Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Pletyka – nem biztos, hogy lesz PS5…

Az Oddworld játékok alkotója, Lorne Lanning nemrég interjút adott a GameInformernek, ahol rengeteg érdekes dolgot árult el a videojáték iparról. Talán a legszembetűnőbb azonban egy felidézett beszélgetés volt Shuhei Yoshidával, a PlayStation egyik főfejesével.[i]„Megkérdeztem tőle, hogy ’akkor milyen lesz a PlayStation 5?’ Erre azt felelte: ’úgy érted, ha’. Erre én: ’hú, ezt elmondanád a színpadon is?’ Azt mondta: ’igen, a kérdés az, hogy ha.’. Nagyon érdekes dolog volt és nem adott egyértelmű választ, de arra utalt, hogy ’agilisnak kell lennünk. Senki nem tudja, hogy milyen lesz a jövő. Akkor hogy tudnánk gyorsabban alkalmazkodni?”[/i]Természetesen ez nem hivatalos, és nem is tekinthető annak, de érdekes elképzelés. A PS4.5/PS4K/NEO egyre valószínűbbnek tűnő létezése arra utalhat, hogy nem 5-6 évente lesz generációváltás, hanem egy létező platformot fognak bővíteni. Remélhetőleg az E3-on többet tudunk majd meg a PlayStation jövőjéről.[youtube]AcqKAKpuyjw[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Tiszta PC feeling ez már!

 2. Szopja ki a picsàm a pszèjsün5-el,meg a 4k-val együtt a Sony!

 3. Ne is legyen!

 4. Miért is kezdene el már most a ps5-ről beszélni a Sony ,amikor most készülnek egy fél generáció ugrásra.

 5. Felesleges ezen rágódni, hogy lesz-e Ps5… először még jöjjön a Neo, aztán majd meglátjuk. Én ráérek, még sima Ps4-em sincs 😀 Még… 🙂

 6. Még ha nehéz is elképzelni, de minden úgy fog működni pár éven belül mint a PS Now. Nem lesz szükség erős hardware-re, csak egy kis dobozra ami tud hd vagy 4k (vagy akármi 8k jön utána) tartalmat küldeni a kijelződre. Érthető, hogy erre már a jelen generáció is képes és tulajdonképpen már csak a felbontást kell upgrade-elni időnként.

  • Nincs kizárva, szép csendben be fognak szivárogni a ps4 játékok is a ps nowba, aztán eldől, hogy mennyire lesz rá igény.

   • A gáz az,hogy nálunk nem működik a ps now…

   • Az a gáz, hogy a jelen koncepciójában semmit sem ér a PS Now. Bérlem a játékot? Oké, legyen. Viszont az árazással iszonyat gondok vannak. Nehogy már annyiért béreljek max 3 hónapra egy játékot, amennyibe egy dobozos kiadás kerül. Ráadásul ez utóbbit akkor veszem le a polcról, amikor akarom, míg a PS Now játékokon ketyeg az idő.

 7. Szerintem lesz PS5.Ez ilyen reklám szagú,hogy mégtöbb PS4-et adjanak el.

 8. Nem akartok (PSC) erről egy adást csinálni? Annyi spekuláció van, ezt jól ki lehetne beszélni egy podcast-ben.

 9. Régóta nem megy ilyen jól a PS szekere és pont most gondolkodik el a Sony azon, hogy nem ad ki újat a jövőben? Hagyjuk már.

 10. Nem siratnám meg ha nem lenne…A mostani generáció számomra elég nagy bukás! Pedig imádom a PS-t az összes konzol volt már a tulajdonomban és mindegyikkel elégedett voltam kivéve a PS4-el. PS5-re majd még pixelesebb játékokat fogunk kapni, és csak 4K-s tévén lehet elérni.Lehet jövőre el is adom a masinát az Uncharted 4-et még végigjátszom, meg a Tomb Raider-t, azt ennyi, már a Gran Turismo sem érdekel már, se a Metal Gear Solid, se a Silent Hill, pedig ezek nagy nevek voltak régen . Lehet valakinek bejön a Sony üzletpolitikája és a játékfelhozatala, de engem sajna elszomorít.

 11. @SONY: Adjunk ki PS4Kt, hogy jól letiltsuk a hardverét, nehogy többet tudjon a Ps4nél, a fejlesztőket is intsük meg, nem adhatnak ki exluzív játékot Ps4Kra!@gugello: Kedves Sony, több 1stparty studiót tessék kiépíteni, holmi ps4k f@szság helyett!

 12. Már azon sem lepődnék meg, ha az eredeti PS4-eket fellehetne tuningolni ! Igaz a VR-hoz pont ezért adják hozzá, azt a kis szerkentyűt.

 13. Nézzük csak:PS4.5PS4.6PS4.7PS4.8PS4.9Azt hiszem egy jó ideig még el leszünk látva pléjsztésünnel 😀

 14. nekem már ps6om van .