Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – tényleg a Red Dead Redemption 2…

Források szerint nem lehet más a Rockstar következő játéka a GTAV után, mint a [B]Red Dead Redemption 2[/B].* A western téma a reneszánszát éli – pipa* Open world trend – pipa* Ismert franchise – pipa* Használható a GTAV motorja – pipa* Egyre több pletyka a játékról – pipa

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Akarom . Kell . Tuti vétel .

 2. ohhh, de jó lenne.

 3. Bárcsak!!!!

 4. Na ez jöhetne. Most mióta újra elővettem a The Crewt és a grafikáját is felpofozták. mikor a kies Grand Canyonnál autókázom .Illetve a nagy prérin sokszor eszembe jut,hogy milyen jól nézne ki a a Red Dead ebben a grafikai környezetben. Szerintem jobb mint a Gta5 megvalósítás. De persze azzal is jöhetne.

 5. Nem tudom mi a gondja egyeseknek a GTA5 motorjával. Elképesztően muzsikál PS4en.Az a faló4 na az ocsmány, de a GTAban nem látom hol a hiba.Nagyon engem se kötött le a RDR PS3on… bár most hogy szóbajött lehet leszedem újra és megpróbálom. Online Coop küldetések multik jók voltak amíg a haverokkal toltuk, de sajnos éppen emiatt a sztori ottmaradt valahol a legelején. Mert ha végre összejöttek a haverok, akkor csak vigyük a multit. 🙂

 6. Nagyon várom. Épp nem rég fejeztem be az első részt, így frissek az emlékek. Még mindíg mérges vagyok a világra a befejezés miatt.

 7. Hadd jöjjön.

 8. RDR a legjobb GTA! Jobb lenne visszamenni a második részben egy kicsit az 1800-as évekbe, sok indiánt belenyomni, illetve egy kis kanadai határ konfliktus is beleférne a havas tájaival, mint az első részben Tall Tree.

 9. gyühet

 10. Akkor ideje leporolni és befejezni az első részt, csak ne lenne olyan unalmas mikor átérsz Méhikóba.

 11. Sokaig nem akartam megvenni mert nem vagyok magyon gta fan, de hihetetlen jo élmény volt ez a játék, a storyja zseniális volt és a vége is.

 12. Én sok szeretettel várom ha tényleg jön. .)

 13. Ennyit az Agentrol:)

 14. Hát a szintén régóta pletykált Bully 2-vel mi van ? :S

 15. Inkább egy GTA VC-t várok mert a western sosem volt a kedvenc témám. De ettől függetlenül kimaxoltam a RDR-t mert egyszerűen jó játék lett.

 16. Szerintem nem kérdés hogy lesz-e 🙂

 17. Ezaz! A generáció egyik legjobb játéka volt az előző rész.

 18. Örülök neki, meg minden-főleg ha tényleg bejelentik-csak valami nagy újítás legyen benne, mert a Witcher 3 és a MGS V után már fárasztó ismét nyeregbe szállni, hogy az A pontból a halál faxán lévő B pontra lovagolja… 🙂

  • “Sok esetben az ilyen “”nagy újítások”” szokták hazavágni a folytatásokat. Az RDR úgy jó ahogy van, nem kell bele erőltetni semmit se a folytatásba, a hangulat a lényeg. Meg szerintem az első rész se arról szólt, hogy A-ból B-be lovagoltál állandóan, engem egyáltalán nem untatott.”

 19. “csak nekem nem jött be az a játék és a GTA V? úgy látszik “”kiégtem”” 😀 :D”

  • Nem jött be a RDR? OMG.A generáció egyik top játéka.

   • RDR-t valamikor a pluszba kaptuk, és nem tudott lekötni, inkább csak bóklásztam bennea GTA V-ben hiába volt 3 karakter egyik se jött be (pláne a néger), és ahogy Martin is megjegyezte a tesztben, a küldetések zöme önismétlő és unalmas de vállalom, hogy nálam van a baj 🙂

    • “””Nem hiszem pl., hogy 2013-ban 10 küldiből 7-nek, bármilyen érdekes is legyen a felvezetés, úgy kell véget érni, hogy “”rázd le az üldözőket…””erre céloztam”

   • még ez lemaradt, nálam ezek a generáció legjobbjai:Killzone 2-3Heavy RainUncharted 1-2-3LBPMGS 4-5BeyondDarksiders 1-2Hitman AbsolutionTomb Raider 2013és a nagy kedvenc: The Last of Usse a GTA és se a RDR nem férnek be a legjobbak közé nálam, sőt! 🙂

  • RDR érthető, a western nem mindenki kenyere, de a GTA V hogy-hogy nem jött be, hisz 3 szereplő közül is választhattál ?Persze volt, hogy a game cserélgette neked…

   • Nekem pl az RDR jóval a GTA V felett áll. Utóbbit végig se vittem olyan unalmas, idegesítő (vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg) volt.

    • “Én szeretem mindkettőt. Igaz a RDR 2-től már jó lenne valami újítás, mert a lovaglás, barangolás, vadászás, önmagában ma már szerintem nem elég. Olyan “”láttuk már”” kategória.”

  • Nekem speciel tetszett mindkettő, de sajnos egyiket sem vittem végig (még). Abbahagytam őket egy idő után. Inkább csak bóklásztam a világban, a küldetések valamiért nem annyira kötöttek le (San Andreassal is így voltam). De egyszer csakazértis kijátszom.

  • Nekem sem.Nem a nyitott világgal van bajom,Witcher vagy Skyrim jöhet,de ezek nem jöttek be. Persze ez nem a játék hibája

 20. Na ez nagyon jó lenne! 🙂

 21. Engem valamiért a multi nem érdekel a Rockstar játékoknál. RDR, GTA, Max Payne mindegyik multiját pár óra után meguntam és abbahagytam. Viszont a single részek náluk az egyik legjobbak és legtartalmasabbak!

 22. Awesome!

 23. Örül a szívem, ha ez tényleg megjelenik majd.

 24. Mindennap várom évek óta 🙂 Jöjjön márrr 😀

 25. de jó is lenne ha jönne

 26. Ha kijön én is lepipálom őket! 😀 Az első szvsz a generációjának az egyik(ha nem a ) legjobbja!

 27. Minden estre imádkozom érte. Na meg persze azért, hogy a korábbi pletykák ne legyenek igazak, miszerint teljes egészében co-op alapú lesz az új rész. Nem erről kellene szólnia, egy élvezetes egyszemélyes mód és multi mint az előző részben.A történetre is nagyon kíváncsi vagyok, részemről egy előzménynek örülnék a legjobban, amikor Marston még bandában volt és végül kiszakadt belőle.

 28. Ez az végre alig varom mar!:)))))))))))))

 29. Remélem GTA5 sztori kiegen is dolgozik valami kisebb díszes társaság mert nagy a csönd.

  • Valamikor nyáron nyilatkozta az egyik fejlesztő, hogy jelenleg nem dolgoznak sztori kiegészítőn, szóval el is felejtheted. Túl felkapott a multi, ez van.

   • Kicsit gáz.

    • Én is várnék egy kiegészítőt, de ez van, csak ismétlem magam. A Rocksztárok úgy vannak vele, hogy egy átlag játékos sokkal több időt tölt el a Online-ban mint az egy személyes módban (és ebben van is valami) így inkább arra feküdnek rá.Olyan pletykákat is olvasni, hogy a következő GTA-ban már multin lesz a hangsúly. Bár ha jól belegondolok már most is ez a helyzet.

 30. Gta5 motorja, akkor nem lesz valami szépség.

  • Remélem nem a GTAV motorja lesz alatta, ott kicsit sok a rece, újítsanak csak szépen!A RDR az egyik legfaszább game, és nincs western ps4-re. Várjuk!

 31. Nem lenne baj.

 32. Nagyszerű lenne!

 33. Durvajó lenne. Valami polgárháború közbeni-utáni körítéssel simán jöhet.

 34. Sajnálni nem fogom, ha piacra dobják! Én csípperoltama förszt partot is! Ha jön, hozzám is jön!