Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – október végén jön a PS Vita?

Bár a Sony Computer Entertainment egyelőre csak “ünnepi időszakról” beszél új hordozható konzolja, a [B]PlayStation Vita[/B] megjelenését illetően, a nemzetközi Blockbuster mega-bolthálózat ennél messzebbre merészkedik: ők úgy tudják, a masina már ősztől – október 28. – kapható lesz.A Vitából két változat kerül forgalomba: a wi-fis és a 3G-s modell (£229.99 illetve £279.99).A magyarországi hivatalos ajánlott viszonteladói forintárak még nem készültek el: ezekre a Gamescom végéig biztosan várni kell. Az sem dőlt még el, Magyarországon a 3G-s modell esetében melyik szolgáltatóval köt egyezséget a Sony. Belsős infók a Vodafone-t emlegetik, mint lehetséges partnert…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tuti vétel lesz a 3G/wifisKillzone al:)

 2. Minél hamarabb annál jobb 🙂

 3. majd eljön az ideje

 4. Szerintem ráér az még megjelenni.

 5. Most már biztos, hogy veszek Vitát. Ma jelentették be, hogy kontrollerként is lehet használni majd a ps3-hoz. Ami nagyon tetszett, hogy a Wii U-nál az Aliens: CM-ben a mozgásérzékelő a kontrolleren jelenne meg, de ez remélem a Vitánál is így lesz. Amúgysem szerettem a Nintendo asztali konzoljait, de így az az élmény talán meglesz a Vitával is, mint Wii U-nál. És persze egyéb játékokat is vihetek bárhova, nem kell a gép wifi-körzetében maradnom.

 6. Remélem nem Vodafone lesz a 3G befutó, itthon (szerintem) az a leg*arabb. A T-nél már van Xperia Play, legyen ott is a Vita 3G.

 7. Remélem, hogy nem KINDLE típusú 3G lesz, hanem mico-sim-es mert akkor mindenképpen a 3G-set éri meg megvenni. A mobilnet előfizetések egyre olcsóbbak és az adatforgalom korlátja is egyre magasabb és sajnos a free-wifi fogalmát nagyon kevesen ismerik még a nagyobb városokban is. On the go 3G lesz a nyerő. Most azért nem fogok wifi jel után kajtatni, hogy játsszak egyet online. Akkor inkább előfizetek mobilnetre és ott játszok ahol akarok. Nekem eddig mindenhol volt 3G-s jelem.

  • Na igan, indenkinek ahogy a pénztárcája engedi.Mondjuk engem egyenlőre nem tudnának rávenni egy mobilnet előfizetésre, ennek akkor jön majd el az ideje, amikor korlátlanná válik és elér egy számomra megfelelő sebességet.

 8. A vodának olyan jó a 3G-s hálózata, hogy Budapest belvárosában (Ferenciek tere) egyáltalán nem tudom a munkahelyemen használni, mert a sok öreg társasház leárnyékolja a jelet. Az ablakhoz kell mennem, ha élvezhető minőségben akarok bármit megnéznem a mobilomon. Remélem a SONY rájött már, hogy nem a Nintendo a főellenség, hanem az Apple és kis mértékben a Google. Mert sajnos a minőségi játékok rovására megy Iphone, Ipad, Android trio. Jó dolog madarakat lövöldözni csúzliból, és békákat etetni cukorkával, de hol van azaz élmény (ha egyáltalán ad bármiféle élményt is), egy Unchartedhez vagy egy Zeldához. Sajnos már régen nem az a fő kérdés, hogy 3DS vagy Vita, hanem kézikonzol vagy Ipad. Persze most nem magunkra, elkötelezett játékosokra gondolok, hanem a sajnos nagyobb vásárlói réteget jelentő átlagos többségre. Ők azok, akik valami hordozható szórakozásra vágynak, és könnyen befolyásolhatók. Egy látványos, de nulla tartalommal rendelkező Gameloft játék meggyőzheti őket, és a társadalom által felállított trendnek is megfelelhetnek, hiszen Ipad tulajdonosok lettek. A játékkiadók meg csak azt látják, hogy 20 db. két hónap alatt elkészíthető játékból eladnak egyenként egymilliót, ami darabonként kerül 100.000 dollárba, akkor majd hülyék lesznek majd többmilliós játékokat fejleszteni, amiből ha szerencséjük van, akkor eladnak félmilliót. Egy Vitás Uncharted a magas minőségű grafikájával, a nagyzenekari muzsikájával, a szinkronszinészek hangjával, és számos pénznyelő alkotóelemével nem a legjobb befektetésnek fog számítani. Én a részemről támogatni fogom a SONY-t is, mert Vita tulajdonos is leszek.

 9. többen írjátok ezt a wi-fi megosztást telóról..hogy is van ez?(igen rossz telefonom van még nem volt netezésre normálsisan alkalmas)

  • Lehet Wi-Fi HOTSPOT-ot csinálni az okostelefonokból. Típusa és oprendszere válogatja, hogy hogyan, de androidon nem komplikált túlságosan. Persze más téma, hogy milyen mobilneted van előfizetve mert azért mondjuk a laptopra ezzel stream-elni mondjuk egy filmet… Lényegében ugyan az, mint amikor régen az USB kábellel csatlakoztattuk a mobilt és úgy használtuk modemként, csak így sokkal egyszerűbb, hisz vezeték nélküli és nem igényel driver telepítést sem. Mobilból csinál WIFI-s hotspot-ot. Más WIFI-s eszközökkel onnantól kezdve látod és csatlakozni is tudsz hozzá.

   • Android 2.2-es op.rendszertől (Froyo) kezdve felfelé a vezeték nélküli kapcsolatoknál könnyen kivitelezhető.

 10. Elrendelősnek nézett be….de már megint nincs munkám XD A 3G-set választanám, de egyelőre nem tudom, hogy milyen lesz a lefedettsége. Ha olyan mint, a Kindle, vagyis EU-ban bárhol bárhogyan, akkor fasza. Ha országonként eltérő, akkor marad a WIFI. Max mobilról osztom meg a netet és kész. Ha az Uncharted launch játék lesz akkor azt hiszem, hogy megyek és veszek is egyet, bármennyire is meg kelljen húzom a szíjat XD

 11. Komoly kis kütyü, de az árát nem az én pénztárcámnak szabták! :[

 12. Remélem lesz magyarországon 3G-s mert utközben nemártana GPS-ezni meg netezni:D de én t-mobilos vok szval nem akarok a vodásoknak külön pénzt fizetni:D

  • GPS?Nem hittem volna, hogy ez bárkinek is húzóerő lesz.:)

  • GPS-re és netezésre ott az X10-em, ha meg égető szükségét érzem a Vitan való böngészésre (nem hiszem, hogy ilyen lesz), akkor is még szét tudom dobni a telóm netét wi-fiként funkcionálva.

 13. Jobb volna mint a mostani psp-m.

 14. gondolom ez valahol kényszerlépés a 3DS drasztikus árcsökkentése miatt, atyaég mekkora háború lesz itt 😀 Vita isteni gép lesz.

 15. októberbe még nem kell

 16. Na, lesz Vitánk kilövésnél vagy ez nem vita tárgya?:D(Ez, de szar poén volt.:D)

  • “ki nézi a focit annak is félreérthető lesz: “”milyen a PSV?”” “”tegnap élőben láttam a PSV-t!”””

 17. Nekem is akkor lesz. 🙂

 18. 3G-s modellt veszek, itthon lesz vagy 90 ezer. Ez van, de kell.

 19. én ennyi pénzért inkább xboxot vennék az exclusive címek miatt 😀 ps3-mam már van és akkor arra jönnének a játékok (multiplatform is) és boxra meg csak exclusive 😛

  • Vennél 5 fajta Halot, és meg is állna a tudomány :DAz itthoni szolgáltatóknak van olyan erős 3G-s netük, amikkel játszani lehet? :O

   • Fable,Gears of war,TAles of vesperia van ott jó cím..a Fable pl generációnk egyik legjobb játéka!a stílus kedvelőinek persze

 20. “Jön október 28-án, ez nem “”vita””! XD”

 21. Ünnepi időszak lesz egész ősszel! 😛

 22. oktober 28? pont akkor lesz szulinapom:) ez a sanyi valasza a 3DS drasztikus arcsokkenesnek?

 23. A voda jó lenne, mivel a mobilom is vodás, meg én alapból csipázom a vodátXD lehet be kéne fizetnem egyre:D

 24. Az alap gép 60körül lesz kb? Mert akkor én is csak jövőre fogok egyáltalán a vásárlásra gondolni:DMost még elvagyok a ps3-al, így sem tudok minden játékot megszerezni rá.Más:psp-t érdemes sztetek beszerezni, mert van jópár nagy kedvenc ami megjelent rá, és még jelenik is meg 1-2 cím.Köszi

  • Gondolkodtam én is psp beszerzésén 2-3 játék miatt, de használtan nem vennék, újonnan még nagyon drága.A PSP grafikája sztem gyenge (nem minden játéknál pl: Final Fantasy), a GTA Liberty City Stories PS2-n PSP átirat (qrva ronda).Mégha a grafika nem is zavaró, de a fizika sok játéknál PSx-es.

 25. Engem csak a wi-fis érdekel…jövőre.

 26. Én úgy hallottam, hogy 3G-s modell egyáltalán nem is lesz kapható itthon, csak a vájfájos.

 27. “Október vége valóban ésszerűbben hangzik. A boltok már úgy is “”nyár végén”” elkezdik kiaggatni a mikulásokat, meg a karácsonyfadíszeket, a karácsonyi kampány, már novemberben javában zajlik, decemberre szépen feltudják futtatni a gépet a reklámok és bekerül a köztudatba.A 3G-s modell nekem nem ér meg plusz pénzt, meg úgy sem fizetnék elő, bőven elég lesz a wifis. Úgy is otthon használom majd a gépet, psp-nél sem volt ez másképp.Egy szép fekete wifis gép, Uncharted pakkban, na arra befizetek! :)Remélem ez a csomag megáll 70ezernél.”

 28. Valószínűleg a voda lesz mert a 3g-s Amazon Kindle-be is vodás kártya van 🙂

 29. Bár megerősitené. Nagyon várom már.