Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – szeptemberben PS3 árcsökkentés

Az angol MCV videojáték-ipari magazin szerint idén ősszel, az európai piacra fókuszáló Gamescom szakkiállítás magasságában a Sony Computer Entertainment ismét csökkentheti a Playstation 3 konzolok árát. Bár konkrét modellt (azaz, hogy mely HDD-vel szerelt verzióról van szó) az MCV cikke nem említ, de arra kitér, hogy egy nagyjából 199 angol fontos ajánlott fogyasztói árról lehet szó, amit egyes kereskedők akár 180 fontra is levihetnek, a boltok között folyó árháború következményeként.Kétszáz font jelenleg 58 ezer, 180 font pedig 53 ezer magyar forint. Ha Angliában valóban lesz árcsökkentés, akkor az a magyar piaci árakat is lefelé fogja vinni, nyilván forrástól és bolttól függő mértékben. A PlayStation.Community kristálygömbje a magyar viszonyokat ismerve, a fenti számok teljesülés esetén 56 ezer forintos gépeket vizionál…Az MCV azt mondja, ősztől kezdődően látványos árháború alakulhat majd ki a három nagy konzolgyártó között, a vásárlók bizalmára pályázva. Az őszi-karácsonyi szezont a Sony valószínűleg a Microsofttal bokszolja le, hiszen ha az egyik árat csökkent, a másiknak is lépnie kell. Jövőre azonban, amikor a Nintendo Wii U konzolja megjelenik, ismét újabb PS3 árcsökkentést jósol a magazin!

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát igazán léphettek volna hamarabb is…Most vettem új 320as Slimet, 68ért…

 2. 40G-osom van több mint 3 éve még a joy is birja 🙂

 3. Félek, hogy nálunk ez nem lesz érzékelhető.De ne legyen igazam. 🙁

 4. Decemberi a gépem, szóval engem nem igazán hat meg, gondolom nem fél évig bírják a 320-as slimek igaz? 🙂

 5. Ja bocs Sör, p*na cigi

 6. Hozzászoktatnátok srácok hogy ami jó az nálunk drága. Cigi, sör p*na 🙂

 7. Hát én jobban örülnék ha a játékok lennének 4 számjegyűek, PSt nem tervezem ,hogy veszek (én vigyázok rá 😀 ) remélem lemegy annyira az ára, hogy inkább megérje gyártani a ps4et 🙂

  • Vagy elkezdjenek dolgozni rajta. Szerintem az MS mar fejleszti az uj boxot de nembaj a sony megint jol lemarad par ev mulva leelözi az ms-t de ujra felhekkelik es visszacsuszik :] (de tenyleg csak szerintem lenne vicces ha ez az uj konzoloknal is megtörtenne? :D)

 8. Nincs nyetwork!!!!!(PSN)Mert??????

 9. De jó lenne,mert már vennem kéne egy saját gépet,de most már megvárom a szeptembert.

 10. a végén olcsóbb lesz még egy ps-t venni, mint egy játékot.

 11. Milyen jó,hogy harcolnak a kegyeinkért… 🙂

 12. játékok mikor lesznek olcsobbak?!

 13. Lassan kell vennem úgyis egy új gépet.

 14. Vegyetek még ma akinek nincs, mert Killzone 3 triple xp weekend van!

 15. Mar nem tudom mikor olvastam de nem azt irtak hogy uj ps3 verzio jon,viszont arcsokkenes nem lesz?

 16. jóidőzítés! mostanság akarok majd gépet cserélni..

 17. “””56 ezer forintos gépeket vizionál…””Tavaly januárban vettem egy 120GB slimet, 65-ért,de ez az ár biztos beindít jó pár vásárlót a boltok pultjaihoz…. Jelenleg milyen origi gépeket lehet kapni?160 és 320GB?”

 18. Na ez jó hír mondjuk az én slimem jól tartja magát jelenleg.

 19. Mindent bele, ez nekünk csak jó! 🙂

 20. minden évben csökkenek a gépet értéke. Nem is értem minek kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni . Egy-két helyen így is hazai viszonylatba 60-70 körül lehet kapni 320,250 gépeket, 56 ft árcédula a olcsóbb kiszerelésű gépen lesz .De itthon nagy többségét úgysem érdekli, csak 1-2 bolt fog némileg árat csökkenteni . sony inkább a online felületét csinálja végre meg ! Az égetőbb probléma szerintem .

  • Most mi az égető probléma a PSN-el kapcsolatban?? Én nem tapasztalok semmi ilyet.

   • Én sem tapasztaltam semmilyen PS Network problémát! Lehet mi (a nagy többség) kiváltságosok vagyunk, persze ez csak vicc.Örülök az árcsökkentéshez, mert a FAT gépemhez jövőre fix, hogy veszek egy Slimet is.

 21. Egy 40G-om meghalt a 250G-slim most lessz egy éves(ez eddig kb 200 000 ft),tehát nem nagyon szeretnék mostanában ps3-at venni,inkább egy 3D tévét.

 22. Vajon hány év van még a ps3-ban?

  • Reméljük minél több…

   • ..ja, az eddigi játékokért is érdemes megvenni az új csökkentett áron. Ha viszont még két-három évig jönnek rá játékok, akkor tényleg must have.

    • Ahogy olvasgatom a neten a megbízhatóbb híreket,a fejlesztők még csak most kezdik igazából kiismerni a ps3-ban rejlő erőt és lehetőséget,hogy még szebb és jobb játékokat készítsenek.Tehát szerintem még jó pár évig nem kell aggódni,pld.3D még csak most kezdi megmutatni magát.

  • Nalam elferne a ps4 a ps3 mellet mind a kettöt hasznalnam.

 23. “Azért ez ne legyen ok, hogy bedögöljön a “”fat”” gépem és vennem kelljen egy újat. Az én masinám szerencsére kitűnően működik :)”

 24. én nemrég (2 hete) vettem egy 320gb slim gépet + kz3 + move starter pack és ezért 93000 fizetem…… (sztem egész jó ennyi mindenért 🙂 )

 25. Nekem Slimem van, szal remélhetőleg nem kell vennem mégegyet 🙂

 26. Jó hír mert lassan cserélnem kell a fat modellemet.Betegeskedik szegénykém.:(

 27. Ez remek,epp őszre terveztem venni egy Slimet 🙂

 28. “””A PlayStation.Community kristálygömbje a magyar viszonyokat ismerve, a fenti számok teljesülés esetén 56 ezer forintos gépeket vizionál…””Ez a mondat minden elemében nagyon tetszik. :)”

 29. Általam ismert helyeken jelenleg a 160GB -os árai (80390!!, 69900, 68900, 63900, 62990) tehát a legolcsóbb helyen az 56e ft-os ár még el is képzelhető, de a többinél biztos nem :))))

 30. szep lenne ha igy lenne ….

 31. Nálunk most egy ps3, csak gép, 70 és 85e között van, boltok között oriási az eltérés. Általában az áfacsaloknál olcsobb, ami nekünk vevöknek jo.

 32. 53 ezer? szerintem jó néhány bolt még egy használt 40 GB-os fat PS3-at is drágábban adna…. (persze van ebben némi túlzás, de nem véletlenül)

  • Ezek vagyunk mi magyarok ! Nő az üzemanyag ára emelkedik az élelmiszer ára , csökken az üzemanyag ára azt marad a növekedett élelmiszer ára !

 33. “Most kellene vennem egy másikat mert megöltem a “”kicsikém”” ! De 56 ezer ft? Itthon ugyan !”

 34. Jó lenne…

 35. Nálunk nem lesz 53 ft az biztos!