Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – PS4-re is jön a Resident Evil 6

Bár a maga idejében sok kritikát kapott a PS3-as alapverzió a maga [A http://playstationcommunity.hu/note/7936]7 pontjával[/A], én mégis úgy érzem, nem lenne rossz ötlet megtuningolva kiadni PS4-re is a Capcom [B]Resident Evil 6[/B] című akciójátékát.Egy koreai magazin szerint ez meg is fog történni…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Én élveztem a mercenaries-t is. Mivel a DLC-k nincsenek meg azok miatt kizárólag ha lemezen érkezik akkor újra meg fogom venni.Imádom a szörnyeket és a zombikat, a húsdarálós jelenet mindent visz.De az is nagyon tetszik benne, hogy a szereplők időnként találkoznak, Ada-val pl. fedezed a helikopterből Leon-t. A timing QTE-s támadások is nagyon felizgattak.Szerintem egy kellően izgalmas játék, a fő sztori viszont sajnos elmarad a 4-5 -től.

 2. Én imádtam a négyet ps2esen. De RE4 HD borzasztó. Nem látvány miatt. Egyszerűen egy fostaliga cucc. Még az ötödik rész is jobb. Sőt a hatodik egyenesen hiper szuper. OHHHH igen.

 3. PS3-ra melyik Resident Evil HD kiadások jöttek ki lemezesen?

  • A Re4-Code Vera, de ez csak Ázsiában. Meg ugye Revelations első része.

   • Köszi! Találtam egy olyat is, hogy RE HD Remaster, ami úgy látom szintén nem jelent meg Európában. Már tényleg nehéz követni a RE újrakiadásokat. :DPS4-re is ugye most jön majd az Origins Collection, a RE2 Remake, meg a mai hírek szerint a RE6.

 4. Én tuti beszerezném, nagy kedvencem a 6. Feljavított grafikával érdekelne

 5. atyaég, na az ilyenek azok amiknek nem látom értelmét.ezek tuningolni? 😀

 6. Nem lenne rossz, csak ne házon belül fejlesszék, mert a konzolos RE4 HD sem lett egy egetrengető Remastered. Sőt, mondhatni az egy trehány munka, a ps2-es snittek jóváhagyásával és a gyenge trofi listával.

 7. Nem lepődne meg senki, hiszen a Capcom saját bevallása szerint is az újra kiadások most a fő céljuk. Azon csodálkozom, hogy ezt a szerencsétlen Resi 4-et nem adták még ki PS4-re.

  • Erre is van magyarázat, mert ugye a RE4 HD után kijött egy Ultimate HD edition PC-re, 1080p-ben / 60 fps-sel, stb. . Csak ugye a 60 fpst konzolon nehéz összehozni. Szerintem ezért nincs még ! Kíváncsi vagyok ennél a 6-nál meglesz-e, már ha igaz egyáltalán.

 8. reveléjsön 2-ben benne van az összes re6 pálya! xD

 9. De minek? Miért pont ezt a részt? Mondjuk igazából mindegy, ez után jön majd a többi rész is gondolom, aztán amikor már mindegyiket feltuningolták, kiadják egybe, gyűjteményes kiadásba.

 10. Eladhatná már a Capcom ennek a szériának a jogait, és valami hozzáértőbb csapat meg megvehetné. Addig csak várhatunk valami jóra, valami újra..