Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Pletyka – multiplayer a God of War III-ban

A Thegameraccess.com pletykálja: a magazin egyik munkatársa unalmában a Sony Retail Loyalty oldalán turkálva futott bele egy modulba, melyben információt talált arra vonatkozólag, hogy a [B]God of War III[/B]-ban állítólag már le van zsírozva a kooperatív online móka opciója. Korábban már volt erről szó, de hivatalos megerősítés még nem jött a Sony részéről.Társas online játék? Ki lesz vajon Kratos partnere a gyilokban? Milyen formában eshetünk majd neki a kalandnak?[14483][B]*UPDATE*[/B]A Sony végül cáfolta a GoWIII multiplayer pletykákat. Azt mondják, nem lesz co-op a játékban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez nem ért egészen váratlanul… Furcsa lett volna. (persze azért tetszett a hír, h esetleg.. de sajna.. 🙂

 2. minél több cikk jelenik meg a god of warrol annál jobban izgulok mikor jön ki végre a játék. sajnos még várni kell egy keveset de a coop biztos jó lesz

 3. Egyre jobb. Csak a sztori meg a challange pályák kellenek.

 4. kacsa?!

 5. en anno az u2-nel is nagyon meglepottem, hogy lesz multi es itt is de szerintem megoldottak volna, hogy elvezetes legyen. vagy ha nem akkor nem lesz benne multi szerintem itt is ez tortent. am meg a mufalyhoz nehezen tudom elkepzelni a multit pont ezert lettem volna kivancsi ra

 6. Jobb is,h nem lesz!

 7. “Nem is kell bele multi, nem tudom minek erőltetik minden játékba…, ez most a divat, hogy mindenáron a multira “”erőltessék”” az embereket, vagy olyan játékokba tesznek amibe nem kell, vagy sok hülye multis trófeát csinálnak…”

 8. nem bánom, hogy cáfolták

 9. “””*UPDATE*A Sony végül cáfolta a GoWIII multiplayer pletykákat. Azt mondják, nem lesz co-op a játékban.””Van ist…, erm azaz kitalalt figura.Eljen.”

 10. Nagyon jó hogy cáfolták.

 11. Na ennek örülök.egyáltalán nem kell erre időt pazarolni,kérünk egy baromi hosszú sztori módot.

 12. Kár pedig jópofa lett volna, úgyis mindig annyi extra skinn volt a játékban.Kratos és Athena, vagy Kratos és Hercules jól mutatott volna a képernyőn.

 13. nem illet volna bele , itt főként egy karakterrel megyünk és nincs is benne olyan support karakterek ,mint a ngsben .fölösleges lett volna sztm ..

 14. Eddig csak videókat láttam a játékról, de szerintem se kár, hogy nem lesz co-op mód.

 15. Akkor hát ennyi volt, pedig szerintem elfért volna.

 16. Örülünk, Vincent?

 17. Remek lesz co-op nélkül. Szerintem.

 18. Kárérte. :/

 19. Szerintem ebben a játékban pont tök felesleges, csak rontana az egészen! Kratos csak egy van, és egyedül kell szembenéznie az ellenséggel:)

 20. Pedig jó lett volna.

 21. Co-op , online – és offline egyaránt jó lenne . ( 2 player – ben, sőt akár 4 – en se lenne rossz , egymást segítve végigverni az ellent ) . Nem feltétlen kell , hogy a sztori módot is lehessen többen játszani ( persze az lenne az igazi móka ) , de egy kellően hosszű mellékágat kitalálhatnának , amit viszont simán lehetne. :]

 22. Tán’ jobb is így.Amúgy online coop-ot nem tudom értékelni, viszont az offline kb. az összes játékon dobna. Majd’ az összes játék story módjában meg lehetne a oldani a splitscreent. Mondjuk egy killzoneban, unchartedben el tudnám viselni. 🙂

 23. Szerintem elképzelhetetlen a multy gow …,de hát ők tudják…

 24. Nem igazán kellene bele!!!!!!!Ez a magányos farkasok játéka!:D

 25. Nem tudom, kell-e bele. Enélkül is rohadt jó lesz, ezzel viszont alapvetően lesz másabb. Ha külön pályák lesznek, nem szóltam.

 26. Nariko lesz, meg az xxx jelenetekbe is bekerül :Đha jól megoldják, coop jöhet dögivel, Uncharted2-höz én is húztam a szám és a végén egy remek single mellé olyan coop-ot dobtak, hogy vagy 50 órát már biztos eltöltöttem vele és cseppet sem unom, remélem lesz coop dlc ahhoz is dögivel, szóval a coop mellékszál kizárt hogy a sztorimód rovására menne, ha attól függetlenül létezük mellékopcióként (mint U2)…

 27. :O!!! Ez nagyon érdekes lesz!

 28. Lesz egy kék Kratos meg egy piros Kratos 😀

 29. Azt mondják máshol, hogy Hercules lesz az. Nem is rossz ötlet.

 30. Érdekes felvetés. Én nem tudom elképzelni multival a játékot, de ki tudja, lehet valami nagyon jó dolgot találtak ki. Kiderül márciusban.

 31. Mikorra is várható kb a megjelenése?

 32. “Egy Kratos mind fölött. A többiek “”csak”” a mitológiai lények lesznek, akiknek feladatuk megakadályozni a(z) (anti)hőst a kitűzött feladat végrehajtásában. Például adott idő alatt kell eljutnia a hölgyekhez, hogy megcsöcsöréssze őket. Én a küklopsz szeretnék majd lenni…”

 33. “””Társas online játék? Ki lesz vajon Kratos partnere a gyilokban?””Egyértelműen DANTE :D”

 34. szerintem Kratos és Joda lesz a 2 karakter. Viccet félretéve lehet, hogy elökerül Kratos tesója. Volt róla is egy videó az elsö részben, hogy gyerekkorukban elszakították öket egymástol.

  • vicelsz Joda á csak az olasz csődőr Rocky Balboa méltò tàrsnak Kartos mellê. De remêlem têleg lesz co-op ugy mêg izgalmasabb de az is jo volna hogy ha az arënãs modot lehetne tőben tolni

 35. Az U2.-nél még én is a károgók díszes csoportját gazdagítottam. Most meg nem lehet levakarni onnan. Számomra ez remek hír.Valahogy nem éreztem egy csöppet sem az U2.-nél, hogy a multi a single rovására lett.

 36. Ha lesz, akkor olyan lesz, mint az NGS2-ben szvsz.

 37. Ez érdekes. De ha a sztori rovására nem megy, miért ne. Fejlődni kell, ebbe az irányba megy minden játékgyártó. Ezzel tudják csak kinyújtani a játék szavatosságát.

  • Én inkább a megnyitható extrák mennyiségére szavaznék, mint a multis szavatosság kihúzásra. Nehezebb fokozatok, plusz kihívások, megszerezhető karakterek, kosztümök, bónusz videók, titkos fegyverek, alternatív befejezések, eltérő utak, és társaik.

 38. tuti valami nagycsöcsű ezazamaz…

 39. ááááá nem kell ide multi a játék story a fontos,nem kell minden játékba multit nyomni,nehogy a végére még ártson neki…..

 40. hmm….na erre kíváncsi leszek :O

 41. Az egyik Kratos fájtol, a másik meg pattingassa’ neki a ládákat.

 42. Nem kell multi. De mivel lesz, már mindegy. Úgyis ki fogom próbálni, hátha mégsem olyan rossz.

 43. Soha nem értettem azokat akik azt mondják, hogy ebbe vagy abba a játékba nem való coop. Én még rossz coop módot nem látttam, még egy alapjaiban gyenge játék is sokkal jobb coopban. Ugyanz ment az RE 5-nél, a Lost Planet 2-nél, az NG 2-nél, és az Uncharted 2-nél is, és midnegyik játék csak jobb lett tőle, ráadásul még csak nem is kötelező a coop, ha valaki annyira egymaga akar játszani.

  • A offline coop jó dolog, sőt a legjobb dolog konzolokon. Az online kicsit személytelennek érzem, de biztos jó móka, csak nekem nincs szükségem rá és szerintem sokan vannak így. Szóval ezt nem ilyen kesergésként kell fölfogni, inkább egy vállvonásnak.Ha azt mondták volna, hogy lesz benne offline coop, na az már melegebb hír lenne.

 44. Két Kratos egyszerre?

 45. Szerintem elfér, elvégre nem teszik kötelezővé. Onnantól meg nem tök mind1?

 46. Jó lenne ha igaz lenne a hír!

 47. “Szerintem a III-ban felfedezhető és az előző részekben már bemutatott skin-ek közül lehet majd választani, és úgymond “”sok Kratos”” fog rohangálni.”

 48. Kratos és Nariko 🙂

 49. Kratos Tekken.

 50. szerintem teljesen felesleges lenne beletenni a coop-ot, de ők tudják

 51. Szerintem ha lesz benne, akkor úgy lesz megoldva, mint az Uncharted 2-ben. Úgy klassz lesz.

 52. kratos és ioles

  • ! XDViccen kívűl, én Herkulesre tippelek, mint Kratosz harcostárs, de Akhilleusz vagy más mitológiai hős is komoly poén lenne.Viszont nem vagyok oda az ötletért, nem ellenzem, csak nem mozgat meg, mert úgy se használnám. Ott van a lehetőség a NGS2-ben is, egyszer nem ikszeltem rá. A másik dolog az, hogy sajnos (PR duma ide vagy oda) megosztja a fejlesztők figyelmét, ez általába rövidebb, vagy egyszerűbb story mode-ot eredményez megfigyeléseim szerint (ez nem igaz az NGS2-re, mert ott már megvolt az alap game ugye).Számomra felemás a hír nagyon.

 53. Dante 😀 Jó lenne de esetleg csak ha az ember végzett hardon..és utánna már csak Chalange coop ok vannak..tehát ne a astoryba

 54. Érdekes, bár nehezen tudom elhinni. Még mindig úgy gondolom, hogy a GOW-ba semmiféle multiplayer nem illik, csak azért nem kellene erőltetni mert manapság ez a divat.

 55. Remélem nem lesz benne.Inkább csináljanak egy jó hosszú 1személyes sztorimódot.