Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – rövidesen forgatják a harmadik Mortal Kombat filmet

Több filmes portálon is megjelent a hír, miszerint rövidesen – állítólag szeptemberben – a Warner forgatni kezdi a harmadik Mortal Kombat mozit. A pletyka attól a Chris Casamassa nevű karatemestertől indult ki, aki Scorpion szerepét játszotta a Mortal Kombat és Mortal Kombat: Annihilation filmekben, valamint ő volt George Clooney kaszkadőr dublőre a Batman & Robin moziban is.Az egyelőre meg nem erősített pletykát források azzal a július 6-i hírrel kötik össze, melyszerint a Warner Bros. megvásárolta a csődbe jutott Midway híresebb IP-it, például a Mortal Kombatot, a Spy Huntert és a Joustot. Könnyen lehet, hogy a játékok esetleges következő részei mellé új filmeket is tervez a kiadó.Moziszakértő körökben vannak, akik nagyon szkeptikusak a harmadik Mortal filmmel kapcsolatban. A Fox Street Fighter: The Legend of Chun-Li című filmje, ami egyfajta kísérlet volt a Street Fighter franchise mozis vonalának feltámasztására, óriásit bukott – a Firstshowing.net magazin egyenesen úgy fogalmaz, hogy “mindenki gyűlöli, aki látta”. Szerintük jobb lenne inkább hagyni ezt az MK újraéleszést is, vagy ha már nagyon kell erőltetni a franchise-t, inkább csak otthoni mozizásra szánt DVD/Blu-ray kiadásban kéne a Warnernek gondolkodnia.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Már láttam 1. 2. részt oda vagyok értük szerintem igazán jól jönne egy 3. rész

 2. Nekem mindkét rész bejött, mikor kiskoromban megnéztük moziban, óriási élmény volt, látni Sub Zero-t, Scorpiont, Kano-t a vásznon. És az igazat megvalva, én azthittem lesz folytatása, szivesen megnéznék egy új Mortal Kombat epizódot. : )

 3. Az a baj ez a pletyka már tul régota kering a neten

 4. Az első részt imádtam:)

 5. Az első Mortal az egyik legjbb film a világon(MONDOM!!!!!!!) Chris Casamassa meg iszonyatosan kewl karakter, már csak John Turk kéne mellé Sub Zeronak, ja meg Lambert, mert ő nála jobb Raiden ugyse lesz. A Street Fighter meg nem csoda hogy megbukott. Gay gameből nenhéz jó filmet csinálni… főleg ha japánok rednezik akkor meg pláne…

 6. Kíváncsi leszek mennyire lesz rossz… akarom mondani nem vagyok rá kíváncsi.A második részt csak a Kitana-t játszó csaj miatt néztem meg. :Phttp://i15.tinypic.com/2eq47bs.jpg

 7. Én kiváncsi lennék rá!

 8. A másodikat sem láttam…vajon miért?

 9. Az elsőt imádom, még ma is megy az idézgetés belőle, baráti körben. 🙂 A második hányadék volt. Ha abból indulunk ki, hogy az eddig összes páratlan rész jó volt…

  • egyébként ez egy érdekes dolog, sok olyan cím létezik (akár film akár játék) amelyeknél a páratlan részek voltak igazán jók.

   • Igazából én viccnek szántam… 😀 Lehet, hogy van benne valami, de ebbe belegondolni nekem már késő van (igen, már…). : )

 10. A film első része nagyon jó volt! 2 rész inkább egy vígjáték :)Attól függetlenül jöhet a 3 rész!De jobban örülnék egy játéknak!!!

 11. Én örülök ennek a hírnek! Remélem lesz Mortal Kombat 3, és oszkárdíjas lesz! Ugyanis Én nagyon szeretem a Mortal Kombatot! Igaz a Midway nem tudta a MK 5, 6-tal sem feltámasztani a régi MK Ultimate szintjére a legendát! A Mortal Kombat Annihilation, egy bukás volt az egy után, mert nagyon rossz volt a rendezés!A Street Fighter meg azért volt kiváló, mert Jean Claude Van Damme játszotta! Ő a kedvenc színészem!Gyermekkoromat beragyogta ez a két film! Sőt a Mortal Kombatból a sorozatot is szerettem, ami az RTL klubon ment!Ha a Mortal Kombat 1 rendezője készíti a 3-at, akkor nem hiszem, hogy bukás lesz belőle!Tényleg nem akarok sokat írni, de ott volt a Dragon Ball és DBZ, amit szinte imádtam, és akkor egy csapni való Dragon Ball film jön ki! Annyi mindent meg lehetett volna valósítani, de elszúrták szerintem! Bárcsak megrendezhetném a DB-t!

 12. Oltári nagy bukás lesz…. De komolyan ki ad rá pénzt? Hihetetlen…

 13. Az első nagyon tetszett.

 14. Mindenképp bele nézek majd

 15. Ha nem 150 millió $ adnak rá és PG 13 kategóriás lesz ,akkor felejtős…pedig lehetne még belőle valami.

 16. én az első kettőt se láttam.majd meg kéne néznem…

 17. asszem ez ilyen 3d-s csoda leszelső részt imádtam, de a többi full fölösleges volt, imo

 18. nekem tetszet mind a kétt film

 19. 1 része volt nagyon jó, 2 része nevetséges volt .vicc kérem szépen .

 20. A napokban gondolkodtam azon, hogy meg kellene nézni a MK1-et mert régen tudom, hogy szerettem, de már semmire nem emlékszem belőle:DSzerintem egy próbát megér ez a film, majd röhögünk egy jót ha olyan lesz xD

 21. Ha olyan lesz mint az 1, akkor jöhet, az szerintem kegyetlen jó lett. Viszont ha a 2-re hajaznak akkor inkább ne. Jó, jó volt az gyerek fejjel, de kicsit nevetséges volt már.

 22. Az 1.rész nem volt szörnyű,a 2.-ra már nem emlékszem…Az SF-movie 2.részéhez pedig nagy mákomra nem volt szerencsém összefutni:)

 23. Én igazából arra leszek kiváncsi, hogy hogyan lehet egy olyan játék köré sztorit és filmet köríteni majd, mint az Asteroids.

 24. Hát maradjunk annyiban, hogy érdekes lesz. 🙂

 25. Én biztos megnézném. Az első kettőt már egy csomószor láttam.

 26. Lehet kultusz hangulatú igényes mozit is csinálni!

 27. Bwe Boll rendezi és Christian Bale lesz a főszereplő xD

 28. szerettem az elsőt, és még a második is nagy kedvencem volt gyerekkoromban. Végül is ha valami hasonlót csinálnának mint akkor, biztos megnézném.

 29. nem is értem az, h az ilyen játékokból miért próbálnak filmet készíteni. többnyire a történet gyenge, a szereplők pedig annyira különbözőek, h egy filmben csak nagyon nehezen férnének meg egymás mellett (erre a legjobb példa pont a mortal kombat, mert azért a go-ro és a hétköznapi világ szvsz elég durva kombináció)

 30. Hát nem tudom. Vicces lesz, azt tutiziher. Az elsőt nagyon csippantottam.(Shia LaBeouf-ot Cage-nek!! 🙂

 31. Remélem jó lesz.A maga korában meg szerintem nagyon jó film volt az Mk1és 2 is.

 32. Nem kéne eröltetni a sz@rt!

 33. Most akarnak újra filmet csinálni belőle, amikor már videójátékként is gyenge az MK cím?

 34. Christian Bale lesz Raiden.

 35. Én is bírtam a filmet (csak az elsőt láttam). a harcok technikai kivitele, pörgőssége voltak nagyok. a story hanyagolható.

 36. “én szeretem a mortal-t, a filmek is hangulatosak voltak ahogy mondjátok “”a maga korában””. várom !!!”

 37. Uhh, kell ez nekünk? Az eddigiek is Oscar-esélyesek voltak. Bár az első rész a maga korában nem volt olyan gáz, de mára…?