szoftvernél eddig egyáltalán nem jelöltek meg platformot, azaz nem lehet tudni, milyen gépre/gépekre érkezik. Vajon várható valamiféle Playstation 3-as exkluzivitás abból adódóan, hogy a Sony oldalán jelent meg a hír? A másik: a Sony röviddel a csiripelés után gyorsan lelőtte a madárkát, azaz törölte a bejegyzést.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Letojom,h exkluzív lesz-e, csak jöjjön x)

 2. Hm, érdekes lenne, hogy sony exclusive lenne. Pedig tutira venném, hogy multiplatform.

 3. amúgy azt lehet tudni hogy külső vagy belső nézetes lesz ?csak mer az első meg asszem a második is belső nézetes volt de a három már fos külsönézetes ganaj…..

  • “Nem. Csupán lehetett használni külső nézetet. Játszani kellett volna vele, nem egy youtube videó alapján okoskodni a “”fos”” külsőnézetes “”ganaj””-ról.”

 4. “A Sony-s aki kiírta elcseszte, mert úgy volt hogy a Thief 4 “”only PS3″” cím lesz, de azóta a MS lefizette a fejlesztőket és X360-ra jön elsőbbséget élvezve. :D”

 5. nagyot csiripelt a madár kár hogy lelőtték

 6. A rohadt életbe, ez a kedvencem. JÖJJÖN!

 7. Mekkora sorozat ez! :O Jöjjön!

 8. Úgy volt, hogy exkluzív lesz, de egy redmondi diszkurzus után csörrent a Sony Ericsson, hogy tanácsos lenne mégsem exkluzívként kezelni. :PEgyébként meg igen, szándékos véletlen. 🙂

 9. Nem játszottam egyik résszel sem,de halottam róluk.

 10. Jó lenne még egy pár PS exkluzív game.

 11. VÁÁÁ. Thief 4. 😛 Jöhet ezerrel. Elő is veszem újra a 3-mat szerintem. De lehet a legelsővel kezdek. PC-re tuti jönni fog és akkor már valószínűleg X360-ra is. Szóval kizárt az exkluzivitás.

 12. Ha jon a 4. resz, akkor tuti hogy multi cim lesz.

 13. “Az szerintem kizárt, hogy a Thief 4 PS exclusive legyen. Egy ilyen kultsorozatnál – mely ugye köztudottan igen “”erős”” PC-s gyökerekkel rendelkezik (csak a 3. része jelent meg konzolra) – a rajongók felégetnék a stúdiót, ha nem jelenne meg az ő masinájukra.Én inkább attól félek, hogy ez már nem fogja azt a hangulatot hozni, mint az első három rész. Főleg, hogy Warren Spector sincs már a csapatban. :(Ehh, sebaj, csak Garrett legyen benne, na meg az ő jellegzetes (imádnivaló) hangja… *A secret room… always my favourite room in a house* ^^”

 14. Ez is egy olyan véletlenszándékosan kikerült oldalacska.:)

 15. Szerintem marketing. Szeretem a Thief-t, jöhet!

 16. Majd figyelem a híreket, mert ez érdekes lehet…Annó játszottam a 3-al még PC-n és elég jó volt, de picit nyomasztott a sötét, lopakodós játékmenet és végig nem játszottam.

 17. nem mozgat meg

 18. Az de nagy lenne. 🙂

 19. Jó lenne egy folytatás, nekem csak a 3. részt volt lehetőségem kipróbálni, ami tetszetős volt.Amúgy a logóban miért a 4 helyettesíti az E-t? Az 4 az A-val egyenlő és a 3 az E-vel?