Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – saját Android konzolt ad ki az Amazon

Biztosan feltűnt már mindenkinek, aki nem egy hegyi faházban, a sarkkörön, vagy egy pincébe zárva éli életét, hogy az emberek mostanság már nem csak telefonnal játszanak és szórakoznak úton-útfélen, hanem más mobil eszközökkel, például tabletekkel is. Otthoni vagy hordozható formában, játék vagy könyv képében, de a digitális szórakoztatás egyre nagyobb üzlet.Talán ez lehet az oka, hogy egy friss szóbeszéd szerint az uralkodónak számító amazon online kereskedőház saját e-könyv olvasója után saját androidos játékkonzolt is piacra kíván dobni, méghozzá 2013 végén, a Sony és a Microsoft nextgen gépe megjelenésének környékén – tehát novemberben.A saját kontrollerrel szerelt asztali, azaz tévére köthető gép az Android marketplace-ről lesz etethető szoftverekkel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azt figyeltem meg, h brutál mód terjednek a tabletek, a mai kissrácok ezeket tolják ezerrel, egy mai klasszikus kézikonzolnak már gyak nincs létjogosultsága… Amúgy tuti velem van a baj, de egy android játék se tud lekötni.

  • Azért vannak ötletes jó progik. Én találtam egy elég korrekt sakkprogit, de egy cut the rope is teljesen jó kikapcsolni a pörgésből az agyam….vagyis inkább felpörgetni a napi monoton melótól. Vagy ebben a melegben a medencében nagy királyság!

   • “Hát nem tudom, én se szeretem ezeket az androidos játékokat annyira, hogy emiatt konzolt vegyek majd. Arra számomra tökéletes hogy ha vonaton vagyok, akkor sejj vegyük elő, ha épp nem alszom. Viszont ha lenne, psp-m, ps vitám vagy nintendo-s kézikonzolom ezerszer azzal játszanék mint androidos programokkal. Sajnos megfertőzték a tabletekkel meg az Angry Birds-el a mai generációt és onnantól, hogy ez számít “”menőnek”” már minden 5 éves gyereknek vesznek egyet a szülei. Kicsit sajnálom, hogy ők már nem fogják megismerni a valódi játékélményt.”

 2. Nincs még elég droid konzol? Egy is bőven elég lett volna… Most meg sorra jön ki mindenki vele, utána meg úgy eloszlik a piac, hogy buknak vele sorra, max egy-kettő lesz sikeresebb.

 3. miközben elhasalt a dreidelt formázó ouya…

 4. Az androidos játékok tablet és telefonra gyártott cuccok, idő mire kiépül egy komoly asztali cucchoz a játéktámogatás. Angry birds vagy cut the rope nem igazán fíling kontrollerrel. Szóval ez nem lesz akkora biznisz mint a kindle fire….

  • Az attol függ , hogy milyen lesz az a kontroler ha erintes erzekelos lesz es gondolom az lesz akkor mar részemről teljessen rendben van. De azert valami pluszt is kell nyújtania mert jelenleg en pont igy játszom az iPhonommal es egy AppleTV-vel

 5. Én a telómon nemigen játszok, csak a snapszerrel szoktam elütni az időt :)Ha mobil játék akkor Vita és PSP, vagy Nintendo vagy akármi.Sokkal tartalmasabb játékok vannak ezekre mint telóra vagy tabletre.Igaz, Vitára játékot nem lehet warezolni, ellentétben teló-és tábla cuccokkal… 😛

 6. Ha már android-os konzol akkor Shield, azt úgyse nagyon lehet mivel ütni + az nvidia támogatással még értelmes game-ekre is van remény + sok extra poén funkciója van, Amazon nem nagyon győz meg.

 7. “Akárhogy is nézem, nekem az androidos játékok tipikusan az a “”ha nincs más”” kategória. El lehet velük lenni, de csak akkor, ha nincs lehetőség konzolon/PC-n való játszásra.”

 8. Őőő kösz de nem kell! 😀

 9. Nálam a Vita olyannyira háttérbeszorult a tablettel (iPad) szemben, hogy eladtam. Asztali konzolnak pedig nem sok értelmét látom az android/iOS fronton, lévén arra már ott az Ouya.

  • Én viszont épp mostanában kezdek inkább PSP-n meg Vitán játszani.

  • Vita csúnyán bebukott amit igazából meg is érdemelt!

 10. Nem rossz ötlet.