Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – nyugati fejlesztőnél a Resident 6

Egy hírforrások által szellőztetett pletyka szerint úgy tűnik, hogy a legújabb trendekhez igazodva nyugati fejlesztőhöz került a Resident Evil széria következő nagygépes, hatodik epizódja, mely [B]Resident Evil: Raccoon City[/B] munkacímen fut a szóbeszédben. A SOCOM: Confrontation, SOCOM: Tactical Strike és SOCOM: Fire Team Bravo 3 szoftvereket is jegyző, vancouveri bázisú Slant Six Games saját weboldalán kiabálta ki a világnak, hogy egy “nagyon izgalmas új projektre szerződtek”, mely “még nem került bejelentésre”, és egy “világhírű franchise”-hoz köthető. Márciusban a stúdió japánul tudó munkatársat keresett soraiba, és az is kiderült, hogy egy “erősen multiplayer stílusú” multiplatform game készülhet náluk.A Dead Rising 2 és a DmC után egy nyugati Resident egyáltalán nem lenne meglepetés.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “Olvasgatom a commenteket. Hát ti aztán optimisták vagytok ilyenekkel, hogy:””Racoon city egy jó pont. Én látok benne lehetőséget, mondjuk egy Umbrellás Biohazard 4 tagu kommandót kéne vezetni Racoon-ban””””(Resident Evil: Raccoon City címre értem pedig a nyál összefut az ember szájába)””””Címe alapján viszont zombikra lehet számítani! :)Outbrake kellene online!””””címe jól cseng… vissza a gyökerekhez én azt mondom.””Ki mondta, hogy Raccoon az atomcsapás elött???Gondoljatok bele. Nem 100szor egyszerübb egy hatalmas krátert lemodellezni, mint egy egész várost? :DSÖT! Az ellenfelekkel se kéne sokat szarozni, mert a csótány ugyebár nem olyan bonyolult :/”

 2. Ez olyan, mint égö cigit dobni a tüzijáték raktárba. A végeredmény látványosan jó is lehet, de akár szívszaggatóan katasztrófális is.

 3. Jó lenne egy újabb DEAD SPACE klón amit resident fukilnek hívnak.Az 5. rész után a Dead Space című remekmű átvette a stafétát.RIP Resi

 4. Kapjunk valami újat, oltári nyomasztó hangulattal. Csak a Guadalupei Szűzanyára könyörgöm…..a nap ne süssön már ezer ágra!!!

 5. erdekesnek hangzik

 6. Raccoon City-be visszamennék 🙂

 7. Dejó! Mivel ide is behozàk a multit elég lesz 5órásra csinálni a singlet.Majd nyomhatjuk a ketrecharcot!

 8. “Amikor ahhoz a részhez értem hogy Raccoon City, tökre megörültem, de amikor jött ez az “”erősen multiplayer stílusú”” rész azzal sikerült is lelombozni, jó volt az 5-ben a coop, de kezdek attól félni hogy itt is a DM-ezésekre fognak rágyúrni mint lassan az összes játéknál… :(“

 9. Nem tom, hogy gondolják ezt, hisz aki zombis multira vágyík már most is megteheti a Dead Rising 2-ben.

 10. Ha ez a pletyi igaz, akkor szerintem csak egy spin off-ról van szó, a la Outbreak, gondolom ők is akarnak egy, mostanság menő, zombi mészáros multi mókát.Ha mégis a hatról lenne szó, na akkor picit félek.

 11. “…””erősen multiplayer stílusú””… Na bmeg, hát ez… “”gyönyörű””. Remélem ez tényleg csak pletyka.”

 12. Onimusha nem lesz nyugati fejlesztőkkel?

 13. Mik fognak itt még történni 2012-ig…

 14. Reméljük a legjobbakat! Ha vissza tudják hozni a régi RES. érzést,akkor érdemes lesz rá befektetni!

  • Egyet értek! Az ötödik rész akció-horror volt pedig a Resi mindig is túlélő-horror volt. Jó nem volt rossz ez a rész sem, egyszer tök jó volt végig tolni de nem is kívántam többször. Afrika helyett Raccon City sötét sikátorait szeretném újból!

 15. Éljenek a zombik!!!

 16. A címe jól cseng… vissza a gyökerekhez én azt mondom. A kemeranézet & grafika legyen magas szintű mint a RE 5-ben, a feladatok/feladványok meg olyanok mint régen. Ez lenne egy tuti Resi receptje… szerintem…

 17. -4 persons S.T.A.R.S. elit squad-online co-op story line-1 player story line – fuckin’ stupid A.I.-massive action game with zombiesYeah, i want this!

 18. Megreformálhatják, de maradjon meg a Resident-hangulata, és legyen jó!

 19. Nem lett rossz az 5. rész. Szerintem némi kritika nem kéne hogy elég ok legyen arra, hogy másra bízzák a további fejlesztést.

 20. Erősen multiplayer stílusú? Nálam már itt elhasalt a szoftver, már ha ez tényleg a Resi6 lesz.

 21. Hááák…(orrott felszív)… Ppööööűűhhheee.Mi jó anyádat csinálsz Capcom ? Ilyen balfax nem lehetsz, hogy még ezt is a nyugati fejlesztőkre hagyod.Deakkor már egy nívósabb fejlesztő csapatra bíznád. Bionic Commando meg a hátrakétás faxom játékaiddal nem volt elég a nyugati fejlesztés ?

 22. Majd meglátjuk mi sül ki belőle .

 23. Capcom végre zombivá vált, hallott de még sem az…

 24. slant6lehet várni majd hónapokig patchre,dlc-re

 25. yo lenne ha visszakapná a horrorisztikus hangulatot, mert már teljesen Arcade jellegü.Mondjuk mint a RE 1-2. része, Code VeronicaSztem ezek a legjobb részek

 26. Na bazmeg.

 27. Sztem aki nem ismeri a sorozatot, az meg nem mondta volna, h japán kezek alatt készült az 5-dik rész……….Az 5-dik rész kb 5pontot ér Resi skálán, de lehet, h sokat mondtam……..Címe alapján viszont zombikra lehet számítani! :)Outbrake kellene online!

 28. ÁJJJJJ csak ezt ne!!!!!!!!!!!:(

 29. Vajon futás közbe lehet tüzelni???

 30. Na erre kíváncsi leszek! xD

 31. Na mijen az a multi resident evil????Majd kiderül.:)

 32. De egyébként szerintem nyugatról is érkeztek már jó kis játékok bőven..:) lehet ez is egy ilyen jó dobás lesz

 33. Pedig a címe annyira kellemesen cseng.Az miért van, hogy a nagy címek amiket anno japók csináltak mostátpasszolják a nyugatiaknak??? Megutálták a saját játékaikat?Ez olyan mintha megtagadnád a saját gyermeked.Áruló szemét banda.

  • Lehet jobban fogynak a nyugati fejlesztések. Tisztán üzleti alapú a változás.

   • Igen ez így is van csak ugye mi játékosok tudjuk, hogyettől a játék nem lesz jobb sőt az esetek túlnyomó részében még rosszabb is lesz. Ha a japánok nem bíznak abban, hogyképesek nagy eladásokat produkálni akkor a reklámot bízzáka nyugatiakra ahhoz úgyis nagyon értenek hogyan kell parasztot vakítani. A játékot meg csinálják ők maguk, de hiába agyalok ilyeneken úgy sem az van amit én vagy mi szeretnénk, sajnos.Egyre jobban azt érzem hogy ez az egész játék dolog már nem rólunk játékosokról szól.

    • szerintem ez a ps3 kezdeti időkben elhalálozott…a psone/2 volt a kedvenc konzolom..szerintem a mai napig az egyik legjobb játék pl a Devil may Cry 3 akkora történet..érzelmi szálak játékmenet minden..na az még nekünk gémereknek készült az bizonyos 🙂

     • Én is így érzem főleg, hogy azért már egy ideje piacon van a PS3és szinte biztos vagyok abban, hogy nem lesz belőle olyan nagygép mint a Playstation 1 és 2. régi szép idők… 🙂

     • Ez is gamereknek készül csak az a bibi , hogy az új generációsoknak. Akik a cod-on ill. egyéb multiplayer szemeteken csöppentek bele a játékok világába.

 34. ez még allig hír az a baj.(Resident Evil: Raccoon City címre értem pedig a nyál összefut az ember szájába)

 35. :(….Racoon city egy jó pont. Én látok benne lehetőséget, mondjuk egy Umbrellás Biohazard 4 tagu kommandót kéne vezetni Racoon-ban , vagy egy S.T.A.R.S teamet.. (bár ők elég foghíjasak), vagy egy swat teamet….Egyik szemem sír, a másik nevet …..

 36. Remélem FPS lesz:D

 37. Hótmindegy ki csinálja csak fasza legyen. Lécci-lécci.

 38. Csoportos öngyilkosság? Valaki?

  • “3 órás “”training”” sztori mód, 200 challenge pálya 2 perces, de épeszű ember által megcsinálhatatlan kihívásokkal, motherfucking easy, easy, normal, not so normal, hard, very hard, extremely hard, insane fucking killer hard fokozatok a sokszori újrajátszás érdekében, mindegyikért trófea a sok droidnak, és persze MULTIPLAYER alapú lesz az egész!”

  • awww…..fuck!fuck!fuck! X[

  • Én majd az online gameplayvideóktól vágok erett, amin 8 Chris Redfield megy majd csatába örök cuccokkal+ örök növénnyel 2 Tryant ellen…stb.