Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – Robin az Arkham Asylum 2-ben

Az IMDB oldalán turkálva bukkant rá valaki a Playstation 3-ra (is) bejelentett [B]Batman: Arkham Asylum 2[/B] szereplőgárdája szinkronszínészeinek listájára. A hangalámondott karakterek között ott virít Robin neve is, akit állítólag Vincent Martella (ő a hangja Hope-nak a Final Fantasy XIII-ban) szinkronizál.Ami biztosnak látszik: a folytatásban újból feltűnik Joker (Mark Hamill) és Harley Quinn (Arleen Sorkin) is.Az Arkham Asylum 2 2010 októberére volt kiírva, de ez az időpont ma már bizonytalannak látszik.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Hát ez a Robin nekem se hiányzik. Sokszor befürödtek már ezzel a figurával, (a “”más””fajta támadásokról nem is beszélve) és a filmek közül is a Batman és Robin bukott a legnagyobbat, illetve az volt a legkomolytalanabb. Aki szeret szuperhős gúnyába bújni, az nem szereti, ha más szuper hős is legyeskedik körülötte! 🙂 Ettől függetlenül meg lehetne jól csinálni….csak ne úgy mint a POP nál Elikát 🙂 (bocs)”

 2. Jaaj! Ezt a Robint mindig is rühelltem, muszáj lesz?!De talán a profin összerakott első részből következtetve, nem valami nyálas limoöcsi lesz ez a Robin:D

 3. Mivel Robin (később Nightwing néven) az egyetlen akiben Batman megbízik ezért már nagyon régóta ő a hűséges társa, ugyanis pl. a Justice League-ból is kiderült hogy még a barátjában Superman-ben sem bízik ezért van nála mindig egy darab kriptonit.Szóval szerintem igenis helye van Robin-nak a AA2-ben.

 4. Kezdődik a játék, full dark Batman hangulat, az első pályán szétbszol ötven rosszfiút Kétarc bandájából, de a pálya végi boss legyőzése után valaki hátbatámad. Vált a kép, óriási meglepetés, hatalmas point break – ez csak flashback volt, a játék feléig innentől Robikával vagy és Batmant mented. De lehet a végéig.

 5. Nem akarok co-op-ot!

 6. Az imdb szerint Two-Face is benne lesz!

 7. Fulladjon meg az a rohadt Robin! THE BOY FUCKING WONDER! :O:O:OMindig is utáltam! Remélem úgy szerepel majd benne, hogy rögtön az elején elkapják és meg kell próbálnunk megmenteni (többek közt), de a végén meghal mert nem sikerül ez nekünk. Jó brutális halált akarok, Jokertől v. Két-arctól. Legyen Két-arc inkább, mert mindig Joker ölte meg a korábbi Robinokat. Az egyiket szétverte egy feszítővassal (mekkor próféta ez a Joker, istenem! xD) a másikat meg felrobbantotta! xDMost Harvey-n a sor, hogy megmutassa mit tud kezdeni Robinnal.Sajna az egyik felem nagyon játszana már a játékkal, a másik viszont azt akarja, hogy minél jobb játékot kapjunk a kezünk közé, de ehhez idő kell.

  • Felejtsd el. Tuti valami co-op baromság lesz, és ha singliben játszol, akkor Robin is ott fog ugrálni melletted MINDIG, és útban lesz, MINDIG. :DSőt, lesznek olyan részek, ahol kötelezően Robinra kell váltanod és az ő képességeivel továbbjutni… 😀

   • Nyílván erre a gondoltam, amit leírtál… -_-Igazából azt nem akarom, hogy néhány átvezetőben ott legyeskedjen. Tudod, adja a tanácsokat Batmannek, okoskodik, bóvagy hepciáskodik, ha nem tetszik neki valami. Agybajt kapnék.Tőlem benne lehet az összes átvezetőben, de akkor az összesben szenvedjen, mint az atom.

   • Ezt szó szerint így gondolom.

 8. na az jó 😀

 9. Minek?Van aki szereti????

 10. Én alapvetően bírom Robint, már persze attól függ melyiket. Ha tényleg benne lenne, akkor egy co-op mód nagyon adná magát.

 11. Érdekesen hangzik…

 12. Ha ez igaz, akkor várhatóan lesz kooperatív játékmód.

 13. Jó hír. Már hiányoltam az elsőből is. Sőt hiányoltam megnyitható karakterként Macskanőt, Batgirl-t, meg Éjszárnyat is.

 14. Én is bírom Robint, egy külön színt visz a történetbe…..

 15. Én nem vagyok Robin gyűlölő, ezért nyugodtan szerepeljen, sőt neki adnám a főszerepet a játék legelején, amikor egy nagyon csúnya darabolás közepette hagyják elvérezni. Lenne mit megbosszúlnia Batmannek.

 16. “Indítsunk “”Robin helyett Macskanőt!”” petíciót. :)”

 17. Királyság.Bár nem bánnám ha később jönne.Ez így elég elhamarkodott lenne.

 18. Még ki se vittem az 1 részt!!

 19. Robin a Batman univerzum legnagyobb tévedése szerintem. Csak őt ne!

 20. Már idén 2. rész ? :S El is szálltak a készítők ?

 21. Nehogy beletegyék már Robint, egyértelműen kivívta már a közönség gyűlöletét több alkalommal is. Az egyik képregényben még aláírás gyüjtés is vólt, hogy nyírják már ki de úgy hogy fájon neki. Nem kell Robin idesem, nem illik Batman mellé.Más: A batman 3D hez most mikell, hogy tudjak vele játszani ? Egy 600k Ft-s 3D TV-t kell hozzá venni? ha nem kell hozzá TV akkor minek vennék 3DTV-t ha anélkül is megy?

 22. Holy game!Valóban kell ez a Robin? :)http://www.youtube.com/watch?v=nltVuSH-lQM&feature=related

 23. ráér megjelenni még, előbb ki kell tolnom a 3D kiadást! 😛

 24. legyen is bizonytalan. semmi kedvem egy dobozos áron adott, dobozos dlc-ért fizetni…