Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – tényleg jön a Mass Effect 2 PS3-ra

Tavaly már többször is felbukkant netszerte az a vad pletyka, miszerint az Electronic Arts távlati tervei között ott szerepel az X360/PC platformokon elérhető [B]Mass Effect 2[/B] RPG Playstation 3-ra portolása. A legvadabb spekulációk már egészen odáig merészkedtek, hogy nem csak a mostanság debütált második epizódot, de a történet teljes megértéséhez szükséges első részt is kiadják PS3-ra.Az Electronic Arts természetesen cáfolta az akkori szóbeszédet.A téma azonban most újfent előkerült, mégpedig a GameTrailers ismert műsorvezetője, [A http://www.gametrailers.com/episode/bonusround/401]Geoff Keighley[/A] jóvoltából. Keighley szerint a Mass Effect 2 biztosan megérkezik majd a Sony gépére, de az EA “egyelőre nem beszélhet erről a dologról”. Természetesen az is lehet, hogy ez csak egy blöff, egy amolyan szokásos “generáljunk egy újabb hype-ot az oldalunknak” marketing húzás, ugyanakkor előfordulhat, hogy a fejlesztői körökben otthonosan mozgó műsorvezető tud valamit, ami még nem került nyilvánosságra. Az esetleges titkolózás mondjuk érthető lenne: a Microsoftnak abszolút érdeke, hogy a remek értékeléseket bezsebelő (mindenhol 9 pont felett kapott) ME2-t az érdeklődők X360-ra vásárolják meg.HA(!) a pletyka igaznak bizonyul, még az is előfordulhat, hogy a jövőben megjelenő PS3-as változat extrákat, pl. friss DLC-ket is tartalmaz majd a Blu-ray lemezen.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. vagy ha ez a kettő nem islegalább a harmadik gyüjjőn má kíííííííííííííííííííííííííMIZSE!

 2. simán rá is férne az a sok dlcegy éve még naon jó lett volna ha ki jött volna ps3-ramost veszek egy 4 gigás ramot a gépembe, oszt még jobban néz majd ki mint ps3-on XD (csak az lcd monitor miatt)

 3. Azt miért nem veszik figyelembe,h a PS3 játékosok megvennék a játékot, míg a boxosok fele csak le fogja tölteni?Jöjjön az első résszel együtt valami szép kiadásban.

 4. Egy újabb hír ami akkor oszt vagy szoroz ha, szóval majd ,de mi éri meg jobban ps3 fejlesztés, kiadás és majd kiderül vagy hogy tejel a Microsoft az exkluzív miatt melyik az egyszerűbb.

 5. Nekem ez valahogy eddig kimaradt…

 6. most akkor pletyka vagy tényleg jön?

 7. Az első résszel nyomtam anno 360-on. Elég jó volt, sokáig le tudott kötni.Mindenesetre érdekes az a tény, hogy PS3-on a Madden NFL 10-ben, az online résznél rommá van reklámozva a Mass Effect 2, és még ajánlgatják is, hogy nézd meg a trailerét…

 8. am nem lesz rola majd teszt az oldalon?:Dtudom,hogy az oldal csak PS3-ra is megjeleno játékokat tesztel de lehetne kivétel:Dés még csak nem is kéne xboxon tesztelni hanem PC-n és akkor nem lesz az oldalnak koze az xboxhozXD

 9. Egyrészről benne van a pakliban, hogy jön, másrészről meg nekem kicsit meglepő lenne ha a Microsoft hagyná kicsúszni a kezei közül ezt a címet.Ami biztos, hogy ez egy elég jó játék lehet, nekem már az első rész is nagyon tetszett.

  • jaja pont ezt mondtam én is:)nem hinném,hogy az MS hagyná kicsuszni ezt a címet a kezei kozul….mellesleg holnap meglesz PC-re:D

 10. Álom a játék ma jól meg is veszem.

 11. Jöjjön csak ps3ra!

 12. Jöjjön csak PS3-ra!A Mass Effect is nagyon jó gáma volt X360-on,a folytatásról is csak pozitívakat olvas a gémerfia,ezzel a játékkal csak nyernek a PS3-tulajok.

 13. A játék jó, úgyhogy jöjjön csak bátran, de ha lehet tuningolva.

 14. Nekem nem jött be a Mass Effect, de nem tagadom, h jó játék. Én inkább maradok az Oblivion-nál, nálam az a csúcs. :]

 15. Ebből nem lesz semmi. Túlságosan MS progi (olyan mint a windowsban az MSPaint 🙂 )

 16. most próbáltam ki a ME2-t és az első 10 perc után azt kell kiabálnom nagybetűkkel és hangosan hogy ESZEM *ASZOM MEGÁLL!!!!remélem lesz 10ezrem a collector’s-ra jövőhéten

 17. 🙂

 18. ez az egy kéne X-ről:$ remélem igaz a hír:)

 19. Most nyomtam végig az elsőt, nagyon bejött az igazán felnőttesen és komoly háttérvilág és a hozzá írt sztori.A játék maga nem tökéletes, de ilyen sci-fiért akár Wizard of Waroznék is, ha muszáj.Nem hiszem, hogy lenne értelme sokat várni rá, vagy reménykedni, hátha megjelnik. Az első rész olcsón megvehető és nem igaz, hogy senkinek sincs egy 360 tulaj haverja, aki kölcsönadhatná a gépet… 🙂

 20. Ja, meg igen, persze, magam is kijátszottam már a játékot. 🙂

 21. Csak megemlítés szinten hallottam a játékról. Nem játszottam vele, mivel ps párti vagyok

 22. Örülnék ha kiadnák, bár akkor már tényleg érdemes lenne kiadni az első részt is.

 23. lehet rossz videót láttam róla, de egyenlőre nem fogott megPontosan mitől jó ez a játék? Asszem 10pontos vagy akörül van.

  • akkor biztos, hogy rossz videót láttál : )ha teheted, szerezd be az első részt, ezt szavakkal nem lehet kifejezni.

   • első rész gondolom x-re van, szal ez bajos lenne

   • Azért kilehet azt szavakkal is fejezni:) Nyugati akció/sci-fi RPG, nagyon jól felépített univerzummal, közepes sztorival, unalmas mellékküldetésekkel, mély, de hibáktól nem mentes harcrendszerrel.(komoly textúra pop up, frame rate néha küszöb szinten) A párbeszédek alatt a karakterek arcanimációja, viszont nagyon ott van. Zeneileg tökéletes. A hibái ellenére is egy szolid 8.5-9 pontot ér. Remélem a második részben javították a hibákat ( a sztori nem igazán nyűgözte le a kritikusokat), csiszolták a harcrendszert és technikailag stabilabbá tették az egészet. (ME2 Coll Ed berendelve.)

    • Meg a sok töltés. Emlékszem az űrhajón kb 10 méterenként volt fél perc loading.

     • Nem túlzol egy kicsit? 2-3 mp-nél nem hosszabbak azok a töltések, meg nem is 10m-ként vannak. Harc közben viszont durván be tudott szaggatni, de ezzel együtt az egyik kedvencem, szerethetőek a karakterek, és a végefelé elég nehéz döntéseket kell meghozni.

    • Nem tudom hogy hol olvastad, de az én tapasztalataim szerint minden kritikusnak tetszett a Mass Effect története, és a melléküldetéseket is külön dicsérték. A harcrendszer pedig szerintem annyira nem mély, habár egyedi és az erők külön dobnak rá egy hangulat lapáttal.

     • A második rész sztorija nem nyűgözte le a kritikusokat, már nemtom hol olvastam de megkeresem neked. Az első rész sztorija pedig szerintem közepes volt, nem rágtam le a körmöm izgalmamban. Mondj 1 olyan fordulatot, momemtumot amitől letetted a hajad.

     • az igaz,hogy a hajam nem téptem le de az 1. részben a vége fele amikor megtudtam,hogy a Fellegvár 1 térkoz relé akkor nagyot néztem:Dnem gondoltam volna,hogy az lesz…

     • Azèrt voltak benne fordulatok rendesen,a sztori epphogy az eggyik erőssège a jàtéknak!

     • Ez tényleg nem közepes sztori volt, hanem egyenesen király.Gyakorlatilag mindenre emlékszem ami történt, nem úgy, mint egy Resident Evil játéknál, ahol fél órával a kontroller letétele után már azt sem tudom, hogy ki mit is akart.:)A 4-et is imádom, de még ma sem tudom, hogy Salazar meg a többiek mi a fenének kavartak ott a kastélyban, meg minek kellett oda az elnök lánya…:D

     • Ja,mèg én is emlèkszek mindenre,pedig premierkor toltam utoljàra,ez az egyetlen game ami miatt irigykedem az Xesekre,Gears meg Halo se rossz de ehhez nem lehet őket hasonlìtani.

 24. Hmmm, hol késik már squall, hogy beszámoljon a játék előtt felvillanó Microsoft logóról:D

 25. Microsoftnak semmi köze a BioWarehoz. A BioWare az Electronic Arts része.

  • Lehet de a PC-t leszámítva (tehát a konzolos körökben) csak Box-on van Mass Effect ami némi előnyt jelent. Ha ez majd kijön PS3-ra az nem hinném hogy a Microsoft örömére lesz.

  • És a Microsoftnak nem érdeke, hogy a ME2 ameddig lehet, vagy örökre, X360 konzolexkluzív maradjon? Vagy most ezt mire mondtad?

 26. Ha kijön PS3-ra az a Microsoftnál ki fogja verni a biztosítékot.

 27. nem arról volt szó, hogy megtetszett nekik a ps3?

  • jah lehet megtetszett nekik de ha jol tudom akkor a MS-nek benne van a keze valamelyest a Mass Effect-ben:)legalábbis az 1. részben!szoval épp ezért nem valoszínu,hogy az MS kiadja a kezei kozul.

 28. Az 1 hetes CE- csúszás is elég, nem még megvárni az esetlegesen készülő PS3-portot.

 29. szerintem nem lesz ebbol semmi….

 30. nem ismerem ezt a játékot de amennyi jó játék kijön idén ez nem nagyon érdekel

 31. a cikkben benne van, h a játék megértése érdekében az első részt is kiadnák….. Karez elolvastad Te rendesen?? XD

 32. És mi lesz az első részel kérem?Nem azt kéne először kiadni kedves Bioware?

 33. Egy zsíros csekk ami Bill apó aláírása van . Szerintem elég nagy indok.

 34. Az EA-nak miért érdeke, hogy ne jöjjön ki PS3-ra?

 35. az első rész nélkül szerintem felejtős. ráadásul aki kicsit is odavan a műfajért, annak felejthetetlen lesz. érdemes elolvasni a regényeket is.

 36. A 2 első értékelései. – IGN US: 9,6IGN AUS: 9,3NowGamer: 9,8Az egyet többször végigvittem és király, ez úgy tűnik még jobb. 😀 Alig várom, a huszonkilencedikét.

 37. Jó lenne, bár az első rész ismeretei nélkül…nem tudom. Mindenesetre lehet tennék vele egy próbát

 38. úgy tudom bioware nem szereti ps3.

 39. Mass Effectért vettem boxot

 40. jeee 😀

 41. Sajnos mire kiadjak talan,addigra szenne jatszom majd PC-n.Igy jart a Bioshock is anno.

 42. ámen!

 43. ha nem fog jönni ps3-ra akkor veszek egy xdobozt és megveszem rá mindkettőt.valószínűnek tartom hogy a 2 nálam szaggat,és semmi kedvem,se pénzem nincs új cuccokat venni a gépbe.bár a ME2 Collector’s-t megveszem pc-re.10k-t megér bőven,főleg hogy a sima verzió is 10ezer

 44. helyes!!!jöhet!

 45. Nekem az első rész nem tetszett, de a 2-re kiváncsi vagyok.

 46. Nem szeretnék vész madár lenni, de szerintem ebből nem lesz semmi.Most.Mert esetleg a 3. rész megjelenése után egy trilógiába megjelenhet PS3-on is később szerintem, és egybe remélem is.

  • “A franc tudja. Nyáron volt a nagy pletyka, hogy az Orosz EA kitette a Mass Effect 2 ps3-ra. Utánna 2 hónapig semmi hír ,csak nem nyilatkozunk. Utána egy Bioware-es csóka azt mondta “”nem””. De lehet az EA felbuzdult a Cod 1 milliárdos bevételén és azt mondta “” van az a pénz””. A GTTV-s Geof K. eléggé a tűz közelében ül, szerintem lehet benne valami, nem hiszem ,hogy az összehasonlíthatós botrányuk után bevállalnának egy ekkora kacsa leközlését….”

 47. Ez az egyetlen játék amit irigyelek az X tulajoktól. Ez az egy ….

 48. Az is kérdés, ki az első rész jogtulajdonosa. Ha jól rémlik, 360-on a Microsoft, pécén pedig az Electronic Arts adta ki.

 49. Mindenképpen jól járnának vele az only PS3 tulajok.

 50. Jöhetne PS3 -ra , az első résszel együtt .

 51. “Erre mondják azt ,,hiszem ha látom””,de ha még is megjelenne ps3 a mass effect, akkor szerintem 1 részére nagyobb esély lenne ,mint a 2részére. (Vagy egyben mindkettőt,külön-külön hülyeség kiadni)”

 52. Nem tartom valószínűnek továbbra a sem.

 53. Mindenki tudja hogy jön, csak nem szabad róla beszélni XD 1-2 egy lemezen , de én már a héten megveszem a 2. imádom a ME világát

 54. Na, megint egy olyan game ami nem érdekel. Egy gta dlc exkluzívítás feloldásnak örülnék.

 55. Simán jöhetne PS3-ra, nem tudom mit pöcsölnek vele… A telepítési szekció alatt lemegy egy pár perces kis videó, ami elmeséli nagyvonalakban az első rész főbb történéseit, és le van tudva az előző rész…

  • Bár így a játékból teljes egészében kimarad az a lehetőség, miszarint az elző részben fejlesztett karaktert vihetjük tovább a második részben.

  • Amiket olvastam a ME2 bevezetőjéről… rohadtul nem lesz súlya az első rész ismerete nélkül. Akkor már adják ki egyben.

 56. Lehet, hogy csak hájpkeltés, hiszen épp a héten jelenik meg a játék.Ha meg nem, akkor a PS3-tulajok is örülhetnek, állítólag az első rész igazán nagy hibáit, hiányosságait most helyre rakták – ha meg a sztori és a hangulat is hozza az első rész színvonalát, akkor az év egyik legnagyobb játékáról beszélünk.

 57. Az elsőt anno vègigtoltam haverom xboxàn ès kurvàra bejött,remek game,màr alig vàrom hogy megjelenjen PS3ra,de akkor màr az összes rèszt portoljàk!

 58. jó lenne

 59. én már a játék vége felé tartok nagyon állat.jöjön ki ps3-ra is.

 60. nekem az 1. rêsz se tetszet 2. kiagyom x en is meg ps3 is

 61. Hmm…nem volna rossz egy PS3 port, a második rész eléggé megtetszett a trailerek alapján, csak nincs boxom.

 62. Gyere,gyere, gyere a papához!:D

 63. Én örülnék neki. Az első részt nemrég vettem meg PC-re. De még nem kezdtem bele, mert nem szívesen játszom PC-n. Az a munkaeszköz nekem. Játékra a PS3 való. 🙂

 64. Nem Bánnám….

 65. 20e-ért már bárki vehet 360-at, nem kell itt várni semmire.

 66. Ha van jàték,ami tényleg semmilyen szinten nem mozgatja meg a fantàziàmat,akkor ez az.Egyszerüen irtòzom az ilyen bugyuta,meseszerü sci-fi jàtékoktòl.Ezért utàlom még a star trek,star wars eposzokat.

 67. Na ennek örülnék, de akkor lenne igazán értelme, ha valóban az első részt is átportolnák. Ha ez meg lenne, jöhetne mondjuk a két GoW is, meg az Alan Wake és már több kívánságom nem is nagyon lenne 🙂

 68. Jöjjön mindkét rész, bár én jobba örűlnék egy Gears of War 1-2 (már akkor a 3. részt is ) portnak. 🙂

 69. Én úgy hallottam, hogy WIIbrátorra jön.

 70. Döntsétek már el baszki. 😀

 71. Szerintem nem , mert az 1 rész is kellene . Én pc nyomtam végig és a 2 figyelembe veszi a 1 részben elért mentéseket . Meg is rendeltem Pcre . Így ha megjelenik Ps3ra akkor sem veszem majd meg , Ráadásul a Ps3 verza biztos nem lesz magyar.

 72. Ez tényleg egy jó game. És még lemezt sem kéne cserélgetnünk. 😛

 73. Remélem így lesz 🙂